- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.547
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.701
Gidicez inşallah. Dün gece ben sarhoş gibi sızıp kaldım ya la. Amacım sipayi uyutup babayı baştan çıkarmaktı. Gerçi cok yakın temas kuramazdik biyolojik engellerden dolayı ama cilvelesirdik belki. Uyuyup kaldım iyi miBende uyanır uyanmaz yemek yiyemem bende sizdenim
O yüzden kahvaltı denen bir kavramım yok benimkiler hep öğle brunch'ı şeklinde
Hadi gidin bakem markete açılırsınız oh
Niye söndü be yavrum. Cevherleri de mi çamaşır suyuna basıp rengini attırdın naptınAh ah ne cevherler vardı da söndü
Geldim bile canimÖyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan mı takip ediyordun bizi, utandırık oldum
Hoşgeldin aramıza o zaman, artık uzak kalmasan gelsen yamacımıza ne güzel olur
İki çocuk olunca arada derede zor iş bunlarNiye söndü be yavrum. Cevherleri de mi çamaşır suyuna basıp rengini attırdın naptın
Neden hatırlattın kiHor görme garibi haftaya okullar açılıyor
Aynı benim adamı görüyorum sende. Bu sızışlar aslan burçlarında genetik mi yavGidicez inşallah. Dün gece ben sarhoş gibi sızıp kaldım ya la. Amacım sipayi uyutup babayı baştan çıkarmaktı. Gerçi cok yakın temas kuramazdik biyolojik engellerden dolayı ama cilvelesirdik belki. Uyuyup kaldım iyi migerçi benim sizislarim meşhurdur
Bacım biliyorsun. İdeal bir aslan günde 20 saat uyumalıNeden hatırlattın ki
Aynı benim adamı görüyorum sende. Bu sızışlar aslan burçlarında genetik mi yav
Sızmayın gözünüzün cabağnı yiyim ya
Oyy teşekkür ederiz takılıyoruz işteGeldim bile canimsohbetiniz cok guzel hepinizin.
Keşke bilmeseydim ama biliyorum.Bacım biliyorsun. İdeal bir aslan günde 20 saat uyumalı
Temem bende birazdan gideceğim benim adamı uyandırmaya. Öğle pikniğimiz var arkadaşlarnanBen bir zahmet kalkayım artık iyi keyif yaptım
Yaa havalar soğumadan bizde gidelim diyoruz, bu yaz çok gidemedik, her hafta giderdik.Temem bende birazdan gideceğim benim adamı uyandırmaya. Öğle pikniğimiz var arkadaşlarnan
Bizde gtcez eşimnenTemem bende birazdan gideceğim benim adamı uyandırmaya. Öğle pikniğimiz var arkadaşlarnan
Dişi aslan o kadar uyuyamıyor ama işte. Birinin kalkıp kahvaltı hazırlaması geliyorKeşke bilmeseydim ama biliyorum.
Kedigilsiniz sonuçta şaşırmamak gerek benim kedim de tüm gün uyuyor.
Bak 7 de uyandım adam hala uyuyor. Şurada beni kaçırsınlar uyanmaz zaar
Tatlım kocişine sırnaşıp sarılsaydın ya. Beraber uyurdunuz. Benim afacanlar erkenden kalktı ben yapamıyorum sen yap bariKeşke bilmeseydim ama biliyorum.
Kedigilsiniz sonuçta şaşırmamak gerek benim kedim de tüm gün uyuyor.
Bak 7 de uyandım adam hala uyuyor. Şurada beni kaçırsınlar uyanmaz zaar
Oh gidin tabi tavukları yiyin adama protein olsun yarın için hem de moral olsunBizde gtcez eşimnen
Olmaz adetliyim sırnaşırsam duramam hormonlarıma söz geçirememTatlım kocişine sırnaşıp sarılsaydın ya. Beraber uyurdunuz. Benim afacanlar erkenden kalktı ben yapamıyorum sen yap bari
Tavuk değil etOh gidin tabi tavukları yiyin adama protein olsun yarın için hem de moral olsun
Oha harbiden kız aynı şehirdeydik demi bizTavuk değil etsiz nereye gitceniz belki karşılaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?