Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaz adetliyim sırnaşırsam duramam hormonlarıma söz geçiremem
Günaydın limonsuzum.
Ulan çocuk yapmaya tövbe edicem niye bütün anneler erken uyanıyor ya
Seni gidi seni
Yok ya sen çocuk yap. Bak buralar çok güzel

Canım gitsene hastaneye

geçmiş olsun hizuran neden gitmiyosun negomun dediği gibi hastaneye falan

ellerine sağlık iyi olmuş ya. ben hiç denemedim lahana sarmayi kolay mi yapması.

geçmiş olsun hizuran neden gitmiyosun negomun dediği gibi hastaneye falan

ellerine sağlık iyi olmuş ya. ben hiç denemedim lahana sarmayi kolay mi yapması.
Lahana sarması yaprak sarmasına göre daha kolay eğer ince yapraklı düz bir lahana almışsa. Ben iki saatte kocaman tencere sardım. Ki eli hızlı biri değilim

Hastanelik bir şey değil ay. Birkaç güne geçer. Ayağımı sık sık burktugumdan dolayı anlıyorum artık kendimi. Anormal bir ağrı olsa giderdim.

ya kuzu çok tatlısın ya
burkulma uzmani mi oldun artık sen

Lahana sarması yaprak sarmasına göre daha kolay eğer ince yapraklı düz bir lahana almışsa. Ben iki saatte kocaman tencere sardım. Ki eli hızlı biri değilim

nasıl gözümde büyüyen şeyler bunlar bir bilsen. ama bi ara sürekli pazı sarması yapıyodum kendim kendime bile inanamadim. ben hazır yemeyi daha çok seviyorum sanırım
ben sarma baklava tarzı şeyler yapmadığım için kaynanam sürekli yapar hava atar ben de içimden gülerek yerim
ama iki saatte sariliyosa denemeye değer sanki

Ya keşke bana sürekli yapıp yapıp getiren biri olsa varsın hava atsın yapıp göreceğim tek sarma bu sanırım öyle hamarat biri değilim benim de gözümde çok buyur. Canım sikkinsa, yapacak bir şey yoksa o zaman sarıyorum. Bir ara can sıkıntısından su böreği yapmıştım

kız öyle deme aşırı itici bi tavirla yapıyo. beni bile soğuttu valla yaprak sarmasindan

günde üç öğün yemek yeniyosa beş kere önümüze yaprak sarmasi koyuyo
ben yaptım yiyin, çok güzel olmus yiyin, nasil iyi olmus yiyin, geçen bilmem kim geldi nasıl çok yedi çok güzel yapıyon sen dedi yiyin yiyin.... yine de yer misin hizurancim bu kadina rağmen
kociskom istiyo bazen ver parasını al dışarda diyom

O da çok ay marketlerde satıyorlar ev yapımı öyle alıyorum ben de çok isteyince. Annem lahana sardı mi kocaman tencerede yapar da ondan benimki küçük dedim. Lahananin hacmi çok olur. Küçük tencere olmaz o yüzden.

anneleri ölçü alma kız benim annem de elinde olsa kazana saracak düğün yemeği yapar gibi lahana sariyo kadin

işte doyumluk değil beşer tane gelse tabaklara yeter diye düşündüm
zaten ben bi sarsam kaynanam kaldirmaz beni başından ha bire yaprak sardirir ne gerek var otursun sarsin çok seviyosa. yalnız benim gibi gelin de düşman başına heee

Ahaha daha ne olsun kız fazla mi mütevazisin sen ne

tam bir aslan burcusu o
dimi hizuran
aslanlar gibi sarmış

napiyosun bakayim fıstık içi
benim kociskom güya evde olcakti telefon geldi gitti
bizim kutlama işi yaticak gibi ne tavsiye edersin beybi

Senin gibi gelin bulmuş yay burcu oğluşuna öpsün de başına koysungerci oğluşu o dediğimi bol bol yapıp anneciğine fırsat bırakmıyordur ammayine de oda öpsün

Senin gibi gelin bulmuş yay burcu oğluşuna öpsün de başına koysungerci oğluşu o dediğimi bol bol yapıp anneciğine fırsat bırakmıyordur ammayine de oda öpsün

benim yayim o kadar ateşli değildi kız

burda sizle takıla takıla seksilik bulaştı heralde su an tam anlattığın gibi bi yay oldu

bu topigin girisine sihirli mucizevi topik yazsin cici çözüm garanti yataklari kıracaksınız ilk 15 dk içinde gelen üyelere ekstra sehvet bizden hediye falan diye ucuz TV reklamları gibi

tam bir aslan burcusu o
dimi hizuran
aslanlar gibi sarmış

napiyosun bakayim fıstık içi
benim kociskom güya evde olcakti telefon geldi gitti
bizim kutlama işi yaticak gibi ne tavsiye edersin beybi
İyi kükremiş o aslan iste ama hep bı mütevazilik iste masallah

Bende senin koca evde de sen napiyon burda diicedim kiii tlfn geldi gitti kısmını okudum valla ben tavsiye olarak gelinlik giymeni öneririm imkanın varsa benim kuzenim satın almıştı düğününde gelinliğini,evde duruyor öyle diyodu hep,istedim bi gün yıldönümümüzde verdi saolsun eşim şok

Ahahahahaa kizzzo ucuz TV reklamları,son Arizona kertenkeleleri topiginde patlar ama bak kk'daki tüm hatunlar topiği basar,sonra buralar hep dutluktu falan diye konuşurken buluruz kendimizi

benimki de özel dikimdi evde de. kimbilir nerelerde nelerin altında kaldı

wuhuuuu gelinlik giyince tepkisi ne oldu eşinin
ben zaten evlilik yıldönümü için arkadaşlarla kutlama yapmayı planlıyorum önümüzdeki yillarda
o zaman beyaz bir elbise alırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…