- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.547
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.961
Rüyalarım sana layık değil ondan herhaldeBende anlamiyorm o kdr da gosteriyorm ama neden beni gormuyorsun
Hahahahaha
Ben artik hic normal degilim kesn
Gecenlerde esime usuyorm kutuplardayim demisim hajajajajahaj
Hepinizin yerine yaptırıcam hizuşumGünaydın hanımlar nasılsıniz? Ben yeni uyandım valla. Ayağım hala ağrıyor. Ama düne göre hafifledi. Bütün gün pineklemeyi düşünüyorumpıtırcık anne ıyann diye uyandırdı yine. Bakalım. B Brunello Cicinelli bizim yerimize de yaptır masajı
Günaydin cancazımmGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazananByNkoaLa umu unutmadan kutlayayım
Eki Görüntüle 2302678
10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosum inşallah ciddi birşey yoktur.
@Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusundakk birinci noteri ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
C Cay6 peki madem öyle diyorsan. ♥
@Kutsal zebra piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim varOradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada @patilibirhayat neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
Günaydın böcüğüm.Günaydin cancazımm
Sefan olsunHepinizin yerine yaptırıcam hizuşum
Gideyim hatta hazırlanmaya başlayayım yavaştan. Duşa falan gireyim.
Cuma kv gelecek öncesinde bir gevşeyip sinirlerimi sıfırlamak için buna mecburum
Harikaaa ya bi gevse rahatla ohhh insanij kendiyle ilgilenmesi ufacik bile olsa ne kadar iyi geliyor hele hele senin bugunku planij cok iyi gelecektir . Belki zihninde biseyler varsa o ruyalarjni etkiliyordur bedenen rahatlaynca ruhende iyi gelir sanirimHepinizin yerine yaptırıcam hizuşum
Gideyim hatta hazırlanmaya başlayayım yavaştan. Duşa falan gireyim.
Cuma kv gelecek öncesinde bir gevşeyip sinirlerimi sıfırlamak için buna mecburum
Söz veremiyorumSefan olsungerilimin azalması önemli. Şimdi kv yi picaklama durduk yere
Yavrum dönünce yapın. Neden plan yatıyor. Erteleyin ama mutlaka yapın olur mu öyle yabenim koca güya evde olcakti cumartesiye kadar, dün gitti bugün gitti yari gitcek
o değil geliş gidiş saati de belli değil. bizim kutlama yattı beybiler
kendimi dantelli kürdelemlen asiciiimmm
bugünkü planım metin olmak
teyzemi arayip gaz verip moral vermek
başka da bisey yapmam keyfim kaçtı valla
Ben evlenince bile oh diyemedm
Galiba lipton ice tea icmedigim icin
Günaydıın benim gibii işi gücünü geceye taşıyarak devam eden kertenkele
Oturabilirsinizgünaydın canım Samdanım
o nasil sozRüyalarım sana layık değil ondan herhaldeama 1 2 kere görmüşlüğüm var seni
İnşallahHarikaaa ya bi gevse rahatla ohhh insanij kendiyle ilgilenmesi ufacik bile olsa ne kadar iyi geliyor hele hele senin bugunku planij cok iyi gelecektir . Belki zihninde biseyler varsa o ruyalarjni etkiliyordur bedenen rahatlaynca ruhende iyi gelir sanirim
Yavrum dönünce yapın. Neden plan yatıyor. Erteleyin ama mutlaka yapın olur mu öyle ya
Valla demisimdir cunku cok sıcaktıİlahiii çok muu sıcaktı kıız, bi kutuplara gidem gelem mii dedin naptın yok muydu bir eskimo kardeş sen yabancısın kürkümü şapkamı all diyen
Bana kadermn bir oyunu mu buuuuuuu ;(ben en çok dışarı işlerine kosturur ev işinden yırtardimşimdi dışarı isim kalmadi ev isi ful+ful
ama senin makus talihin sanırım kuzumkaderci yanım bugün ağır basiyyy
teşekkür ederim ortmenim
Ya varya basit bisey degil gercekten adet olmak tum bedeni ve ruh halini etkileyen bi olay. Bir hafta onceden tum sinir sistemim degisiyor benimde bacak ve gogus agrilarim bssliyor. Iyi bisey bile kotu geliyor, parlamaya hazir oluyorum. Olunca geciyor ama onceki 1 haftam cok fena .İnşallah
Bir de nedense adetliyken hep kötü rüyalar görürüm zaten. Yaklaşırken, olunca falan abuk sabuk rüyalar görmem meşhurdur.
Çiko genelde geyik ten gidiyor yapmıştır yine birşey
Mantı çok sevirem ya.
Özellikle bimin mantısını, başka yerden almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?