Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sezaryense 2 seneden önce önermiyorlar zaten böcüğüm yeni bir hamileliği ama normal doğumsa bilemiyorum küçükmüş hakkaten sıpa
Test ne zaman yapacaksın?
Normal cnm zaten ilk bebegim 2 ayliken karnimda öldu. 1 sene olmadi sora bu aşılamayla oldu cok ugrastim.
Ama hamilelik sürecim dogum hepsi cok zorduu suan hic hazir degilimm. esim korundu ama yinede bi ihtimall diyorum

Daha az kaldi tabiki diger gunlere gore
Allah kolaylık versin hıphızlı bitsin inşaallah
Ben bulgurla sarıyorum, zeytinyağlı mı saracaksın? Etli bulgurlu bayılırız biz

Tamir tadilat yapar elonden gelir ama yaptirana kdr canina okur besyuz kere soylersin en son bikarsn soylemezsn orasi oyleee kalir

Cani istediginde cok guzel yapio
Ayyy aynı benim kocam bence elinden her iş gelen kadınların kocası böyle oluyor

Günaydın kertenkelelerim, bugün erkenciyim Hani ped değiştirmeye kalkarsın ve uykun kaçar bir daha uyuyamazsın ya.. Heh işte ondan 7.00 den beri ayaktayım. Ben ki 12'den önce kalkmayan geç kalkma konusunda bir ilah, düştüğüm hallere bakın. Bir regl uğruna yaRab ne güneşler batıyor be
Öğleden sonra da arkadaşlarla pikniğe gideceğiz.
Sizlerde ne var ne yok bakalım. Çoğunuz geldiğinde ben gitmiş olurum herhalde

Normal cnm zaten ilk bebegim 2 ayliken karnimda öldu. 1 sene olmadi sora bu aşılamayla oldu cok ugrastim.
Ama hamilelik sürecim dogum hepsi cok zorduu suan hic hazir degilimm. esim korundu ama yinede bi ihtimall diyorum
Böcüğüm günaydın. İlk çocuğu bu kadar zor elde edip 2.çocuk kaza kurşunu bu kadar kolay olur mu acaba? Prezervatif ile mi korundunuz, delik var mı kontrol etseydiniz ilişkiden sonra keşke.
Test yapmayı düşünmüyor musun 10 gün olmuş
Bebe değilse de doktora gitmeni gerektirecek bir durum olabilir bir an önce test yapsan?

Ayyy aynı benim kocam bence elinden her iş gelen kadınların kocası böyle oluyor
Günaydın efom. Elinden hiçbir iş gelmeyen kadınların kocası da becerikli oluyor. Kendimden biliyorum malesef

Kızlar bdv de yatak odamda kertenkele var diye konu var çok güldüm ya
Hanginiz girdiniz kadının yatak odasına gelin bakem bir disiplin vermenin zamanı gelmiş yaramaz yavru kertenkelelerim benim. Yatak odasına girdiğine göre olsa olsa K Kendinisevenbirii dir herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…