Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam benlik sarkiymis
Wouwwww samdanm harika seciminden ve sarki hediyenden dolayi seni muckluyorm

ne demek rosss beybi sen iste ben sana ne şarkılar bulurum
bu tatliligindan ötürü ben de seni mucx beybi

sen bide dediğim filmi izle

Iste 1.bukdar zor olmusken 2. Bukdr cbuk olmaz diye dusunuyorum bnde.

bide dogumdan sora 13 ay hasta olmadim daha gecen ay ilkkez oldum buda 2.ay anlamadim bnde
Yapicam bugun yoksa doktora gdicem cnm

bide dogumdan sora 13 ay hasta olmadim daha gecen ay ilkkez oldum buda 2.ay anlamadim bnde

ilk adetler düzensiz sıkıntılı olabiliyo canım. inşallah gönlünden geçtiği gibi olur.
zor cocukla insan ikinciye tövbe ediyo anlıyorum seni
bide burda değil de baska bi topikte yazmıştin sanırım. telefondan video izliyo diye.
kitap alirsan bi iki tane onlarla oyalayabilirsin :) çoğu markette iki lira civarina çocuk kitapları oluyo. biraz daha fiyati yukarı cekebilirsen çok güzel çocuk kitapları var senin bebeğinin de yaşına uygun. istersen onları da yazarim sana

eğer hamilelik varsa da korkma. her hamilelik her bebek çok farkli. Allah bı kolaylığını verir.

Doğumdan sonra öyle düzenli olarak olmuyorsun ki zaten gecikmeler oluyor ben dogum yapali 7 ay oldu 2 kez adet oldum 2 nci 15 gün gecikti ilk dogumum degil biraz tecrube kazandm ilkinde 1 yil olmadim sonra yine duzensiz devam etti bir sure

Cok tesekkür ederim cnm

Evet evde is yaptigimdan beni rahat brakdin diye teli veriyorum mecbur oda alisdi. Kitap var bazen bakiniyo ama cocuklar icin dha farkli olanlar var onlardan bakabilirim dedigin gbi istersen yazabilirsin ismini
Gercekten duran uslu bi bebek olsa Rabbimden gelene sükür derim..
Ama hazir degilken zor durumdayken insan istemiyo

Bnmde ilk 13 ay sora oldu. Insallah oyledir yaa

ne demek rosss beybi sen iste ben sana ne şarkılar bulurum
bu tatliligindan ötürü ben de seni mucx beybi

sen bide dediğim filmi izle
Aklimda beybisi olamzsa aksam kardeslermle izleyeyim

Herkesi uyuttuktan snra bir de film keyfisi yapioz sanki hic yorulmamisuz gibi

Sabah portlek gozlerle uyaniyoruz

Bnmde ilk 13 ay sora oldu. Insallah oyledir yaa
Korkma bocugummm ben bir yil adet olmadim

Sonra yavas yavas duzene girdi
Dogumdan beri eger duzenli geliyorsa kork ama hep duzensizse korkma

Cunku ben ikiniciye hamilr kaldigimde 15 gun gecikmisti ve ben korkumdan test yapamamistim
Yaptiktan snra da testler adamin kafasnda patladi

valla ben de iki cocuk arasi az olsun yas farki diyodum. şimdi ikinciye ne gerek var diyorum. anlıyorum seni.
evden yaptığın iş de cok vakit aliyo. mecbur kalmissin. herşey aynı anda olmuyo işte

bizim evde

bunlar var. oglum en çok bunları seviyo. bu süper patateste seri 4 kitabı vardi en son. bizde ilk üçü var.
tam böyle merak zamanlari ya. baya ilgisini çekiyo çocukların. hayvanlar sebze meyveler falan

Sonunda pirinç aldım. Ama yolda ayağımı bıraktım olay şöyle gelişti : Pattis koşarken ben de aman başıma iş açmasın diye aceleyle yürüyordum. Kaldırımın üstünde saçma sapan bir yükselti varmış ona takılıp düştüm. Sanırım ayak bileğimi burktum. Acıyor sanırım morarıp sismeye başladı. Soğuk kompres yapacağım şimdi. Narin ayaklarım en az iki yılda bir muhakkak burkulur

Geçmiş olsun canım

Aklimda beybisi olamzsa aksam kardeslermle izleyeyim

Herkesi uyuttuktan snra bir de film keyfisi yapioz sanki hic yorulmamisuz gibi

Sabah portlek gozlerle uyaniyoruz

aman boşver beee kardeşlerle biseyler yapmak çok eglenceli. azcik portlek gezin bişey olmaz
insan stres atiyo film izlese bile

offf geçmiş olsun hizuran yaa
dikkat et kendine pattisle ne kadar olursa artık

Gecmis olsin canmm cıkmis olabilir ayagin dikkat et

Bende iki basamak merdiven dusmustum tam o dizilerde merdivenden dusen oyuncular gbi agir cekimde yuvarlandigimi hissettm

Veee gozlerimi actigimda toto ustunde aaaaagghhh diye bagirdigimi gorunce kendime geldim

Iki basamak dusme icin kirik diye ambulans cagirdilar tam rezaletti
Bosuna damar yolumu actilar dedm ne gerek var ayagim acio kolim değil

Allahtan senin ki sadece tumsekmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…