- 12 Haziran 2019
- 19.819
- 122.243
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.861
Seni gidi seniOlmaz adetliyim sırnaşırsam duramam hormonlarıma söz geçiremem
Günaydın limonsuzum.
Ulan çocuk yapmaya tövbe edicem niye bütün anneler erken uyanıyor ya
Canım gitsene hastaneyeSelam seksü kertenkeleler. Yaralı kertenkele olarak geri geldim. Ayağım morardı ve şişti. Akşam ev bakmaya gidecektik. O yalan oldu. Eşim kendi bakarsa bakar. Ben de oturdum lahana sardım pisirdim. Aksaya aksaya evi süpürdüm. Oturuyorum şimdi. Lahana iki yemeklik çıktı yarısını pisirdim. Kalanını buzluğa attım iyi oldu işe başlayınca çıkarıp pisiririm
Selam seksü kertenkeleler. Yaralı kertenkele olarak geri geldim. Ayağım morardı ve şişti. Akşam ev bakmaya gidecektik. O yalan oldu. Eşim kendi bakarsa bakar. Ben de oturdum lahana sardım pisirdim. Aksaya aksaya evi süpürdüm. Oturuyorum şimdi. Lahana iki yemeklik çıktı yarısını pisirdim. Kalanını buzluğa attım iyi oldu işe başlayınca çıkarıp pisiririm
Hastanelik bir şey değil ay. Birkaç güne geçer. Ayağımı sık sık burktugumdan dolayı anlıyorum artık kendimi. Anormal bir ağrı olsa giderdim.Canım gitsene hastaneye
Lahana sarması yaprak sarmasına göre daha kolay eğer ince yapraklı düz bir lahana almışsa. Ben iki saatte kocaman tencere sardım. Ki eli hızlı biri değilimgeçmiş olsun hizuran neden gitmiyosun negomun dediği gibi hastaneye falan
ellerine sağlık iyi olmuş ya. ben hiç denemedim lahana sarmayikolay mi yapması.
Hastanelik bir şey değil ay. Birkaç güne geçer. Ayağımı sık sık burktugumdan dolayı anlıyorum artık kendimi. Anormal bir ağrı olsa giderdim.
Lahana sarması yaprak sarmasına göre daha kolay eğer ince yapraklı düz bir lahana almışsa. Ben iki saatte kocaman tencere sardım. Ki eli hızlı biri değilim
Ellerine sağlık canım, masallahLahana sarması yaprak sarmasına göre daha kolay eğer ince yapraklı düz bir lahana almışsa. Ben iki saatte kocaman tencere sardım. Ki eli hızlı biri değilim
Ya keşke bana sürekli yapıp yapıp getiren biri olsa varsın hava atsınya kuzu çok tatlısın ya
burkulma uzmani mi oldun artık sen
nasıl gözümde büyüyen şeyler bunlar bir bilsen. ama bi ara sürekli pazı sarması yapıyodumkendim kendime bile inanamadim. ben hazır yemeyi daha çok seviyorum sanırım
ben sarma baklava tarzı şeyler yapmadığım için kaynanam sürekli yapar hava atarben de içimden gülerek yerim
ama iki saatte sariliyosa denemeye değer sanki
Sagolasin canım. Koca dediğim 4.5 litrelik tencere yalnızEllerine sağlık canım, masallah
Ya keşke bana sürekli yapıp yapıp getiren biri olsa varsın hava atsınyapıp göreceğim tek sarma bu sanırım öyle hamarat biri değilim benim de gözümde çok buyur. Canım sikkinsa, yapacak bir şey yoksa o zaman sarıyorum. Bir ara can sıkıntısından su böreği yapmıştım
Sagolasin canım. Koca dediğim 4.5 litrelik tencere yalnız
O da çok aykız öyle demeaşırı itici bi tavirla yapıyo. beni bile soğuttu valla yaprak sarmasindan
günde üç öğün yemek yeniyosa beş kere önümüze yaprak sarmasi koyuyo
ben yaptım yiyin, çok güzel olmus yiyin, nasil iyi olmus yiyin, geçen bilmem kim geldi nasıl çok yedi çok güzel yapıyon sen dedi yiyin yiyin....yine de yer misin hizurancim bu kadina rağmen
kociskom istiyo bazen ver parasını al dışarda diyom
O da çok aymarketlerde satıyorlar ev yapımı öyle alıyorum ben de çok isteyince. Annem lahana sardı mi kocaman tencerede yapar da ondan benimki küçük dedim. Lahananin hacmi çok olur. Küçük tencere olmaz o yüzden.
Ahaha daha ne olsun kız fazla mi mütevazisin sen neSagolasin canım. Koca dediğim 4.5 litrelik tencere yalnız
Ahaha daha ne olsun kız fazla mi mütevazisin sen ne
Senin gibi gelin bulmuş yay burcu oğluşunaanneleri ölçü alma kızbenim annem de elinde olsa kazana saracak düğün yemeği yapar gibi lahana sariyo kadin
işte doyumluk değil beşer tane gelse tabaklara yeter diye düşündüm
zaten ben bi sarsam kaynanam kaldirmaz beni başından ha bire yaprak sardirir ne gerek varotursun sarsin çok seviyosa. yalnız benim gibi gelin de düşman başına heee
Senin gibi gelin bulmuş yay burcu oğluşunaöpsün de başına koysun gerci oğluşu o dediğimi bol bol yapıp anneciğine fırsat bırakmıyordur amma yine de oda öpsün
İyi kükremiş o aslan iste ama hep bı mütevazilik iste masallahtam bir aslan burcusu o
dimihizuran
aslanlar gibi sarmış
napiyosun bakayim fıstık içi
benim kociskom güya evde olcakti telefon geldi gitti
bizim kutlama işi yaticak gibine tavsiye edersin beybi
Ahahahahaa kizzzbenim yayim o kadar ateşli değildi kız
burda sizle takıla takıla seksilik bulaştı heraldesu an tam anlattığın gibi bi yay oldu
bu topigin girisine sihirli mucizevi topik yazsin ciciçözüm garanti yataklari kıracaksınız ilk 15 dk içinde gelen üyelere ekstra sehvet bizden hediye falan diye ucuz TV reklamları gibi
İyi kükremiş o aslan iste ama hep bı mütevazilik iste masallah
Bende senin koca evde de sen napiyon burda diicedim kiii tlfn geldi gitti kısmını okudumvalla ben tavsiye olarak gelinlik giymeni öneririm imkanın varsa benim kuzenim satın almıştı düğününde gelinliğini,evde duruyor öyle diyodu hep,istedim bi gün yıldönümümüzde verdi saolsun eşim şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?