- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.681
Ah ah benim de üstümden dün kış hazırlığı tır gibi geçmişken, hem gece Hem sabah beni uyandırdı benim küçük danaGünaydın kertenkelelerim, bugün erkenciyimHani ped değiştirmeye kalkarsın ve uykun kaçar bir daha uyuyamazsın ya.. Heh işte ondan 7.00 den beri ayaktayım. Ben ki 12'den önce kalkmayan geç kalkma konusunda bir ilah, düştüğüm hallere bakın. Bir regl uğruna yaRab ne güneşler batıyor be
Öğleden sonra da arkadaşlarla pikniğe gideceğiz.
Sizlerde ne var ne yok bakalım. Çoğunuz geldiğinde ben gitmiş olurum herhalde
Ben tövbeliyim annem aman amanKızlar bdv de yatak odamda kertenkele var diye konu var çok güldüm ya
Hanginiz girdiniz kadının yatak odasına gelin bakem bir disiplin vermenin zamanı gelmiş yaramaz yavru kertenkelelerim benim.Yatak odasına girdiğine göre olsa olsa @Kendinisevenbirii dir herhalde.
Günaydın bebe kertenkelelerimmmmmm
Gariban, çilekeş, cefakar ananız geldi
Komple alt solunum yollarımı kesip atmak istiyorum ya. Adamın geçen erken geldiği gün reglim başladı o gün geldi ertesi gün kesildi. Sonraki 2 gün hiç gelmedi sadece akıntı devam etti. Ulan noluyo menapoza mı giriyorum dedimBu sabah da bir bakayım ki ne göreyim aşırı yoğun gelmiş. Göğüslerim patlamak üzere çok gerginim, hiç mutlu değilim. Hayata karşı duruşum @patilibirhayat ın köpeği ile aynı şuan
Reglim gelmese denize gidecektik 2 gün önce o iptal oldu. Koca yaz ilk kez ayağımı suya sokacaktım.Kız kardeşimle kendime masaj ve Türk hamamı satın almıştım bugüne, onu da ertelemek zorunda kaldım.
Modum:
Eki Görüntüle 2302023
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Almecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
Sonuç belli oldu mu :)) merak ettimNormal cnm zaten ilk bebegim 2 ayliken karnimda öldu. 1 sene olmadi sora bu aşılamayla oldu cok ugrastim.
Ama hamilelik sürecim dogum hepsi cok zorduu suan hic hazir degilimm. esim korundu ama yinede bi ihtimall diyorum
Niye şu sıralar herkes triplere giriyor ya içine kapanan kapananaHabersizliğim için kusuruma bakmayın.
Gelicem inş.
Kendi içimde bir takım durumlardayım.
Geçmesini bekliyorum.
Seviliyorsunuz.
Günaydın şekerler. Kıymalı pirinçli saracagim inşallah. Çıkıp pirinç alirsakBen bulgurla sarıyorum, zeytinyağlı mı saracaksın? Etli bulgurlu bayılırız biz
Dünden beri almadın mı hala pirinç hizuşumGünaydın şekerler. Kıymalı pirinçli saracagim inşallah. Çıkıp pirinç alirsak
Fark ettiğimde her şey için çok geçtiDünden beri almadın mı hala pirinç hizuşumBen kargoyla göndericem artık
Yeni uyandık dediğin için hiç kıskanmadım, yooo yoo ne alakası varFark ettiğimde her şey için çok geçtikahvaltıdan sonra pattisle markete gideceğiz. Evet oglusla yeni uyandığımız doğrudur. Kalkıp yanıma geldi. Anne ıyan, güneş geldi kalktık el mecbur. İkimizde uyanır uyanmaz yemek yemeyiz. Acikmayi bekliyorum
Günaydın kertenkelelerim, bugün erkenciyimHani ped değiştirmeye kalkarsın ve uykun kaçar bir daha uyuyamazsın ya.. Heh işte ondan 7.00 den beri ayaktayım. Ben ki 12'den önce kalkmayan geç kalkma konusunda bir ilah, düştüğüm hallere bakın. Bir regl uğruna yaRab ne güneşler batıyor be
Öğleden sonra da arkadaşlarla pikniğe gideceğiz.
Sizlerde ne var ne yok bakalım. Çoğunuz geldiğinde ben gitmiş olurum herhalde
Sen akıllı uslu çalışkan kertenkelemsin yapmazsın zaten öyleAh ah benim de üstümden dün kış hazırlığı tır gibi geçmişken, hem gece Hem sabah beni uyandırdı benim küçük dana
Dedim oğlum sen büyü olur ya başka şehire gidersen sabah 6 da arayıp oğlum napıyorsun diyicem
Ben tövbeliyim annem aman aman
Bende uyanır uyanmaz yemek yiyemem bende sizdenimFark ettiğimde her şey için çok geçtikahvaltıdan sonra pattisle markete gideceğiz. Evet oglusla yeni uyandığımız doğrudur. Kalkıp yanıma geldi. Anne ıyan, güneş geldi kalktık el mecbur. İkimizde uyanır uyanmaz yemek yemeyiz. Acikmayi bekliyorum
Kuzum bende kademeli kestim, rahat ol bırakmasa benim küçük bırakmazdı.günaydın aney kertenle :)
günaydın kertenkele kardeşliği :)
ben oğlanı memeden kesiyorum yavaş yavaş. artık gece emmesini kestik, o da kabullendi sırada yavas yavaş gündüzü kesmek var.
bana dua edin tam bir meme bağımlısı ya
ben negonun ödevlerini yapcam bugüntemizlik yapcam
bi arada gidip kurdele aliyim
kaç metre yeter ki cici
Yok yeni geldim ama önceden de takip ediyordumJawlensky kuzum nick değişikliğin mi var topiğe yeni mi geldin yoksa
Oluyor ya bazen nickler değişiyor tanıyamıyoruz sonra.
Senin şu çalışkanlığına, şu hırsına, şu uygulama becerine hastayım şamdanım.günaydın aney kertenle :)
günaydın kertenkele kardeşliği :)
ben oğlanı memeden kesiyorum yavaş yavaş. artık gece emmesini kestik, o da kabullendi sırada yavas yavaş gündüzü kesmek var.
bana dua edin tam bir meme bağımlısı ya
ben negonun ödevlerini yapcam bugüntemizlik yapcam
bi arada gidip kurdele aliyim
kaç metre yeter ki cici
Kurdeleyi ben yapmıştımSenin şu çalışkanlığına, şu hırsına, şu uygulama becerine hastayım şamdanım.Kertenkelelerim ile gurur duyuyorum çok güzel yetiştirdim sizi, var 1 2 tane yaramaz kertenkelelem de onlar folik asitsiz zamanıma denk geldi ondan öyle oldular tam beceremedim onları napalım evlat evlattır
Allah kolaylık versin şamdanım. Benim yeğenim ek gıdaya geçince kendi bıraktı otomatik almadı bidaha memeyi.
Nasıl bıraktıracaksın var mı yöntemin?
Bir top kurdele yeter bebeğim varsa dantelli olacak unutma
Hor görme garibi haftaya okullar açılıyorYeni uyandık dediğin için hiç kıskanmadım, yooo yoo ne alakası var
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan mı takip ediyordun bizi, utandırık oldumYok yeni geldim ama önceden de takip ediyordum
Ulan sende ne işler varda söylemiyorsun be negomKurdeleyi ben yapmıştım
Ah ah ne cevherler vardı da söndüUlan sende ne işler varda söylemiyorsun be negom
Anlat da içimiz açılsın sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?