- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.821
Bacım benim bebis artik huysuz lanma dönem den geçiyor. Dişinin yeri çıkmış artik çıkana kadar bizi pert eder. Tesadüfen gördüm konunu. Dedim cici nasıl da beni etiketlememismelankolimm madem kambersiz düğün olmazdı nerelerdeydin bunca zaman Ama geç kalmış sayılmazsın gel yamacımaa
Bu konuda diyebileceğim tek şey, bir şeyine kadar ince eleyip sık dokursan o konuda imtihan oluyorsun. Sen işini Allaha bırak, diyelim ki uyum sağlamadı değiştirirsin sınıfını hiç zor değil.Benimde düşündüğüm nokta o okları üzerime çekersem sonradan daha da zorlastirirlar herşeyi diye
Değişmiş aslında kadrosu 1 sınıfın 2 tana iyi hoca vardı biri ben istediğinde digeride gitmiş başka okula gelenleri çokta tanımıyorum bizi yazdığı ögrt gördüm biraz buzdolabı gibi biri ilgili bi öğrt benzemiyorum ağlamak istiyorum yaa çocuğu soğutursa diye yeğenim öyle oldu öğrtmen cocuk o kadar soğutmuş ki okula gitmek istemiyordu ... çok uğraştım çoo cabaladim egitmek icin , oğlum matematiği baya çözdü sayılar toplama çıkarma vs başarılı ne bilim ya çok üzülüyorum suana ama okul baslamadan da tam anlayamayacagiz sanirim anlayincada degistirmek daha zorolur 4 yil ayni ogretmn sonuçta ...
Ya ne zaman yürüdüğümü hatırlamaz annem, 6 çocuk oluncakulak sıvısı bir yaşında otururmus negocum :) annem 8 aylık yürümüşsen bide annemi düşün
annem bi yerde mi okumus bi yerde mi duymus o demisti :) ve erken yürüyen tüm kisilerde aynı sorun var. sosyal deney yapıyorum yillardir
Evet çok haklısın çok fazla stres oldum ilk cocuk ilk okul tecrübelerimiz bende babası da çok fazla düşüyoruz üstüne çok uğraşıyoruz neyi yapmamızı isteseler en ince detayına kadar okadar dikkat ederek yapıyoruz ki ..bence biraz fazla duygusal bakiyosun.
benim ilkokul öğretmenim de baya otoriter hiç biseye izin vermeyen bi adamdi. ama onun sınıfında olup da meslek edinemeyen çok az kişi var :)
kötü tecrübe oldu diye kötü olacak değil ya. o sınıfa düşen diğer öğrenciler napsin. senin stresini tedirginliğini cocuk da hisseder kaygilanir. zaten sorun olursa sınıfı degistiriyolar sanırım.
sen biraz kendini sakinlestir. cidden çok stres olmuşsun. çocuk da yanlış bisey var burasi kötü diye düşünüp gitmesin okula.
inşallah çocuğun çok mutlu olur öğretmeniyle :)
halam anasınıfında istediği öğretmen olmadi diye sürekli didikliyodu sınıfı çocuğu. en son çocuk nefret etti bıraktı anasınıfıni. ama birinci sınıftan itibaren baya severek gitti
Sende kendimi gördüm, yapma arkadaşım sakın yapma çok yıpranırsın.Evet çok haklısın çok fazla stres oldum ilk cocuk ilk okul tecrübelerimiz bende babası da çok fazla düşüyoruz üstüne çok uğraşıyoruz neyi yapmamızı isteseler en ince detayına kadar okadar dikkat ederek yapıyoruz ki ..
Anasinifin da öğrtmen anneler günü için şiir ezberlettiriyor(şiirlere bayılırım) çok üzerine düştüm noktalara virgüllere kadar çok güzel ezberledi öğretmen şiirini okusun diye anons ederken sizi çok tebrik ediyorum o kadar uğraşmışsınız ki okadar güzel ezberlemiş ki filan diyince baka kaldım ben olması gerekenin böyle olduğunu düşünüyordum takı diğer öğrencileri dinleyene kadar .... biraz abrtiyoruzda galiba bişeyleri
Ailem benimle çok ilgilenmedi kendi çabalarınla öğrendim okudum dersi derste anlayan bi öğrenci haline geldim sonra evde ders çalışmazdım cunki takılırsam bi yerde yardımcı kimse yok evde ablam abimler var ama ilgilenen yok . Esim de aynı şekilde ama o çok daha başarılı ders çalışmadan lise dahi en yüksek puanları almış biri bizim eksik kalmış yanımızı çocuğumuza tamamlamaya çalışıyoruz.. ikimizde 1 sınıfın ilk gününde okula kendimiz gitmiş kişileri çocuğumuza bu sebepten törenle götürürüz havamız var
Evet çok haklısın yaa ne zaman pimpiriklensem uğraşsam başıma iş açıyorumBu konuda diyebileceğim tek şey, mir şeyine kadar ince eleyip sık dokursan o konuda imtihan oluyorsun. Sen işini Allaha bırak, diyelim ki uyum sağlamadı değiştirirsin sınıfını hiç zor değil.
