Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliyim. 1 evladim var. Simdi de hamileyim. Konyadayim. 33 yasindayim. Ogretmenim. Atanamadigim icin çalışmıyorum

Oha harbiden kız aynı şehirdeydik demi biz
Misi taraflarına gidicez. Orada dereli bir yer vardı geçen sene gitmiştik çok hoştu sessiz sakin..
Öneririm
Misi bize bayağı uzak kalıyo bugun kına olmasaydı düşünebilirdim biz cumalıkızık yada arala gideriz büyük ihtimalle:)

Gunaydin bidenem

Evliyim. 1 evladim var. Simdi de hamileyim. Konyadayim. 33 yasindayim. Ogretmenim. Atanamadigim icin çalışmıyorum
Ay misi nerdeydi tanidik geldi :))
Ücretli yapabilirsin kuzum atanamasan da, branşın ne..
Bende 26 yaşımdayım. Öğretmenim. Topiğin yarısı öğretmen sende geldin güzel oldu vallahi
Misi bursa taraflarındaki misi, Konya'daki değil
Ama Konyaya da gelmişliğim var küçükken hatta kaçırılıyormuşum orda da son anda bulmuşlar ahh ah

Misi bize bayağı uzak kalıyo bugun kına olmasaydı düşünebilirdim biz cumalıkızık yada arala gideriz büyük ihtimalle:)
Yavrum Aral Suriyeli kaynıyor Gerçi biz pazar gitmiştik ondan öyleydi belkim..
Cumalıkızık güzel oraya gidin

ay inşallah canım yaaa böyle biriler anlattıkça bana da çok destek oluyo valla :)
ben de geceyi öyle kestim :)
şimdi süt bitmis sen uyu sabah emcen diye sabah emdiği için de gece kesmesini iki üç günde kabullendi çok şükür dün gecemiz cok rahat geçti darısı gündüzlere

oooo bebeğim simartiyorsun beni
benim yaşamaya çok hevesim var heralde ya herkeşe tavsiye ediyorum
canım en sağlıklı yöntem azaltarak biraktirmaymis. hem çocuğa zaman taniyosun alisiyo duruma, hem de sütten dolayi mastit ağrı vs en aza inmiş oluyo :)

benimki mesela kızıyorum emmeden rahatlamiyo ona göre barışma seramonisi
alkolikler gibi ayni herseye memeeee deyip emiyo. mesela biz yemeğin üzerine çay kahve iceriz ya. bu da keyif emmesi yapiyo

kirmizi dantelli elengirli bi dantel alayim o zaman

yok beybi onu baska kestenkele diyo. bende aynı anda 50 soru sorarim
zepracim olabilir

Hadi yaaa. Allah korumuş canim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…