Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahaha
Ben artik hic normal degilim kesn

Gecenlerde esime usuyorm kutuplardayim demisim hajajajajahaj

İlahiii çok muu sıcaktı kıız, bi kutuplara gidem gelem mii dedin naptın yok muydu bir eskimo kardeş sen yabancısın kürkümü şapkamı all diyen

Hepinizin yerine yaptırıcam hizuşum
Gideyim hatta hazırlanmaya başlayayım yavaştan. Duşa falan gireyim.
Cuma kv gelecek öncesinde bir gevşeyip sinirlerimi sıfırlamak için buna mecburum

Günaydin cancazımm

Günaydin cancazımm
Günaydın böcüğüm.
Bizim Kasım öncesi gebelik yasak diye mayıs ayından beri nasıl korunduğumuzu şaşırıyoruz ona rağmen geciktiğim zaman ödüm kopuyor seni çok iyi anlıyorum
Neyse kaldı 2 regl benim

Cuma kv gelecek öncesinde bir gevşeyip sinirlerimi sıfırlamak için buna mecburum
Sefan olsun gerilimin azalması önemli. Şimdi kv yi picaklama durduk yere

benim koca güya evde olcakti cumartesiye kadar, dün gitti bugün gitti yari gitcek
o değil geliş gidiş saati de belli değil. bizim kutlama yattı beybiler

kendimi dantelli kürdelemlen asiciiimmm

bugünkü planım metin olmak
teyzemi arayip gaz verip moral vermek
başka da bisey yapmam keyfim kaçtı valla

Harikaaa ya bi gevse rahatla ohhh insanij kendiyle ilgilenmesi ufacik bile olsa ne kadar iyi geliyor hele hele senin bugunku planij cok iyi gelecektir . Belki zihninde biseyler varsa o ruyalarjni etkiliyordur bedenen rahatlaynca ruhende iyi gelir sanirim

Yavrum dönünce yapın. Neden plan yatıyor. Erteleyin ama mutlaka yapın olur mu öyle ya

Ben evlenince bile oh diyemedm
Galiba lipton ice tea icmedigim icin

ben en çok dışarı işlerine kosturur ev işinden yırtardim şimdi dışarı isim kalmadi ev isi ful+ful

ama senin makus talihin sanırım kuzum kaderci yanım bugün ağır basiyyy

Günaydıın benim gibii işi gücünü geceye taşıyarak devam eden kertenkele

Oturabilirsiniz günaydın canım Samdanım

teşekkür ederim ortmenim

İnşallah
Bir de nedense adetliyken hep kötü rüyalar görürüm zaten. Yaklaşırken, olunca falan abuk sabuk rüyalar görmem meşhurdur.

Yavrum dönünce yapın. Neden plan yatıyor. Erteleyin ama mutlaka yapın olur mu öyle ya

çünkü bu ara bos gibiydi kuzum :) sonra yine böyle belirsiz çalışma düzeni olcak. mesela dün çocuğu parka götürdü parktayken telefon gelmis koşa koşa eve gelmis cocukla. giyindi atıştırdi çıktı geldiğinde oniki bucuk falandi heralde. ama ilk planda gelisi ondu

öyle erteleye erteleye yatiyo

İnşallah
Bir de nedense adetliyken hep kötü rüyalar görürüm zaten. Yaklaşırken, olunca falan abuk sabuk rüyalar görmem meşhurdur.
Ya varya basit bisey degil gercekten adet olmak tum bedeni ve ruh halini etkileyen bi olay. Bir hafta onceden tum sinir sistemim degisiyor benimde bacak ve gogus agrilarim bssliyor. Iyi bisey bile kotu geliyor, parlamaya hazir oluyorum. Olunca geciyor ama onceki 1 haftam cok fena .

Çiko genelde geyik ten gidiyor yapmıştır yine birşey
Mantı çok sevirem ya .
Özellikle bimin mantısını, başka yerden almam

Ben dee gece gündüz aç tok hiç fark etmez, o mantı inecek mideye

Bim a.ş ye saygılar dışarı çıkınca bir uğramadan geçmem, vize final haftalarımdan önce yiyecek depomdu 2 yıldır da herşeyini deniyorum yiyeceklerin, bir de burun bandı var favorim

Kuzularım ben kaçtım hazırlık yapacağım. Gece benim adam yok. Gece nöbetine gidecek. Tahminen 7 den sonra falan gelirim.
Bir de bilmem hatırlar mısınız, 30 ağustosta benim seksü geyşa ile tanışma hikayemizi anlatacaktım, sözüm vardı. Zafer bayramında anlat demiştiniz
Ama yarın kv geleceği için belki bu akşam anlatırım. Anlatırsan etiketle diyenler vardı, toplu etiket geçerim.
Öptüm hepinizi şap şup

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…