- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.661
Yazacaktım profilini kapatmışsın hakkın kaçtı gitti püfff uçtuB Brunello Cicinelli ciciii hani benim akroşummm???
Profilim açık hakkımı isterim ben onu ne emeklerle aldımYazacaktım profilini kapatmışsın hakkın kaçtı gitti püfff uçtu
Onu da belirledim aslinda ama kopeklern duası tuttuAh be gülom kriterini seveyim keserdi giderdi be yavrum insan akrep burcu olmasın diye kriter belirler, burcunu kesebiliyor musun
Tamam açtıysan yazarımProfilim açık hakkımı isterim ben onu ne emeklerle aldım
Hemde nasil yanio nasilaahhhh ahhhh hepimizi bir alengktirik carpmadi mi zaten rosss
beyin devrede olsa böyle olmazdi. ama o alengktirik şase yapiyo beyin mantik yanıyor
Açtım tabiki yazmazsan terkederim bu topiği haberin olsunTamam açtıysan yazarım
Hay terkederken tutul inşallah vefasız karı be ne meraklısın beni terketmeye.Açtım tabiki yazmazsan terkederim bu topiği haberin olsun
Sen hakkımı verme ama vefasız ben olayımHay terkederken tutul inşallah vefasız karı be ne meraklısın beni terketmeye.
Oğlum kapalıydı diyorum profilin kapalıydı nereme yazacaktım senin akroşunu?Sen hakkımı verme ama vefasız ben olayım
Kendi profiline etiket yaparak yazabilirdinOğlum kapalıydı diyorum profilin kapalıydı nereme yazacaktım senin akroşunu?
İyi gecelerBenim adam geldi herkese iyi geceler dilerim
Normal cnm zaten ilk bebegim 2 ayliken karnimda öldu. 1 sene olmadi sora bu aşılamayla oldu cok ugrastim.Sezaryense 2 seneden önce önermiyorlar zaten böcüğüm yeni bir hamileliği ama normal doğumsa bilemiyorum küçükmüş hakkaten sıpa
Test ne zaman yapacaksın?
Allah kolaylık versin hıphızlı bitsin inşaallahDaha az kaldi tabiki diger gunlere gore
Ben bulgurla sarıyorum, zeytinyağlı mı saracaksın? Etli bulgurlu bayılırız bizNe yaptınız hanımlar? Başım ağrıyor benim biraz. Akşamüstü parka gittik pattisle. Parkın yanında lahana satıyorlardi. Bir cesaret koca bir lahanayi aldim. Yarın saracagim inşallah. Maydanoz aldım, dereotu aldım dedim sabahtan başlarım. Eve geldim baktım ki pirinç yokzaten bir işi tam becersem şaşırdım
Ayyy aynı benim kocamTamir tadilat yapar elonden gelir ama yaptirana kdr canina okur besyuz kere soylersin en son bikarsn soylemezsn orasi oyleee kalir
Cani istediginde cok guzel yapio
Böcüğüm günaydın. İlk çocuğu bu kadar zor elde edip 2.çocuk kaza kurşunu bu kadar kolay olur mu acaba? Prezervatif ile mi korundunuz, delik var mı kontrol etseydiniz ilişkiden sonra keşke.Normal cnm zaten ilk bebegim 2 ayliken karnimda öldu. 1 sene olmadi sora bu aşılamayla oldu cok ugrastim.
Ama hamilelik sürecim dogum hepsi cok zorduu suan hic hazir degilimm. esim korundu ama yinede bi ihtimall diyorum
Günaydın efom. Elinden hiçbir iş gelmeyen kadınların kocası da becerikli oluyor. Kendimden biliyorum malesefAyyy aynı benim kocambence elinden her iş gelen kadınların kocası böyle oluyor
Bu işte yaşamın dengesi benceGünaydın efom. Elinden hiçbir iş gelmeyen kadınların kocası da becerikli oluyor. Kendimden biliyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?