- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.801
Babam kiz
Yazik annem.bisey demez
Masallah Allah bagislasin cnm. Bn hic kitap okumadim21 aylık canim ama ben doğduğundan beri kitap alip okuyorum ona
yine böyle gecikmeler olabilir bunun için karalar baglama beybi. ben 40 im cikmadan adet olmaya başladım. hala tam bı düzene girmedi. hamilelik öncesi de saat gibiydi hiç düzensizlik yaşamamıştim :)
Allah kolaylık versin bebisinle :) cok mu hareketli ilgi isteyen bı bebek
AhahhaAhahahah
Hepimizi burda tecrubelerimizi anlattirdin mutlu misin
Valla ayni seyler bizim okulda da dondu iyi sizin ki 100 tl istemis bizimkiler 1000 1500 2000 den basliyordu :)Konuş şu çok önemli mi bilemedim ama benim için hayatı bisey ...
Oğluşum 1 sınıfa başlayacak benm tabi koyuldum öğretmen aramaya bi tane öğretmen buldum pek bi övüyorlar ki bu arada anasinifindan arkadaşların kulağınada kar suyu kaçırmış oldum hiç öyle bi arayışları yoktu duyunca benm öğretmen aradığımı onlarda aramış benm bulduğum öğretmeni bulmuşlar uyanıklar kayıtlar başlar başlamaz gittiler kaydettiler ben 1 2 hafta sonra anca gidebildim gittim mudur oyle simdik kaydetmiyiruz kura cekilcek falan filan diye anlattı tamm dedim gittim bi daha gittim benden bağış adı altında para istedi temizlikçi tutuyoruz malzeme alıyoruz diye kağıt alıyoruz 100 tl istedi ben yanında cüzdanı almadım 5 dk yer ihtiyacım yok diye şuan yanında yok dedim ama siz kaydedin getiririm bu hazır parayı görmeyince x öğretmenin kadrosu doldu x beye verim dedim hayır dedim istemiyorum erkek hoca rahat ilgileneyim diye kadin öğretmen istiyorum bu arada kalktı gıcık bi öğretmene kaydetti ...
Ben şimdi haberde ne göreyim bu kayıt adi altındaki bagis parasini vermeyin sikayet edin diyor .. ben smdi okul baslayinca gidip istedigim hocaya aldirmak istiyorum desem yoksa sikayette bulsan desem yanlis mi yaparim ???
Ben anlatirken o ani yasadm strest oldum yahuAhahha
Negüzel iste anılarinız depresmisdir
Benm annemde babmda candir ama babam fazla.otoriter o yuzden biz boyle catlak.oldukne kadar alistiysam annelerin o şekilde davranmasina. baban olduğunu anlamamisim rosss çok kaniksamisim durumu
babalar candir yaaabirak ne isterse yapsin ona serbest
Masallah Allah bagislasin cnm. Bn hic kitap okumadim
Ama alicam belki ilgilenir..
Asiri hareketli dogdugundan beri huysuz aksi hiperaktif bi bebek insani cok yoruyo kim görse ben bole bebek görmedim diyo
Benimde düşündüğüm nokta o okları üzerime çekersem sonradan daha da zorlastirirlar herşeyi diyezorla istememis sadece senin çocuğu istediğin öğretmene vermemek olmuş yaptırımı.
şikayet ederim desen de bisey çıkmaz ondan sanırım canım. boşuna okları üzerine çektiğinle kalırsın gibi geldi bana.
ama burda çocuğu daha büyük olanlar var öğretmen olanlar var. onlar daha iyi bilir.
