- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.881
Ahahahahaa kizzzo ucuz TV reklamları,son Arizona kertenkeleleri topiginde patlar ama bak kk'daki tüm hatunlar topiği basar,sonra buralar hep dutluktu falan diye konuşurken buluruz kendimizi
Bak bu olur işteolsun tuzlu cekürdekleri alırız topigin duvarından izleriz olanları canımLimonsuzzcay da bize çay demler :)
Yaa madem evde var senin gelinliğin hemen bul çıkar onu yaabenimki de özel dikimdi evde de. kimbilir nerelerde nelerin altında kaldı
wuhuuuugelinlik giyince tepkisi ne oldu eşinin
ben zaten evlilik yıldönümü için arkadaşlarla kutlama yapmayı planlıyorum önümüzdeki yillarda
o zaman beyaz bir elbise alırım
Ya tadı güzeldi de tuzlu olmuş yaAhaha daha ne olsun kız fazla mi mütevazisin sen ne
Yaaa yeter ki iste. Bak kalbin temizmiş yeni çay demlemiştimolsun tuzlu cekürdekleri alırız topigin duvarından izleriz olanları canımLimonsuzzcay da bize çay demler :)
Ya tadı güzeldi de tuzlu olmuş yayoğurdu üzerine döküp ancak yedik
İnşallah nazar etmeyek diye böyle demiyosundur kızYa tadı güzeldi de tuzlu olmuş yayoğurdu üzerine döküp ancak yedik
Bak bu olur iştebiz burda en eskilerden olacağımız için havali havalı topigin ikinci sahipleri gibi sırıtıp,citleriz cekirdegimizi,içeriz cayimizi
Yaa madem evde var senin gelinliğin hemen bul çıkar onu yaaayy valla ben geçen sene ki yıldönümümde gelinlik giymiştim iste,evde pasta börek vs üstümde gelinlik, eşim şok ama sonu daha da şoookkktu bizim için sorma basilacagimizi bilemezdik sonuçta kayinvalideme
Yaaa yeter ki iste. Bak kalbin temizmiş yeni çay demlemiştim
Ya sorma çok heveslendim. Epeydir yapmıyordum kısmet iştenazar değdi kuzum bence ya da çok heveslendin ondan oldu. bide yemeği tuzlu yapan kocasını çok sever derler
Öyle taktik bilmem ben şap gibi oldu güzelim sarmaİnşallah nazar etmeyek diye böyle demiyosundur kızolsun ama yoğurtla daha güzel gider zaten
Ya sorma çok heveslendim. Epeydir yapmıyordum kısmet işte
E benimki de işte.çay keyfim var bi yalnız olsam bile demlerimellerine sağlık kuzumbenim herif evde olsa ben de cay demlerdim yalnızlığıma da bi bardak iç limonsuzum :)
Muhteşem kaynanana citlat aslında sarıp versin bir tencereolsun ellerine sağlık :) yoğurtla dengeleyecek kadar normalmiş
hiç yapmayanlar var hiç yiyemeyenler var
Ayy libido deme banaHerkese selaaaaaammmmm libidolari yuksek kertenkeler
Nabiyorsunuz
Noldi kizAyy libido deme bana
Çay içcem gel içelim
E benimki de işte.çay keyfim var bi yalnız olsam bile demlerimolmadı gel beraber içelim
Muhteşem kaynanana citlat aslında sarıp versin bir tencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?