Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G gokyuzu_ ayy bekar arkadaşım gell bir sarılayım sanaa, ben de bekarım

Güzel kertenkeleler ve tabiki anne kertenkelem B Brunello Cicinelli hepinize iyii geceler, nasılsınız

Ben bugün üzgünüm biraz, okulların açılmasına az kaldı, geçen sene çalışıyordum öğrencilerimin yanındaydım ama bu sene olmayacak gibi ücretli öğretmenliğim.. Biraz boşluğa düşücem gibi hissettim. İnşallah ben de kısa zamanda çocuklarıma kavuşurum ne diyim..

Yine çok eğlencelii şeyler okudum, harikasınız :)

Çook öpüyorum hepinizi ( Bu arada umarım emojilerim çıkar. )

Lütfen sarılabilir miyiz çok yalnız kaldım bu topicte buz gibi oldu heryerler (

Lütfen sarılabilir miyiz çok yalnız kaldım bu topicte buz gibi oldu heryerler (

Topikte çoğu arkadaşımız evli kuzum, sohbetleri arkadaşlıkları çok güzel Ben yeni üyelerdenim ama kısa sürede çok sevdim bu topikte olan arkadaşları :)

Seni daha önce görmemiştim denk gelmedik sanırım. Tanışalım :)

ben de yeni üyelerdenim 1 hafta falan oldu sanirim hepsini ben de çok sevdim çok tatlişler
Evet söylemişlerdi ben de yeniyim ama herkesi çok sevdim burdaki çok tatlişler

tanışalım tabi ki 21 yaşındayım bekarım öğrenciyim doktor olma yolunda ilerliyorum siz peki

Oyy kuzum sen daha miniksiiin yaaa gell hoşgeldin o zamann

Ben 24 yaşındayım öğretmenim, hali hazırda atanmayı bekliyorum.

Öğrencilik zamanlarımı özlediğimi fark ettim şimdi senii görünce.. Hayırlısıyla bitir inşallah okulunu kuzum, bir de minik doktorumuz olsuunn

ohhh yeni evin balkonu mu annenin balkonuu :) sen bu dünyaya is yapmaya mi geldin be rosss hep biseyler yapiyon
Valla sorma yaaa bekarken ne guzel oturan bogaydim evlendm evleneli is yapiom

Kosa kosa kendi evimize gidiom yerlestirilcekleri yerlestiriyorm ordan kosa kosa anneme gidiom yemek yiom misafirini agirliyorm yataga baygin giriyork
Aksama sana bunlari yazarken şarj im bitti boyle kalmis ekran

çok tatlısın yaaa kıyamam sana

premsesler gibiydim baba evinde diyosun yanj

ne kadar kaldı işin :)
annen de maşallah hiç bitmiyo sanırım gelen giden :)

çok tatlısın yaaa kıyamam sana

premsesler gibiydim baba evinde diyosun yanj

ne kadar kaldı işin :)
annen de maşallah hiç bitmiyo sanırım gelen giden :)
Baba evinde koley dim
Getir gotur osman
Maalesef bitmiyor dun de gicik oldugum biri geldi tam gidecktm evden onlar gelmeden kapıyı actm karsimdalar hay dedim yaaa

Mecbur geri dondum
Aklim evdelk esyalarin yerlesiminde tabi

Valla bitse de otursam daha halilari yikamaciya goturcekler

Günaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazanan ByNkoaLa umu unutmadan kutlayayım

10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosum inşallah ciddi birşey yoktur.
S Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusunda kk birinci noteri ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
C Cay6 peki madem öyle diyorsan.
Youlost16 piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim var Oradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada poncikvegece neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…