- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.001
Balım benim 5 yıldır hep uykum var. Kafam rahat yer görsün yeter hemen uyurum
Piknik benim için sinir bozucu gectiGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazanan @RosSsS umu unutmadan kutlayayım
Eki Görüntüle 2302678
10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosum inşallah ciddi birşey yoktur.
@Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusunda @samdan ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
@balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
C Cay6 peki madem öyle diyorsan. ♥
Youlost16 piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim varOradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada @patilibirhayat neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
Sonunda o yabancı cismi kabullendin ha ciciGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm, kıymetlilerim.
Öncelikle topiğin 9000.mesajını atıp akrostiş şiir ödülü kazanan @RosSsS umu unutmadan kutlayayım
Eki Görüntüle 2302678
10 bine gidiyoruz bakalım
Dün neler yaptığımı anlatmadan önce birkaç yoruma cevap verem.
hizuran çok geçmiş olsun sakar karlosum inşallah ciddi birşey yoktur.
@Siyah_incim yavrum bebenin eğitimi konusunda @samdan ın dediklerine katılıyorum. Dış görünüşe ve duruşa bakma belki çok iyi bir öğretmendir. Çocuğuna ne verebiliyor ona bakmalısın. Allah yardımcın olsun. Bağış parasını da her okul topluyor.
@balbocuuu çok sevindim böcüğüm içinin rahatlamasına. Bidaha aşnafişnaları dikkatli yapın
C Cay6 peki madem öyle diyorsan. ♥
Youlost16 piknik nasıl geçti?
Başka kime cevap verecektim ya 20 sayfa okurken unuttum
----------------
Gelelim benim dün'üme...
Kuzularım bizde dün arkadaşlarla piknik yaptık çok güzel geçti. Bugünde kız kardeşimle masaja gideceğiz böyle uç zevklerim varOradan da hamama ve saunaya geçeceğiz benim reglim bitmediği için ilk defa tampon kullanıcam bakalım hayırlısı
Ayrıca cuma günü kv geliyor kalmaya. Bilmiyorum sizden kaç gün kopmak zorunda kalacağım, sizsiz aldığım nefes nefese bile benzemiyi
Sizler neler yaptınız bakalım dün, ve bugün planlar ne
Bu arada @patilibirhayat neden gri oldu bilen var mı? Eşiyle yaşadığı sıkıntıdan değildir inşallah diye umuyorum
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
Neden ki canımPiknik benim için sinir bozucu gecti
Bakma bana da oluyor bazen ama genelde hemen uyurum. E ama normal çünkü gece hep kalkarım çocuklar için.Hep imrenmişimdirben dee gece türlü türlü sebeplerle uyayamayıp günü zombi gibii geçirenlerden olarak çok rahatsızım bundan ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor işte
Bimin hangi marka mantisini aliyorrsunuzBen dee gece gündüz aç tok hiç fark etmez, o mantı inecek mideye
Bim a.ş ye saygılardışarı çıkınca bir uğramadan geçmem, vize final haftalarımdan önce yiyecek depomdu 2 yıldır da herşeyini deniyorum yiyeceklerin, bir de burun bandı var favorim
Kına vardı akşam bişey anlamadıkNeden ki canım
10000 mesaji kacirdim mi ben yine ya
Ya bi baktım 12 mj kalmış arka arka yazıp kaptım gene işte cicinin şiirlerine hayran olduğum için
Cok işim var miniiikkkhanımlar nörüyonuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?