- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.841
Bencede yeter, bende öyle düşündümm canımmmAyy yeter kiz yetmez mi
Evet ommmmm ommm de veee guzellikleri dusunÇok sevindim senin adına bu kadar badireye rağmen herşeyin yolunda gittiğine
Evet rahatlamak gerekiyor herşeyin yolunda gitmesi için sakinim omm ommmkuş gibiyiz uçuyoruzzz
Cikarsin tabiBencede yeter, bende öyle düşündümm canımmm
eşim de pek memnun olmaz ama ne yapayım amannnnnkalsa bozulacakk, beğenmezse yemeğe çıkarsın hıh
Biraz önce banada oldu yaa çok sinir bozucukız anam kaç kere yazmışım ben aynı mesajıbilgisayar kendi kndine yazmış göndermiş sunucu hatası oldu
Biraz önce banada oldu yaa çok sinir bozucu
Böyle benimle aynı fikirde olanları ağzının ortasından şapıdanak öpesim geliyorCikarsin tabi
Her zaman muthis sofra hazirlayacak degilizi
Allah seniBöyle benimle aynı fikirde olanları ağzının ortasından şapıdanak öpesim geliyor
Vay tatil dimekkkk. Yolculuk NireyeeeSote ve sac kavurma en sevdiklerimmmm
Dün bende de sote vardı 2 gün yedik dün bitti şükür.. bugün çorba makarna öyle geçiştirelim diyorum yemek yapmak istemiyorum yarın akşam tatile çıkacağız. kalacak ve bozulacak bi yarım paket makarna yanına az çorba yeter bence
Fethiye Canım , nasipseVay tatil dimekkkk. Yolculuk Nireyeee
Evet çok haklısın çok fazla stres oldum ilk cocuk ilk okul tecrübelerimiz bende babası da çok fazla düşüyoruz üstüne çok uğraşıyoruz neyi yapmamızı isteseler en ince detayına kadar okadar dikkat ederek yapıyoruz ki ..
Anasinifin da öğrtmen anneler günü için şiir ezberlettiriyor(şiirlere bayılırım) çok üzerine düştüm noktalara virgüllere kadar çok güzel ezberledi öğretmen şiirini okusun diye anons ederken sizi çok tebrik ediyorum o kadar uğraşmışsınız ki okadar güzel ezberlemiş ki filan diyince baka kaldım ben olması gerekenin böyle olduğunu düşünüyordum takı diğer öğrencileri dinleyene kadar .... biraz abrtiyoruzda galiba bişeyleri
Ailem benimle çok ilgilenmedi kendi çabalarınla öğrendim okudum dersi derste anlayan bi öğrenci haline geldim sonra evde ders çalışmazdım cunki takılırsam bi yerde yardımcı kimse yok evde ablam abimler var ama ilgilenen yok . Esim de aynı şekilde ama o çok daha başarılı ders çalışmadan lise dahi en yüksek puanları almış biri bizim eksik kalmış yanımızı çocuğumuza tamamlamaya çalışıyoruz.. ikimizde 1 sınıfın ilk gününde okula kendimiz gitmiş kişileri çocuğumuza bu sebepten törenle götürürüz havamız var
Ben kendimi bu iş için adıyorum cicim orası kesindeOoo 2 hamile göbeleri tuta tuta ortamı yakarız burda
Sonuçta adımız son arizona kertenkeleleri. Adımızdan anlaşıldığı gibi kertenkele neslinin devamı bizim elimizde, neslimiz tükenme tehlikesi ile karşı karşıya, kendimizi bu iş için adayalım
Ama ilk ve tek seferde tutturma ihtimalim hele ki kistli bir bünyede bilemiyorum oldukça minimum
Ahaha ben kendi yeni yatağımı deneyecem daha,az önce geldi kurduk eşimleKızlar bdv de yatak odamda kertenkele var diye konu var çok güldüm ya
Hanginiz girdiniz kadının yatak odasına gelin bakem bir disiplin vermenin zamanı gelmiş yaramaz yavru kertenkelelerim benim.Yatak odasına girdiğine göre olsa olsa K Kendinisevenbirii dir herhalde.
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi ayağın?Sonunda pirinç aldım. Ama yolda ayağımı bıraktım ☹☹ olay şöyle gelişti : Pattis koşarken ben de aman başıma iş açmasın diye aceleyle yürüyordum. Kaldırımın üstünde saçma sapan bir yükselti varmış ona takılıp düştüm. Sanırım ayak bileğimi burktum. Acıyorsanırım morarıp sismeye başladı. Soğuk kompres yapacağım şimdi. Narin ayaklarım en az iki yılda bir muhakkak burkulur
Ya çok tatlı ama bunlar. Benim oğlan kedi ve köpeklere bayılır görse çok severdiBu da her yediğinden isteyen böyle kafa eğme ile bi şekiller şukullar yaparak acıtasyon yapan, acıların çocugu
Bunlar dünyanın en güzel şeyiYa çok tatlı ama bunlar. Benim oğlan kedi ve köpeklere bayılır görse çok severdihayvan alsak mı diye çok düşündüm aslında. Babası çok korkuyor
Çok güzeller kesinlikleBunlar dünyanın en güzel şeyi ☺ İnan resmen evlat hiçbir farkı yok.. eve girdiğin anda o Sevinç’leri o kuyruk sallamaları ağzını yüzünü yalamaları seni koşulsuz şartsız seven tek varlık diyebilirim net :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?