- 12 Haziran 2019
- 19.820
- 122.253
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.981
Günaydın tatlım. Bende hiçbir değişiklik yok. Ne yazsam bilemedimGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazanan @RosSsS umu unutmadan kutlayayım
Eki Görüntüle 2302678
10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosum inşallah ciddi birşey yoktur.
@Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusunda @samdan ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
@balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
@Cay6 peki madem öyle diyorsan. ♥
Youlost16 piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim varOradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada @patilibirhayat neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorumKuzularım ben kaçtım hazırlık yapacağım. Gece benim adam yok. Gece nöbetine gidecek. Tahminen 7 den sonra falan gelirim.
Bir de bilmem hatırlar mısınız, 30 ağustosta benim seksü geyşa ile tanışma hikayemizi anlatacaktım, sözüm vardı. Zafer bayramında anlat demiştiniz
Ama yarın kv geleceği için belki bu akşam anlatırım. Anlatırsan etiketle diyenler vardı, toplu etiket geçerim.
Öptüm hepinizi şap şup
Asıl çay demlemek kolayGünaydın gençlerşimdi kalkıp cay koymak mesele yoksa gerisi kolay
Çaysız olur mu hiçAsıl çay demlemek kolay
Günaydın tatlım. Geçmiş olsun ya ne oldu sanaGünaydın hanımlar nasılsıniz? Ben yeni uyandım valla. Ayağım hala ağrıyor. Ama düne göre hafifledi. Bütün gün pineklemeyi düşünüyorumpıtırcık anne ıyann diye uyandırdı yine. Bakalım. B Brunello Cicinelli bizim yerimize de yaptır masajı
Valla demisimdir cunku cok sıcaktı
Eskimoya gerek yoktu ben eskidim zaten kiz
Gel sarılayım sanaaÇaysız olur mu hiçdün topallaya topallaya yaptım çayı. Eşim sızmış çayı getiricem yok aşkım otur ben getiririm dedi. Biliyorum ki yine uyuyacak getirmez kalkamadı yazık çok yorulmuş. Pattisle yaptık çay keyfini. O meyve suyu içti gerci ama olsun. Coy hojdir
Hello günaydınGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazanan @RosSsS umu unutmadan kutlayayım
Eki Görüntüle 2302678
10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosum inşallah ciddi birşey yoktur.
@Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusunda @samdan ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
@balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
@Cay6 peki madem öyle diyorsan. ♥
Youlost16 piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim varOradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada @patilibirhayat neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
Hayırlı olsuncanlar günaydın.
Bende çok şükür evimi buldum. Evimizi kiraladık❤ inanılmaz içimize sindi. İyi ki diğer yerler olmamış.
Balım benim 5 yıldır hep uykum var. Kafam rahat yer görsün yeter hemen uyurumGünaydıın
Günaydıın limonsuz ablacım, sen de uyanıp da uyanamayanlardansın sanırım
Şimdi de koydum çayımı kahvaltı yapiciimmGel sarılayım sanaabana da şaşırıyorlar yalnızken nasıl yapıyorsun diye. Üşenmediğim tek şey çay demlemektir. Tek zevkim. Hatta şimdilik tek hedefim benim afacanlar da biraz büyüdükleri zaman çay sevdamı aşılamak
Günaydın canım. Çok sevindimcanlar günaydın.
Bende çok şükür evimi buldum. Evimizi kiraladık❤ inanılmaz içimize sindi. İyi ki diğer yerler olmamış.
Oh ellerine sağlık. Demleme olsa daha iyiydi ama neyse sallama da idare eder. Hiç olmamasından iyidirŞimdi de koydum çayımı kahvaltı yapiciimmsallama bile olsa o çay içilecek
Yok demledim. Yani demlemete fırsatım yoksa sallarım yine de içerim manasında dedimOh ellerine sağlık. Demleme olsa daha iyiydi ama neyse sallama da idare eder. Hiç olmamasından iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?