Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevindim senin adına bu kadar badireye rağmen herşeyin yolunda gittiğine

Evet rahatlamak gerekiyor herşeyin yolunda gitmesi için sakinim omm ommm kuş gibiyiz uçuyoruzzz
Evet ommmmm ommm de veee guzellikleri dusun

Herseh oluyor sen sendn gidince :)

Vay tatil dimekkkk. Yolculuk Nireyeee

bizim zamanımızda kim çocuğuyla doğru düzgün ilgilendi ki kuzum.
benim halam okumamış mesela. babam okutmadi diyo ama abisi olarak benim babam dersaneye yollamis üniversite sınavına girmiş öğretmenlik kazanmış okumamış. liseden de afla mezun olmus zaten. sevgilisi (simdi kocasi) okumadi diye okumadi büyük ihtimalle...

neyse bu halamin iki çocuğu var. sana bahsettiğim küçüğüydü. büyüğünde daha da psikopatca yaklasiyodu.

mesela okulun ilk günü serbest kıyafet götürdü, dikkat ceksin öğretmen daha çok ilgilensin diye. öğretmenlerin peşinde yalakalik yapicam diye öldü.
mesela matematikte tam sayılar islenecek iki hafta sonra. oturdu çocuğa tam sayıları çalıştırdı ki sınıf tam sayılar konusuna geçince bunun oğlan üstün zekalı gibi görünüyodu
mesela ben çok ders çalıştirdim kuzenimi. çocuğun anladığında ikna olmuyodu. kendi konuyu anlayip çocuk da anlamisa ikna olana kadar israrla sorar anlattirir oğluna da sorardi.

ya aklın durur neler neler yapardı....
sonuç bu sene oğlu üniversite sınavına girdi hiç bisey olmadi. seneye tekrar girecek.

kendi cocuklugumuzu büyütüyoruz hepimiz çocuk büyütürken. ama yanlısı yaptığımız şey surda basliyo ki o bizim çocukluğumuz degil, bizim cocugumuz.

kendi fikirleri karakteri istekleri olan ayrı bi canlı. mesela halam matematik hiç anlamiyo diye çocuğu deli gibi calsitirirdi. ama kendi yetemedigi yerde hem çocuğun psikoljisini bozdu hem kendisi şok oldu. hayatta hep bizle ilgilenen yavrum canım diyecek bizi yönlendirecek insanlar olmayacak. biliyosun. sen çocuğuna sadece yol gosterebilirsin. biraz nasip biraz da cabayla kuracak o hayatını.

sen böyle yaptıkça ikiniz de yipranirsiniz.

son olarak da geçen telefonda konuştuk. benim oğlum krese baslicak. beni sıkı sıkı tembihledi. ben kendime acindircakmisim bizim burda kimsemiz yok. zaten bebegim alerji tedavisi oldu çok zor zamanlar geçirdik çok hassasim falan dicekmisim. o zaman öğretmen daha çok ilgilenirmis ne kadar hastalıklı bi düşüncesi var hala. tabi tabi deyip kapattım. halamdan daha fazla kimse zarar veremez o çocuklara.... zamanla yoldan çıktı önce o da çok iyi niyetli baslamisti...

Ben kendimi bu iş için adıyorum cicim orası kesinde yalnız bı türlü tutturamadik bizde fanteziye döktük işi anasını satiyim ama senle birlikte aynı şeyleri yaşıyor olmak çok güzel olur eminim ama hiç stres yapma şimdiden lütfen,ilkinde tutmazsa ikincide, üçüncü de tutar inşallah stressiz ve faztezili olarak gir sen yatağa gelir inşallah bebiş
Ahaha ben kendi yeni yatağımı deneyecem daha,az önce geldi kurduk eşimlebaşkasının odasında ne işim var tövbeeehele bı kendimizinkini test ediyim bı dur
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi ayağın?

Selam seksü kertenkeleler. Yaralı kertenkele olarak geri geldim. Ayağım morardı ve şişti. Akşam ev bakmaya gidecektik. O yalan oldu. Eşim kendi bakarsa bakar. Ben de oturdum lahana sardım pisirdim. Aksaya aksaya evi süpürdüm. Oturuyorum şimdi. Lahana iki yemeklik çıktı yarısını pisirdim. Kalanını buzluğa attım iyi oldu işe başlayınca çıkarıp pisiririm

Bu da her yediğinden isteyen böyle kafa eğme ile bi şekiller şukullar yaparak acıtasyon yapan, acıların çocugu
Ya çok tatlı ama bunlar. Benim oğlan kedi ve köpeklere bayılır görse çok severdi hayvan alsak mı diye çok düşündüm aslında. Babası çok korkuyor

Ya çok tatlı ama bunlar. Benim oğlan kedi ve köpeklere bayılır görse çok severdi hayvan alsak mı diye çok düşündüm aslında. Babası çok korkuyor
Bunlar dünyanın en güzel şeyi İnan resmen evlat hiçbir farkı yok.. eve girdiğin anda o Sevinç’leri o kuyruk sallamaları ağzını yüzünü yalamaları seni koşulsuz şartsız seven tek varlık diyebilirim net :)

Çok güzeller kesinlikle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…