Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahahaa kizzzo ucuz TV reklamları,son Arizona kertenkeleleri topiginde patlar ama bak kk'daki tüm hatunlar topiği basar,sonra buralar hep dutluktu falan diye konuşurken buluruz kendimizi

olsun tuzlu cekürdekleri alırız topigin duvarından izleriz olanları canım Limonsuzzcay da bize çay demler :)

olsun tuzlu cekürdekleri alırız topigin duvarından izleriz olanları canım Limonsuzzcay da bize çay demler :)
Bak bu olur işte biz burda en eskilerden olacağımız için havali havalı topigin ikinci sahipleri gibi sırıtıp,citleriz cekirdegimizi,içeriz cayimizi

Yaa madem evde var senin gelinliğin hemen bul çıkar onu yaa ayy valla ben geçen sene ki yıldönümümde gelinlik giymiştim iste,evde pasta börek vs üstümde gelinlik, eşim şok ama sonu daha da şoookkktu bizim için sorma basilacagimizi bilemezdik sonuçta kayinvalideme

Bak bu olur işte biz burda en eskilerden olacağımız için havali havalı topigin ikinci sahipleri gibi sırıtıp,citleriz cekirdegimizi,içeriz cayimizi

ciciye anlatak da topik girisine yazsin madem kiz izler izler guleriz

aboooo vallahi beklediğim son çikolata tadindaydi bu acılı şalgam gibi olmus bee

o gekinlikte çok uzun beee 15 cm topuklu giymiştim altına. şu minnos bedenimle o kadar kutu koli kaldirabilirsem yapayım :)

İnşallah nazar etmeyek diye böyle demiyosundur kız olsun ama yoğurtla daha güzel gider zaten
Öyle taktik bilmem ben şap gibi oldu güzelim sarma yoğurtla falan yedik napim. İlk tattigimizda iyiydi sonra sonra yaktı

E benimki de işte.çay keyfim var bi yalnız olsam bile demlerimolmadı gel beraber içelim

benim oğlan sürekli uyandığı için hiç bi keyif yapamıyorum mesela su an uyandi uyumamak için ağlıyo dakikalardir geleyim birlikte icelim limonsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…