- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.721
Evliyim. 1 evladim var. Simdi de hamileyim. Konyadayim. 33 yasindayim. Ogretmenim. Atanamadigim icin çalışmıyorumOyy teşekkür ederiz takılıyoruz işte
Sende çok pozitif birine benziyorsun
Danuşalım mı, ben anne kertenkele Cici
Nerelerdensin, kimlerdensin, yaşın kaç, mesleğin ne, evli misin, çocuklu musun. Sorguya başlayayım çabukkk birinci noteri gelmeden, çünkü gelince sorgu odasına mı aldın tek tek sor diyor
Ay misi nerdeydi tanidik geldi :))Oha harbiden kız aynı şehirdeydik demi biz
Misi taraflarına gidicez. Orada dereli bir yer vardı geçen sene gitmiştik çok hoştu sessiz sakin..
Öneririm
Misi bize bayağı uzak kalıyo bugun kına olmasaydı düşünebilirdimOha harbiden kız aynı şehirdeydik demi biz
Misi taraflarına gidicez. Orada dereli bir yer vardı geçen sene gitmiştik çok hoştu sessiz sakin..
Öneririm
Kesinlikle bencedeAyyy aynı benim kocambence elinden her iş gelen kadınların kocası böyle oluyor
Bursaaaa. Bursammmm ozledimmm diyorum misi nerden tanidik :)) bursada okumuştum daMisi bize bayağı uzak kalıyo bugun kına olmasaydı düşünebilirdimbiz cumalıkızık yada arala gideriz büyük ihtimalle:)
Gunaydin bidenemGünaydın kertenkelelerim, bugün erkenciyimHani ped değiştirmeye kalkarsın ve uykun kaçar bir daha uyuyamazsın ya.. Heh işte ondan 7.00 den beri ayaktayım. Ben ki 12'den önce kalkmayan geç kalkma konusunda bir ilah, düştüğüm hallere bakın. Bir regl uğruna yaRab ne güneşler batıyor be
Öğleden sonra da arkadaşlarla pikniğe gideceğiz.
Sizlerde ne var ne yok bakalım. Çoğunuz geldiğinde ben gitmiş olurum herhalde
Evliyim. 1 evladim var. Simdi de hamileyim. Konyadayim. 33 yasindayim. Ogretmenim. Atanamadigim icin çalışmıyorum
Ücretli yapabilirsin kuzum atanamasan da, branşın ne..Ay misi nerdeydi tanidik geldi :))
Ay dedim tanıdık mı cıkacakBursaaaa. Bursammmm ozledimmm diyorum misi nerden tanidik :)) bursada okumuştum da
Yavrum Aral Suriyeli kaynıyorMisi bize bayağı uzak kalıyo bugun kına olmasaydı düşünebilirdimbiz cumalıkızık yada arala gideriz büyük ihtimalle:)
Ben hastası değilim puk gibi puk isteyen varsa değişebilirimAy dedim tanıdık mı cıkacakbursanin hastasıyım ♥
Kaynasın napacan sen SuriyelileriYavrum Aral Suriyeli kaynıyorGerçi biz pazar gitmiştik ondan öyleydi belkim..
Cumalıkızık güzel oraya gidin
Evliyalar şehri Bursa’ya puk denmezBen hastası değilim puk gibi puk isteyen varsa değişebilirim
Kuzum bende kademeli kestim, rahat ol bırakmasa benim küçük bırakmazdı.
Gün gün azalttım, istediği zaman meme dinleniyor süt biriksin dedim, öyle öyle günde 5 4 3 diye diye bıraktı şükür.
Hala diyor anne senin memende ki sütleri içtim içtim ben bitirdim dimi
Senin şu çalışkanlığına, şu hırsına, şu uygulama becerine hastayım şamdanım.Kertenkelelerim ile gurur duyuyorum çok güzel yetiştirdim sizi, var 1 2 tane yaramaz kertenkelelem de onlar folik asitsiz zamanıma denk geldi ondan öyle oldular tam beceremedim onları napalım evlat evlattır
Allah kolaylık versin şamdanım. Benim yeğenim ek gıdaya geçince kendi bıraktı otomatik almadı bidaha memeyi.
Nasıl bıraktıracaksın var mı yöntemin?
Bir top kurdele yeter bebeğim varsa dantelli olacak unutma
Oyy teşekkür ederiz takılıyoruz işte
Sende çok pozitif birine benziyorsun
Danuşalım mı, ben anne kertenkele Cici
Nerelerdensin, kimlerdensin, yaşın kaç, mesleğin ne, evli misin, çocuklu musun. Sorguya başlayayım çabukkk birinci noteri gelmeden, çünkü gelince sorgu odasına mı aldın tek tek sor diyor
Uyandm balim kahvalti yapiyormGünaydın kıymetlim uyandın mı
Hadi yaaa. Allah korumuş canim.Ücretli yapabilirsin kuzum atanamasan da, branşın ne..
Bende 26 yaşımdayım. Öğretmenim. Topiğin yarısı öğretmen sende geldin güzel oldu vallahi
Misi bursa taraflarındaki misi, Konya'daki değil
Ama Konyaya da gelmişliğim var küçükken hatta kaçırılıyormuşum orda da son anda bulmuşlar ahh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?