- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Ohaaaaa sen de mi koç burcusun :ne de olsa koç burcuyummm , enerjiden bol bişi yok
Hahahaha sürüneyim de geliym ay sürüneyim de geleyimm rooooos rossSurun de gel cikooo surun de geeeeeeel kremlerini surun de geeeeel
Olabilir kuzummm ama hic çeşme suyu icemem yasaKuzum bi Dr hep hazır su içilmesininde doğru olmadığını söylemişti ondan sormuştum. Bünye bazı bakterileri alması gerekiyormuşki vücut ona uyum sağlasın ve böylelikle çoğu bakteri ve rahatsızlıklara karsı vücut direnç gösterebilsin.demişti.
Hahahaha sürüneyim de geliym ay sürüneyim de geleyimm rooooos ross
Oda olur amma toprağa iyice bölenmek lazımOlabilir kuzummm ama hic çeşme suyu icemem yasa
Mikrobu topraktan alsak olmuyor mu
Ahahahahah direk içme gideyim gomun kesin çözüm hahahahahOda olur amma toprağa iyice bölenmek lazım
Ama hani isteyene çay olacaktıKızlar akşama "Alev Alev" i açıyorum
Hepiniz hazırlıklı olun. 2 kutu jöle, margaretta bardağı, alevli şortları hazır edin ve beni bekleyin
Tübeeeee sus kız delüüüAhahahahah direk içme gideyim gomun kesin çözüm hahahahah
Geçmiş olsun canım yaSabah oglandan geçti herhalde
Şimdi daha iyiyim ama halsizm
Yetişemedim perim ya oğlanı uyuttum. Gideyim işler beni bekler
Tamam bakalım hadi öpüldün kolay geleYetişemedim perim ya oğlanı uyuttum. Gideyim işler beni bekler
aha herkes burda goç mu?
Tübeeeee sus kız delüüü
Çok şükür iyiyim.. bulantim geçen hafta daha fazlaydı.. şimdi iyiyim... 13haftalik olduk şükür..nasi gidiyo peki bulanti flan kac haftalik oldu
Saol canm bnmmGeçmiş olsun canım yakızlar hızınıza yetişemiyorum artık ben gidip yemeğimi işlerimi halledeyim de akşamki "Alev Alev e yetişeyim. Demi B Brunello Cicinelli
Yok herkes değil biz cicimle koç burciyuzaha herkes burda goç mu?
Maşallah kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin minnakınıÇok şükür iyiyim.. bulantim geçen hafta daha fazlaydı.. şimdi iyiyim... 13haftalik olduk şükür..
goç goçu heryerde bulurmuş diye atasözü varmışYok herkes değil biz cicimle koç burciyuz
Amin amin inşaAllah ❤❤❤.Maşallah kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin minnakını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?