- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.761
Tam benlik sarkiymis
Wouwwww samdanm harika seciminden ve sarki hediyenden dolayi seni muckluyorm
Iste 1.bukdar zor olmusken 2. Bukdr cbuk olmaz diye dusunuyorum bnde.Böcüğüm günaydın. İlk çocuğu bu kadar zor elde edip 2.çocuk kaza kurşunu bu kadar kolay olur mu acaba? Prezervatif ile mi korundunuz, delik var mı kontrol etseydiniz ilişkiden sonra keşke.
Test yapmayı düşünmüyor musun 10 gün olmuş
Bebe değilse de doktora gitmeni gerektirecek bir durum olabilir bir an önce test yapsan?
Iste 1.bukdar zor olmusken 2. Bukdr cbuk olmaz diye dusunuyorum bnde.
bide dogumdan sora 13 ay hasta olmadim daha gecen ay ilkkez oldum buda 2.ay anlamadim bnde
Yapicam bugun yoksa doktora gdicem cnm
Doğumdan sonra öyle düzenli olarak olmuyorsun ki zaten gecikmeler oluyor ben dogum yapali 7 ay oldu 2 kez adet oldum 2 nci 15 gün gecikti ilk dogumum degil biraz tecrube kazandm ilkinde 1 yil olmadim sonra yine duzensiz devam etti bir sureIste 1.bukdar zor olmusken 2. Bukdr cbuk olmaz diye dusunuyorum bnde.
bide dogumdan sora 13 ay hasta olmadim daha gecen ay ilkkez oldum buda 2.ay anlamadim bnde
Yapicam bugun yoksa doktora gdicem cnm
Cok tesekkür ederim cnmilk adetler düzensiz sıkıntılı olabiliyo canım. inşallah gönlünden geçtiği gibi olur.
zor cocukla insan ikinciye tövbe ediyo anlıyorum seni
bide burda değil de baska bi topikte yazmıştin sanırım. telefondan video izliyo diye.
kitap alirsan bi iki tane onlarla oyalayabilirsin :) çoğu markette iki lira civarina çocuk kitapları oluyo. biraz daha fiyati yukarı cekebilirsen çok güzel çocuk kitapları var senin bebeğinin de yaşına uygun. istersen onları da yazarim sana
eğer hamilelik varsa da korkma. her hamilelik her bebek çok farkli. Allah bı kolaylığını verir.
Bnmde ilk 13 ay sora oldu. Insallah oyledir yaaDoğumdan sonra öyle düzenli olarak olmuyorsun ki zaten gecikmeler oluyor ben dogum yapali 7 ay oldu 2 kez adet oldum 2 nci 15 gün gecikti ilk dogumum degil biraz tecrube kazandm ilkinde 1 yil olmadim sonra yine duzensiz devam etti bir sure
Aklimda beybisi olamzsa aksam kardeslermle izleyeyimne demek rosss beybisen iste ben sana ne şarkılar bulurum
bu tatliligindan ötürü ben de seni mucx beybi
sen bide dediğim filmi izle
Korkma bocugummm ben bir yil adet olmadimBnmde ilk 13 ay sora oldu. Insallah oyledir yaa
Cok tesekkür ederim cnm
Evet evde is yaptigimdan beni rahat brakdin diye teli veriyorum mecbur oda alisdi. Kitap var bazen bakiniyo ama cocuklar icin dha farkli olanlar var onlardan bakabilirim dedigin gbi istersen yazabilirsin ismini
Gercekten duran uslu bi bebek olsa Rabbimden gelene sükür derim..
Ama hazir degilken zor durumdayken insan istemiyo
Geçmiş olsun canımSonunda pirinç aldım. Ama yolda ayağımı bıraktım ☹☹ olay şöyle gelişti : Pattis koşarken ben de aman başıma iş açmasın diye aceleyle yürüyordum. Kaldırımın üstünde saçma sapan bir yükselti varmış ona takılıp düştüm. Sanırım ayak bileğimi burktum. Acıyorsanırım morarıp sismeye başladı. Soğuk kompres yapacağım şimdi. Narin ayaklarım en az iki yılda bir muhakkak burkulur
Sagolasin canım. Buzu ayağıma koydum. Deli velet geldi anne ben de düştüm bana da buz koy diyor delirtecek bu çocuk beniGeçmiş olsun canım
Aklimda beybisi olamzsa aksam kardeslermle izleyeyim
Herkesi uyuttuktan snra bir de film keyfisi yapioz sanki hic yorulmamisuz gibi
Sabah portlek gozlerle uyaniyoruz
Atioz atiozaman boşver beee kardeşlerle biseyler yapmak çok eglenceli. azcik portlek gezin bişey olmaz
insan stres atiyo film izlese bile
Senin kuzu tam komediSagolasin canım. Buzu ayağıma koydum. Deli velet geldi anne ben de düştüm bana da buz koy diyor delirtecek bu çocuk beni
Atioz atiozgelin olunca bisey diyemiyor icinden kiziyor
Yoksa kardesmle bana demedigini birakmaz
Sonunda pirinç aldım. Ama yolda ayağımı bıraktım ☹☹ olay şöyle gelişti : Pattis koşarken ben de aman başıma iş açmasın diye aceleyle yürüyordum. Kaldırımın üstünde saçma sapan bir yükselti varmış ona takılıp düştüm. Sanırım ayak bileğimi burktum. Acıyorsanırım morarıp sismeye başladı. Soğuk kompres yapacağım şimdi. Narin ayaklarım en az iki yılda bir muhakkak burkulur
Ya sorma yeni nesilde bir trolluk var ama dur bakalımSenin kuzu tam komedi
Gecmis olsin canmm cıkmis olabilir ayagin dikkat etSonunda pirinç aldım. Ama yolda ayağımı bıraktım ☹☹ olay şöyle gelişti : Pattis koşarken ben de aman başıma iş açmasın diye aceleyle yürüyordum. Kaldırımın üstünde saçma sapan bir yükselti varmış ona takılıp düştüm. Sanırım ayak bileğimi burktum. Acıyorsanırım morarıp sismeye başladı. Soğuk kompres yapacağım şimdi. Narin ayaklarım en az iki yılda bir muhakkak burkulur
Bak yaaaayaşasın gelinlerevlatlara zulüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?