- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.001
Ahh gelseeeeOHHH BİRAK git tabi
Bir kova burcu olarak ,farkımız tarzimiz demek istiyorumYok herkes değil biz cicimle koç burciyuz
Sen benimle aynı yerde oturmuyor muydun ??Ahh gelseeee
Kadin diyor kii cocuklari birak bana tatile gidin gezin tozun hayatinizi yasayin
Ama kadini pazara gidecegin zaman bile evde bulamiyorsun
Hadiyaa abooo valla kimseye de vermez kıskanırda başkalarındanAmin amin inşaAllah ❤❤❤.
O kızımın bebeğikardeşini kabul etmiyor
Gel kovişim geeel bende kovişimBir kova burcu olarak ,farkımız tarzimiz demek istiyorum
Vallahi kıskanacak ama bakalım nasıl olacakHadiyaa abooo valla kimseye de vermez kıskanırda başkalarından, , kısmı erkek mi küçük anne yazacaktım bian sorayım dedim
Amanııın çok sakıncalı durum helede ozaman baba biraz dikkat etcek alıp ederken bebişiVallahi kıskanacak ama bakalım nasıl olacakbabaya aşırı düşkün kızım... Kardeşi fazlasıyla çekecek galiba
Kızımla ilgilensin de, en azından rahat ederim.. bakalım hayırlısı ile doğsun da .. Hallederiz bir şekilde.. ❤❤Amanııın çok sakıncalı durum helede ozaman baba biraz dikkat etcek alıp ederken bebişi
Tabiki kuzum ,zaten zamanla alışır minnaktaKızımla ilgilensin de, en azından rahat ederim.. bakalım hayırlısı ile doğsun da .. Hallederiz bir şekilde.. ❤❤
Valla açım hala kahvaltı edememişim roscum çocugu yedirdim habire çocuga çalışıyorum. Hava sıcaaak bunaldııııım sen napıyosun canım
Hahahahaha
Nasılsın canmmm
Ayağımın tozu ile geldim bacım nasılsınız kertilenkelelerPembeemzik @kovahatunu Psikolojik Deliii Minik Duduklu Tencere Chocolita @imzaben @Kendinisevenbiriii
Koşun kertenkeleler kosinın
Bugün açtık ilk defa çocuklar pike örtüyor istuneValla açım hala kahvaltı edememişim roscum çocugu yedirdim habire çocuga çalışıyorum. Hava sıcaaak bunaldııııım sen napıyosun canım
O olmazsa olmaz zaten.Bugün açtık ilk defa çocuklar pike örtüyor istuneEki Görüntüle 2279897
Sen nasılsın taze anneO olmazsa olmaz zaten.
Çok şükür iyiyim.. sen nasılsın ❤Sen nasılsın taze anne
İyi şükür bende evdeim çocuklarla an sıkıntısı geldim burayaÇok şükür iyiyim.. sen nasılsın ❤
İyi yaptin. Sıcak zaten..İyi şükür bende evdeim çocuklarla an sıkıntısı geldim buraya
Benimde alıştırma m lazım bana çok zor geliyor o dönem kız yaptıktan sonra yaptın deyip gelip temizleyiyor sen neden tuvalete yapmıyorsun diyorum kaslarını catarak hayiyyyy diyorİyi yaptin. Sıcak zaten..
Bende kızı tuvalete alistiriyorum, otur kalk yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?