çok mu sorunlu diğer öğretmenler
Dişi aslan o kadar uyuyamıyor ama işte. Birinin kalkıp kahvaltı hazırlaması geliyorEşim ikizler olmasına rağmen bütün gün uyuyabilir. Çok uyumak erkeklerde burcsal bir özellik değil galiba
Fikirdeselim miaynı durumdayızbenimki de öyle. Allah sağlık versin öyle böyle buyuyecekler işte :)
benimki yeni yeni akillanmaya başladı. herseyi anlıyo cevap veriyo isteklerini söylüyo falan. eskiye göre epey düzelme var canım.
ama ekran da hırçın yapıyo çocukları. izlememeye alıştırmak biraz zor ama sonrası daha güzel. şimdi daha sakin parka gide gele daha sosyal oldu. ama hala birebir ilgi delisi
bunalinca bana yaz dertlesiriz belki fikirlesiriz :)
Hic uyumadan gecen gecelerden sonra erken uyanmaya sukrediyoruz diyim sen anlaOlmaz adetliyim sırnaşırsam duramam hormonlarıma söz geçiremem
Günaydın limonsuzum.
Ulan çocuk yapmaya tövbe edicem niye bütün anneler erken uyanıyor ya
Fikirdeselim mi
Kikirdesmek cilvelesmek fikirdelesmek bizim isimiz hahahahafiyuuu hemi de senle heee
hep fikirdeselim kikirdeyelim rosss beybi
Benimde düşündüğüm nokta o okları üzerime çekersem sonradan daha da zorlastirirlar herşeyi diye
Değişmiş aslında kadrosu 1 sınıfın 2 tana iyi hoca vardı biri ben istediğinde digeride gitmiş başka okula gelenleri çokta tanımıyorum bizi yazdığı ögrt gördüm biraz buzdolabı gibi biri ilgili bi öğrt benzemiyorum ağlamak istiyorum yaa çocuğu soğutursa diye yeğenim öyle oldu öğrtmen cocuk o kadar soğutmuş ki okula gitmek istemiyordu ... çok uğraştım çoo cabaladim egitmek icin , oğlum matematiği baya çözdü sayılar toplama çıkarma vs başarılı ne bilim ya çok üzülüyorum suana ama okul baslamadan da tam anlayamayacagiz sanirim anlayincada degistirmek daha zorolur 4 yil ayni ogretmn sonuçta ...
Galiba tam tersi oluyor heralde kizlar . Ben de hamilelik oncesi 45 50 gunde adet olurdum pko da var hafif dogumdan sonra 50. Gun mu ne adet gordum sonrasinda da maasallah diyeyim gunu gunune oluyorum cok sukur cok iyi birsey eskiden cok skntisini cektgm icin olamamanin .21 aylık canim ama ben doğduğundan beri kitap alip okuyorum ona
yine böyle gecikmeler olabilir bunun için karalar baglama beybi. ben 40 im cikmadan adet olmaya başladım. hala tam bı düzene girmedi. hamilelik öncesi de saat gibiydi hiç düzensizlik yaşamamıştim :)
Allah kolaylık versin bebisinle :) cok mu hareketli ilgi isteyen bı bebek
Ayy bende hep bir yerlere çarpa çarpa yürürüm, ilk defa duydum bunusakar şakir seni
erken mi yurumussun sen hizuran :) genelde erken yürüyenler böyle sakar olur. kulakta sıvı tam oturmadan yürüdükleri için dengesini saglayamazmis. mesela ben de hep kapilara duvarlara kolumu omzumu bacagimi falan carparimo mesafeyi ayarlayamiyorum hiç
Kikirdesmek cilvelesmek fikirdelesmek bizim isimiz hahahaha
Galiba tam tersi oluyor heralde kizlar . Ben de hamilelik oncesi 45 50 gunde adet olurdum pko da var hafif dogumdan sonra 50. Gun mu ne adet gordum sonrasinda da maasallah diyeyim gunu gunune oluyorum cok sukur cok iyi birsey eskiden cok skntisini cektgm icin olamamanin .
Ayy bende hep bir yerlere çarpa çarpa yürürüm, ilk defa duydum bunu
Bugüne kadar bir işaret parmağı dışında kırığım yok bu kadar tez canlılık ve sakarlığa rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?