- 12 Haziran 2019
- 19.819
- 122.243
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.921
SıcaktandırAslında uyumam lazimdi ama nedense gelmedi uyku :))
Evet olabilir.. ama iyi boyle soguk sevmem :)Sıcaktandır☺
ay hadi inşallah mademO zaman sen de evlenecegin kisiyi göraşk olsun
İyi geceler canımay hadi inşallah madem
iyi geceleeer
Lütfen sarılabilir miyiz çok yalnız kaldım bu topicte buz gibi oldu heryerlerG gokyuzu_ ayy bekar arkadaşım gell bir sarılayım sanaa, ben de bekarım
Güzel kertenkeleler ve tabiki anne kertenkelem B Brunello Cicinelli hepinize iyii geceler, nasılsınız
Ben bugün üzgünüm biraz, okulların açılmasına az kaldı, geçen sene çalışıyordum öğrencilerimin yanındaydım ama bu sene olmayacak gibi ücretli öğretmenliğim.. Biraz boşluğa düşücem gibi hissettim. İnşallah ben de kısa zamanda çocuklarıma kavuşurum ne diyim..
Yine çok eğlencelii şeyler okudum, harikasınız :)
Çook öpüyorum hepinizi( Bu arada umarım emojilerim çıkar. )
Lütfen sarılabilir miyiz çok yalnız kaldım bu topicte buz gibi oldu heryerler(
ben de yeni üyelerdenim 1 hafta falan oldu sanirim hepsini ben de çok sevdim çok tatlişlerTopikte çoğu arkadaşımız evli kuzum, sohbetleri arkadaşlıkları çok güzelBen yeni üyelerdenim ama kısa sürede çok sevdim bu topikte olan arkadaşları :)
Seni daha önce görmemiştim denk gelmedik sanırım. Tanışalım :)
Evet söylemişlerdi ben de yeniyim ama herkesi çok sevdim burdaki çok tatlişlerTopikte çoğu arkadaşımız evli kuzum, sohbetleri arkadaşlıkları çok güzelBen yeni üyelerdenim ama kısa sürede çok sevdim bu topikte olan arkadaşları :)
Seni daha önce görmemiştim denk gelmedik sanırım. Tanışalım :)
ben de yeni üyelerdenim 1 hafta falan oldu sanirim hepsini ben de çok sevdim çok tatlişler
Evet söylemişlerdi ben de yeniyim ama herkesi çok sevdim burdaki çok tatlişler
tanışalım tabi ki 21 yaşındayım bekarım öğrenciyim doktor olma yolunda ilerliyorumsiz peki
GünaydıınGünaydın
Günaydıın limonsuz ablacım, sen de uyanıp da uyanamayanlardansın sanırımGünaydın kızlar
Valla sorma yaaa bekarken ne guzel oturan bogaydim evlendm evleneli is yapiomohhh yeni evin balkonu mu annenin balkonuu :) sen bu dünyaya is yapmaya mi geldin be rossshep biseyler yapiyon
Valla sorma yaaa bekarken ne guzel oturan bogaydim evlendm evleneli is yapiom
Kosa kosa kendi evimize gidiom yerlestirilcekleri yerlestiriyorm ordan kosa kosa anneme gidiom yemek yiom misafirini agirliyorm yataga baygin giriyork
Aksama sana bunlari yazarken şarj im bitti boyle kalmis ekran
Baba evinde koley dimçok tatlısın yaaa kıyamam sana
premsesler gibiydim baba evinde diyosun yanj
ne kadar kaldı işin :)
annen de maşallah hiç bitmiyo sanırım gelen giden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?