Birde çok iyi denilen öğretmenle de yıldızı barışamayabiliyor çocukların, bu tamamen uyum meselesi bence.
Mesela benim oğlumun öğretmeni gerçekten başarı konusunda çok iyi, okulda bir numara ama benim oğlum da hiperaktivite dürtüsel bozukluk var ve öğretmenin metodları eski usül, bu konuda çok yıprandım ben.
Yazan: Pimpirikli bir ana
Bakalim bnm delikizda akillanır belkiiaynı durumdayızbenimki de öyle. Allah sağlık versin öyle böyle buyuyecekler işte :)
benimki yeni yeni akillanmaya başladı. herseyi anlıyo cevap veriyo isteklerini söylüyo falan. eskiye göre epey düzelme var canım.
ama ekran da hırçın yapıyo çocukları. izlememeye alıştırmak biraz zor ama sonrası daha güzel. şimdi daha sakin parka gide gele daha sosyal oldu. ama hala birebir ilgi delisi
bunalinca bana yaz dertlesiriz belki fikirlesiriz :)
Dedummm zaten tatlim... bin sukurrr masallahhamilelikte vücut kendini tamir eder temizlermis :) seninki ondan olabilir. maşallah de kız kendine
Tutucam kendimi frenliyicemSende kendimi gördüm, yapma arkadaşım sakın yapma çok yıpranırsın.
Et cıkardim nasi yapsam karar veremedim sote yanina pilav. Yada sac kavurma yanina pilavKızlar akşama ne yemek yapacaksınız. ya da yaptınız.. ben işyerinde suan kara kara düşünüyorum
Bende cok strestli zamanlar gecirdim okul kaydiyla alakaliEvet çok haklısın çok fazla stres oldum ilk cocuk ilk okul tecrübelerimiz bende babası da çok fazla düşüyoruz üstüne çok uğraşıyoruz neyi yapmamızı isteseler en ince detayına kadar okadar dikkat ederek yapıyoruz ki ..
Anasinifin da öğrtmen anneler günü için şiir ezberlettiriyor(şiirlere bayılırım) çok üzerine düştüm noktalara virgüllere kadar çok güzel ezberledi öğretmen şiirini okusun diye anons ederken sizi çok tebrik ediyorum o kadar uğraşmışsınız ki okadar güzel ezberlemiş ki filan diyince baka kaldım ben olması gerekenin böyle olduğunu düşünüyordum takı diğer öğrencileri dinleyene kadar .... biraz abrtiyoruzda galiba bişeyleri
Ailem benimle çok ilgilenmedi kendi çabalarınla öğrendim okudum dersi derste anlayan bi öğrenci haline geldim sonra evde ders çalışmazdım cunki takılırsam bi yerde yardımcı kimse yok evde ablam abimler var ama ilgilenen yok . Esim de aynı şekilde ama o çok daha başarılı ders çalışmadan lise dahi en yüksek puanları almış biri bizim eksik kalmış yanımızı çocuğumuza tamamlamaya çalışıyoruz.. ikimizde 1 sınıfın ilk gününde okula kendimiz gitmiş kişileri çocuğumuza bu sebepten törenle götürürüz havamız var
Yapak canimin iciartık ben de cilveli seksü oldum wu huuuu
hepicigini yapak rosss
Sote ve sac kavurma en sevdiklerimmmmEt cıkardim nasi yapsam karar veremedim sote yanina pilav. Yada sac kavurma yanina pilav
Ayy yeter kiz yetmez miSote ve sac kavurma en sevdiklerimmmm
Dün bende de sote vardı 2 gün yedik dün bitti şükür.. bugün çorba makarna öyle geçiştirelim diyorum yemek yapmak istemiyorum yarın akşam tatile çıkacağız. kalacak ve bozulacak bi yarım paket makarna yanına az çorba yeter bence
Bencede yeter, bende öyle düşündümm canımmmAyy yeter kiz yetmez mi
Bende cok strestli zamanlar gecirdim okul kaydiyla alakali
Esim bir yandan tasincaz diyor ama taisnmaya dair bir alakasi yoktu deli olmuştum kayitlar bitmek dolmak uzere sinirmden deli oldum
Neyse sonra evi bulduk tasincaz ikametgah alincak eski kiraci aldirmamis ikametgahi bir sure de de onu bekledik
Bir sekilde ikametgah isi de oldu
Solugu okulda aldm okula gidene kdr hangisi iyi ogretmen onu bile bilmiyordum
Mudurle konusunca cok iyi niyetli oldugunu gordum iyiki beklemism dedm ve istedigim ogrtmene yazilmakla beraber cok cabuk halloldu isimiz
Ne kadar kendimizi sıkarsak strese sokarsak sokalim hersey olacagi yere variyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?