- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.941
Baba evinde koley dim
Getir gotur osman
Maalesef bitmiyor dun de gicik oldugum biri geldi tam gidecktm evden onlar gelmeden kapıyı actm karsimdalar hay dedim yaaa
Mecbur geri dondum
Aklim evdelk esyalarin yerlesiminde tabi
Valla bitse de otursam daha halilari yikamaciya goturcekler
Yihuwwwww siir kazandm yihuuwwGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazananByNkoaLa umu unutmadan kutlayayım
Eki Görüntüle 2302678
10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
@hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosuminşallah ciddi birşey yoktur.
@Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusundakk birinci noteri ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
@balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
@Cay6 peki madem öyle diyorsan.
@Kutsal zebra piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim varOradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada @patilibirhayat neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
Gunaydin afeti devran kertenkeleler
Ben gozumu supurgeyle actim her sabah oldugu gbi anam saolsun
Artik ruyamda bile supurge tutuyormusu aksam ellrmle supurge tutar gbi tutup ziiiiiiiiiiiirrrrrrr diye sesler cikarmisim inkar etsemde duyup goren ckk sahidim var
günaydın arkadaşlar diye Andımızla baslayasim geldi hazır okullar da aciliyoken
Ben evlenince bile oh diyemedmay ne deyim şansına rosssşansını eşek arısı soksun emi
ayak işçisi miydin bekarkenben de öyleydim evlendim oh beeee dedim
bugün halledersin yavaş yavaş ya :)
Günaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazananByNkoaLa umu unutmadan kutlayayım
Eki Görüntüle 2302678
10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
@hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosuminşallah ciddi birşey yoktur.
@Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusundakk birinci noteri ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
@balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
@Cay6 peki madem öyle diyorsan. ♥
@Kutsal zebra piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim varOradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada @patilibirhayat neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
Sabah aksam her turli is yapiliriGünaydıın benim gibii işi gücünü geceye taşıyarak devam eden kertenkele
Oturabilirsinizgünaydın canım Samdanım
Sabah aksam her turli is yapiliri
Ben gunlerdir ne kdr huzursuzm islerm bitmedi diye bir bilsen uykularm bile kactiNormalde insanlar gece dinlenmek için uyurr miis gibi dinlenirleer ama yok aklımda varsa bir iş asla o gece bana huzur yok
Biz çabuk çökeriz rosBen gunlerdir ne kdr huzursuzm islerm bitmedi diye bir bilsen uykularm bile kacti
Amin haşmetlimYihuwwwww siir kazandm yihuuww
Gunaydin kuzummm
Bol keyiflern olsun sauna da (;
Hamam da
Benim de mantı partisine özenmem tava yaptıSauna mıı hamam mııı, şuanda özenmem tavan yapmış durumda, boll keyifler ciciimm ❤
Biz de bugün mantı yapma partisi var, herkesi beklerim
Patilibirhayat, dün bir konu vardı eskilerin düzeyi nerde filan diye o konuda epey kişi banlanmış onunla ilgili olabilir.
Ben gunlerdir ne kdr huzursuzm islerm bitmedi diye bir bilsen uykularm bile kacti
Benm cokusum osmanlinin cokusu gbi olur negomBiz çabuk çökeriz ros
HahahahahaGördüm gördüm roscuum, teezz zamanda işlerini bitirip huzura erenlerden olursun umarımrüyamızda normal şeyler görmek hakkımız bizim de
Benim de şu korkunçlu rüyalarım devam ederse bir psikologa gidicem yeminle. Bugün rüya ayağına 2 sezon gerilim dizisi çektim böyle birşey olamaz ya.Hahahahaha
Ben artik hic normal degilim kesn
Gecenlerde esime usuyorm kutuplardayim demisim hajajajajahaj
Amin haşmetlim
Benim de mantı partisine özenmem tava yaptı
İnşallah ondandır bir de üyelik iptal edip gitmesin...
Kaç kişi banlanmış böyle ya etiketlere bakın. ChocolateCookie yine her zamanki gibi yemiş banı
Eskiden akros snein ruyalari anlatsak senaristler kapida olur derdiBenim de şu korkunçlu rüyalarım devam ederse bir psikologa gidicem yeminle. Bugün rüya ayağına 2 sezon gerilim dizisi çektim böyle birşey olamaz ya.
Çiko genelde geyik ten gidiyor yapmıştır yine birşeyAmaa öncee açacağııızz kii bu en can alıcı ve iç karartıcı kısmı ciciimmsonra yemeye hall kalırsa inşallah yemek
Kara liste gibi olmuş mübarek. Gitmemiştir heralde bilemedim ki kuzum.
Çikooyuu yakalayamadık hangi olaya kurban gittiyse
Seri katil görmekten bıktım yeminleEskiden akros snein ruyalari anlatsak senaristler kapida olur derdi
Sanirim seninkileri de anlatsak omurluk film olacak
Bende anlamiyorm o kdr da gosteriyorm ama neden beni gormuyorsunSeri katil görmekten bıktım yeminle
Seni görmek varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?