- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.781
Cok tesekkür ederim cnm
Evet evde is yaptigimdan beni rahat brakdin diye teli veriyorum mecbur oda alisdi. Kitap var bazen bakiniyo ama cocuklar icin dha farkli olanlar var onlardan bakabilirim dedigin gbi istersen yazabilirsin ismini
Gercekten duran uslu bi bebek olsa Rabbimden gelene sükür derim..
Ama hazir degilken zor durumdayken insan istemiyo
Sakarlığımla meshurum ben. Bilek değil ayak tarağında acı. Oraya vurdum herhalde anlamadim. Çok burktum zamaninda aslında ama tarakta acı olmadı hiç. Birkaç yıl önce yine kaldırımdan inerken ayağımı burkmustum. Hastaneye gittim. Beni geri gönderdiler mesai bitmişti ortopedist yok diyeGecmis olsin canmm cıkmis olabilir ayagin dikkat et
Bende iki basamak merdiven dusmustum tam o dizilerde merdivenden dusen oyuncular gbi agir cekimde yuvarlandigimi hissettm
Veee gozlerimi actigimda toto ustunde aaaaagghhh diye bagirdigimi gorunce kendime geldim
Iki basamak dusme icin kirik diye ambulans cagirdilar tam rezaletti
Bosuna damar yolumu actilar dedm ne gerek var ayagim acio kolim değil
Allahtan senin ki sadece tumsekmis
Sağ olasın canım. Bu daha ziyade şahsi bir sakarlık galiba. Eşimi işten az çağırmadim koş beni hastaneye götür diyeofff geçmiş olsun hizuran yaa
dikkat et kendine pattisle ne kadar olursa artık
Bir daha gitmedin mi pekiSakarlığımla meshurum ben. Bilek değil ayak tarağında acı. Oraya vurdum herhalde anlamadim. Çok burktum zamaninda aslında ama tarakta acı olmadı hiç. Birkaç yıl önce yine kaldırımdan inerken ayağımı burkmustum. Hastaneye gittim. Beni geri gönderdiler mesai bitmişti ortopedist yok diye
Bak yaaaa
Yoksa banam.odasndan taviz verip bizi sokmazhahahahaha
Gittim tabi dibinde daha büyük bir hastane var oraya gittim. Basit bir ezilmeymis. Sarıp gönderdiler bir gün de rapor yazmıştı doktor. Tam da çocuğun aşı zamanıydı. Topallaya topallaya sağlık ocağına götürdümBir daha gitmedin mi peki
Sağ olasın canım. Bu daha ziyade şahsi bir sakarlık galiba. Eşimi işten az çağırmadim koş beni hastaneye götür diye
Aynen cnm yaptim test yokmusssvalla ben de iki cocuk arasi az olsun yas farki diyodum. şimdi ikinciye ne gerek var diyorum. anlıyorum seni.
evden yaptığın iş de cok vakit aliyo. mecbur kalmissin. herşey aynı anda olmuyo işte
bizim evde
Eki Görüntüle 2302425 Eki Görüntüle 2302426 Eki Görüntüle 2302427
bunlar var. oglum en çok bunları seviyo. bu süper patateste seri 4 kitabı vardi en son. bizde ilk üçü var.
tam böyle merak zamanlari ya. baya ilgisini çekiyo çocukların. hayvanlar sebze meyveler falan
Ya evet ben desakar şakir seni
erken mi yurumussun sen hizuran :) genelde erken yürüyenler böyle sakar olur. kulakta sıvı tam oturmadan yürüdükleri için dengesini saglayamazmis. mesela ben de hep kapilara duvarlara kolumu omzumu bacagimi falan carparimo mesafeyi ayarlayamiyorum hiç
Kac yasinda cocugun:))bide ilk sözlük diye bişey aldim balbocum. ordaki resimleri tek tek sormak söylemek hoşuna gidiyo. baya uzun süre oyalaniyo ben de hem bişey yapıp hem onla sözlüğe bakıyorum :)
Bosuna korkmusum rosumm yokmusssKorkma bocugummm ben bir yil adet olmadim
Sonra yavas yavas duzene girdi
Dogumdan beri eger duzenli geliyorsa kork ama hep duzensizse korkma
Cunku ben ikiniciye hamilr kaldigimde 15 gun gecikmisti ve ben korkumdan test yapamamistim
Yaptiktan snra da testler adamin kafasnda patladi
Kac yasinda cocugun:))
Aynen cnm yaptim test yokmusss
Kitaplar icinde saol arastirip bakicam
Geçmiş olsunhizuran 'cim ...
Kafamda deli sorular arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacim var ama burayami yazim bdv bilemiyorumm
Ya evet ben deerken yürümüşüm 1 yaşında mı ne herhalde erken de konuşmuşum. Hep kolumu bacağımı bir yere vururum. Eşim önceden çok üzülürdü. Bak yeni eserim diye bir morlugu gösterince gülüyor artık
Konuş şu çok önemli mi bilemedim ama benim için hayatı bisey ...
Oğluşum 1 sınıfa başlayacak benm tabi koyuldum öğretmen aramaya bi tane öğretmen buldum pek bi övüyorlar ki bu arada anasinifindan arkadaşların kulağınada kar suyu kaçırmış oldum hiç öyle bi arayışları yoktu duyunca benm öğretmen aradığımı onlarda aramış benm bulduğum öğretmeni bulmuşlar uyanıklar kayıtlar başlar başlamaz gittiler kaydettiler ben 1 2 hafta sonra anca gidebildim gittim mudur oyle simdik kaydetmiyiruz kura cekilcek falan filan diye anlattı tamm dedim gittim bi daha gittim benden bağış adı altında para istedi temizlikçi tutuyoruz malzeme alıyoruz diye kağıt alıyoruz 100 tl istedi ben yanında cüzdanı almadım 5 dk yer ihtiyacım yok diye şuan yanında yok dedim ama siz kaydedin getiririm bu hazır parayı görmeyince x öğretmenin kadrosu doldu x beye verim dedim hayır dedim istemiyorum erkek hoca rahat ilgileneyim diye kadin öğretmen istiyorum bu arada kalktı gıcık bi öğretmene kaydetti ...
Ben şimdi haberde ne göreyim bu kayıt adi altındaki bagis parasini vermeyin sikayet edin diyor .. ben smdi okul baslayinca gidip istedigim hocaya aldirmak istiyorum desem yoksa sikayette bulsan desem yanlis mi yaparim ???
Ahhh kiyamam yaaaGittim tabi dibinde daha büyük bir hastane var oraya gittim. Basit bir ezilmeymis. Sarıp gönderdiler bir gün de rapor yazmıştı doktor. Tam da çocuğun aşı zamanıydı. Topallaya topallaya sağlık ocağına götürdüm
Babam kizaman neyse kaynanalik yapsa daha kötü. film izleyecek kardeş bile kalmaz ortada
bide o yönden düşün
annen de biraz otoriter sanirim
AhahahahBosuna korkmusum rosumm yokmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?