- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.741
ne olmus bana napmısısmyok beybi onu baska kestenkele diyo. bende aynı anda 50 soru sorarim
zepracim olabilir
NasılGünayssss Kızlarrrrr
Gece az kalsın kocişime yakalanıyordum
ne olmus bana napmısısm
Nasıl
ne olmus bana napmısısm
Nasıl
Kız söylesene o zaman kızar mı ki ben cok tırsarım oyle seylerdeYaaa benim eşim burada üyeliğim olduğunu bilmiyor zaten KK diye bir platformun varlığından dahi haberi yok burda cok şeey konuşuyoruz sevmez pek böyle şeyleribilse ki üyeliğim var burda özel hayatımı anlatıyorum evirir çevirirrr sonra birdaha evirip çevirir beni
gece de be yatıyorum diye yatağa geçtim, buraya girdim biraz mesajlara konulara falan bakıyordum .. yarım saat sonra geldi baktı ben hala yatmamışım telefon elimde.. napıyorsun cart curtsöylemedim tabi ama küstü galiba bana bakayım bi napıyormuşsun dedi yaaa of bosver hayatım hadi yatalım dedim de sabah küs gitti bana yanlıs anlamamıştır inşallah
Hayır kız ben hiç soru sormuyorum nerdeyse yanlış hatırlamacici çok üst üste soru soruyo ya yeni gelen kestenkelelere :) sendin diye hatirladim tek tek sor diyeni. ama tabi yanlış da olabilir
Kızmaz da istemez yani girme daha der, üyeliğini iptal ettir kapattır derKız söylesene o zaman kızar mı ki ben cok tırsarım oyle seylerde
Kötü bişey yapmadığını konu okuduğunu falan soyle zaten senin açtığın konuları görmez cok irdelemesi gerekir ay senin yerine ben korktumKızmaz da istemez yani girme daha der, üyeliğini iptal ettir kapattır der
der de derbuna da benim gönlüm müsade etmez ay bilemedim napıcağımı az önce aradım açmadı da kesin küstü bana ya da yanlış anlıyor şuan erken yatmamı 30 dk geçmesine rağmen uyumama mı odaya geldiğinde bir anda telefonu bırakmamı felan
Neyse ben gece gönlünü alırım onunKötü bişey yapmadığını konu okuduğunu falan soyle zaten senin açtığın konuları görmez cok irdelemesi gerekir ay senin yerine ben korktum
Gunaydin hosgeldinGünayssss Kızlarrrrr
Gece az kalsın kocişime yakalanıyordum
Hoşbuldum canımmGunaydin hosgeldin
Al alNeyse ben gece gönlünü alırım onunvalla bende biraz tırsıyorum ama belli etmiyorum
Okudum simdi deHoşbuldum canımm
Artık öyle birşeyler olacak bakalım akşam ki duruma göre gardımı alacağımOkudum simdi de
Biseycik olmaz ins ya da hic olmadi bu uyeligini iptal ettirr yeni uyelik alirsin
En azindan konulari bilmz temiz sayfa olarak dusun
Savas boyalarini sur ve bekleArtık öyle birşeyler olacak bakalım akşam ki duruma göre gardımı alacağım
güzel kıyafetlerimi giyip, makyajımı yapıp, saçlarımı fönleyip bekleyeyim diyorum benSavas boyalarini sur ve bekle
Bu daha mantikli ve cezbedici evet oyle yap bncedegüzel kıyafetlerimi giyip, makyajımı yapıp, saçlarımı fönleyip bekleyeyim diyorum ben
Özgür RuhBu daha mantikli ve cezbedici evet oyle yap bncede
Ben direl feminist ve savasci ruhumu ortaya koydm
Tam benlik sarkiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?