Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bide ilk sözlük diye bişey aldim balbocum. ordaki resimleri tek tek sormak söylemek hoşuna gidiyo. baya uzun süre oyalaniyo ben de hem bişey yapıp hem onla sözlüğe bakıyorum :)

Sakarlığımla meshurum ben. Bilek değil ayak tarağında acı. Oraya vurdum herhalde anlamadim. Çok burktum zamaninda aslında ama tarakta acı olmadı hiç. Birkaç yıl önce yine kaldırımdan inerken ayağımı burkmustum. Hastaneye gittim. Beni geri gönderdiler mesai bitmişti ortopedist yok diye

Bir daha gitmedin mi peki

Bir daha gitmedin mi peki
Gittim tabi dibinde daha büyük bir hastane var oraya gittim. Basit bir ezilmeymis. Sarıp gönderdiler bir gün de rapor yazmıştı doktor. Tam da çocuğun aşı zamanıydı. Topallaya topallaya sağlık ocağına götürdüm

Sağ olasın canım. Bu daha ziyade şahsi bir sakarlık galiba. Eşimi işten az çağırmadim koş beni hastaneye götür diye

sakar şakir seni

erken mi yurumussun sen hizuran :) genelde erken yürüyenler böyle sakar olur. kulakta sıvı tam oturmadan yürüdükleri için dengesini saglayamazmis. mesela ben de hep kapilara duvarlara kolumu omzumu bacagimi falan carparim o mesafeyi ayarlayamiyorum hiç

Aynen cnm yaptim test yokmusss

Kitaplar icinde saol arastirip bakicam

Ya evet ben de erken yürümüşüm 1 yaşında mı ne herhalde erken de konuşmuşum. Hep kolumu bacağımı bir yere vururum. Eşim önceden çok üzülürdü. Bak yeni eserim diye bir morlugu gösterince gülüyor artık

Bosuna korkmusum rosumm yokmusss

Kac yasinda cocugun:))

21 aylık canim ama ben doğduğundan beri kitap alip okuyorum ona

Aynen cnm yaptim test yokmusss

Kitaplar icinde saol arastirip bakicam

yine böyle gecikmeler olabilir bunun için karalar baglama beybi. ben 40 im cikmadan adet olmaya başladım. hala tam bı düzene girmedi. hamilelik öncesi de saat gibiydi hiç düzensizlik yaşamamıştim :)
Allah kolaylık versin bebisinle :) cok mu hareketli ilgi isteyen bı bebek

Geçmiş olsun hizuran 'cim ...

Kafamda deli sorular arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacim var ama burayami yazim bdv bilemiyorumm

önce buraya yaz bence. olmadi bdv ye de konu açarsın. orası bi tuhaf gereksiz strese sokmasinlar

ben 10 aylık yurumusum
aynı durumdayiz esim de nasil oraya çarpmayi basardin diye soruyo

bu kendimi ayarlayamama nedeniyle de araba sürmekten korkuyom için için

Konuş şu çok önemli mi bilemedim ama benim için hayatı bisey ...

Oğluşum 1 sınıfa başlayacak benm tabi koyuldum öğretmen aramaya bi tane öğretmen buldum pek bi övüyorlar ki bu arada anasinifindan arkadaşların kulağınada kar suyu kaçırmış oldum hiç öyle bi arayışları yoktu duyunca benm öğretmen aradığımı onlarda aramış benm bulduğum öğretmeni bulmuşlar uyanıklar kayıtlar başlar başlamaz gittiler kaydettiler ben 1 2 hafta sonra anca gidebildim gittim mudur oyle simdik kaydetmiyiruz kura cekilcek falan filan diye anlattı tamm dedim gittim bi daha gittim benden bağış adı altında para istedi temizlikçi tutuyoruz malzeme alıyoruz diye kağıt alıyoruz 100 tl istedi ben yanında cüzdanı almadım 5 dk yer ihtiyacım yok diye şuan yanında yok dedim ama siz kaydedin getiririm bu hazır parayı görmeyince x öğretmenin kadrosu doldu x beye verim dedim hayır dedim istemiyorum erkek hoca rahat ilgileneyim diye kadin öğretmen istiyorum bu arada kalktı gıcık bi öğretmene kaydetti ...

Ben şimdi haberde ne göreyim bu kayıt adi altındaki bagis parasini vermeyin sikayet edin diyor .. ben smdi okul baslayinca gidip istedigim hocaya aldirmak istiyorum desem yoksa sikayette bulsan desem yanlis mi yaparim ???

zorla istememis sadece senin çocuğu istediğin öğretmene vermemek olmuş yaptırımı.
şikayet ederim desen de bisey çıkmaz ondan sanırım canım. boşuna okları üzerine çektiğinle kalırsın gibi geldi bana.

ama burda çocuğu daha büyük olanlar var öğretmen olanlar var. onlar daha iyi bilir.
çok mu sorunlu diğer öğretmenler

Ahhh kiyamam yaaa
Acisi cok buyuk.oluyor ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…