- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.901
Herkese selaaaaaammmmm libidolari yuksek kertenkeler
Nabiyorsunuz
Sana da yazık yaömür boyunca lahanadan da soğumak istemiyorum yavkadin beni en sevdigim seylerden soguttu
Sana da yazık yagel ben sana sarayım madem. Söz tuzunu ayarlarım çay demledim buyrun içelim
Gel beklerim. Kakao kremalı piskevitim de vardı ama oğlan ikiye ayırıp kremalı kısmı yedi. Boş kısmı bıraktı onu ikram edemem neyse artık.seni yerimgelmem mi beee canım ortmenim
en son gittigimizde bi tencere nohut yapmış o gün kimse yemedi. sonra dört gün boyunca her gün daha yeni pişti yiyin diye bizi kandirmaya calsitiyemeğe gelen misafirlere de aynı şekilde yalan söyledi. sonunda esime dedim zorla döktürdü. kadin milli yas ilan edecekti guzelim nohut gitti yemediniz diye hala ne güzel yaptiydim diyo çatlak ya
Napam bebegim balkonda cay iciyoruzhoşgeldin beybi
napak guzellik ben oğlanı uyutmaya çalışıyorumuyumuyor uyumuyor uyumuyorduuuu
samdan çileden cikiyorduuuuu
üstelik kocasının yine son dk görevleri baslamistiiiii
sen naptın bakem
Gel beklerim. Kakao kremalı piskevitim de vardı ama oğlan ikiye ayırıp kremalı kısmı yedi. Boş kısmı bıraktı onu ikram edemem neyse artık.
Dört gün boyunca ısıtıp ısıtıp mı koydu ortaya
Napam bebegim balkonda cay iciyoruz
Sabah misafir vardi yoruldum (;
Abovv isitilinca çok pis bakteri yapar oaynen kaynayinca tazeleniyomus zaten bisey olmazmis
biz sürekli orda kalmadik ya öğlen ya aksam yoktuk. ama utanmasa kahvaltı sofrasına da koyacaktı
heheheher çocuk gibi o da doğru yoldan gidiyo aslan pattis. benimki yemez tatlı hiç biseyi çikolata görünce ağlıyo
Abovv isitilinca çok pis bakteri yapar o
Benimki balık pattiskremayı yemek bütün çocukların kodunda var sanıyordum. Neyse ki abur cubur derdin olmayacak
Bugün o kadar çok burç muhabbeti döndü kiburç olarak demedim kıznormal çocuk diye seveyim dedim
balık burcusu demek :) benim kaçak bezelye de akrep burcusu
belki ilerde yer ya küçükken ben de yemiyodum
Sana da afiyet olsun balımNoldu
Noldi kiz
Gel ross ile dertli saatlere7/24 hizmet veriyorm
Bnde smdi icicem canmmm afiyet olsin :)
Senin halinden ben anlarımbenim oğlan sürekli uyandığı için hiç bi keyif yapamıyorummesela su an uyandi uyumamak için ağlıyo dakikalardir geleyim birlikte icelim limonsuzum
Sana da afiyet olsun balım
Senin halinden ben anlarım❤
Kız ben çay olmadan nasıl ayakta durayımvalla o halde cay demliyosan helal olsun limonsuzum
su an tekrar uyudu inşallah uyanmaz uzunca bir süre
Hadi keyif yapma sırası sendevalla o halde cay demliyosan helal olsun limonsuzum
su an tekrar uyudu inşallah uyanmaz uzunca bir süre
Kız ben çay olmadan nasıl ayakta durayım☺ her derde deva
Hadi keyif yapma sırası sende
bekarım ve uyumadım aşkolsun ya shdkfjfkOoo herkes uyumus. İyi uykular arkadaşlar.
Neydi? Bol libidolu ruyalar mi
Ben de uyumadım dahaOoo herkes uyumus. İyi uykular arkadaşlar.
Neydi? Bol libidolu ruyalar mi
O zaman sen de evlenecegin kisiyi görbekarım ve uyumadım aşkolsun ya shdkfjfk
Aslında uyumam lazimdi ama nedense gelmedi uyku :))Ben de uyumadım daha☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?