Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne olmus bana napmısısm

Nasıl

Yaaa benim eşim burada üyeliğim olduğunu bilmiyor zaten KK diye bir platformun varlığından dahi haberi yok burda cok şeey konuşuyoruz sevmez pek böyle şeyleri bilse ki üyeliğim var burda özel hayatımı anlatıyorum evirir çevirirrr sonra birdaha evirip çevirir beni
gece de be yatıyorum diye yatağa geçtim, buraya girdim biraz mesajlara konulara falan bakıyordum .. yarım saat sonra geldi baktı ben hala yatmamışım telefon elimde.. napıyorsun cart curt söylemedim tabi ama küstü galiba bana bakayım bi napıyormuşsun dedi yaaa of bosver hayatım hadi yatalım dedim de sabah küs gitti bana yanlıs anlamamıştır inşallah

Kız söylesene o zaman kızar mı ki ben cok tırsarım oyle seylerde

Kız söylesene o zaman kızar mı ki ben cok tırsarım oyle seylerde
Kızmaz da istemez yani girme daha der, üyeliğini iptal ettir kapattır der
der de der buna da benim gönlüm müsade etmez ay bilemedim napıcağımı az önce aradım açmadı da kesin küstü bana ya da yanlış anlıyor şuan erken yatmamı 30 dk geçmesine rağmen uyumama mı odaya geldiğinde bir anda telefonu bırakmamı felan

Kötü bişey yapmadığını konu okuduğunu falan soyle zaten senin açtığın konuları görmez cok irdelemesi gerekir ay senin yerine ben korktum

Kötü bişey yapmadığını konu okuduğunu falan soyle zaten senin açtığın konuları görmez cok irdelemesi gerekir ay senin yerine ben korktum
Neyse ben gece gönlünü alırım onun valla bende biraz tırsıyorum ama belli etmiyorum

Okudum simdi de
Biseycik olmaz ins ya da hic olmadi bu uyeligini iptal ettirr yeni uyelik alirsin
En azindan konulari bilmz temiz sayfa olarak dusun
Artık öyle birşeyler olacak bakalım akşam ki duruma göre gardımı alacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…