- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.021
Cok işim var miniiikkk
Ah bu sanat aşkı diyorsunYa bi baktım 12 mj kalmış arka arka yazıp kaptım gene işte cicinin şiirlerine hayran olduğum için
Ev işi yemek işi yarın misafirim varnelermiş onlar ev işimi canım
He valla artık aşka dönüştü
Ev işi yemek işi yarın misafirim var
ahahahhahahah sesli güldümçakal zepranin dönüşü 10 k mesajini yazmasindan anlasiliyorduuuu
parti kur oy verek reis
sen bu islerin pirisin ya
bence artık cici boşuna her k ya siir yazmasin düzenli olarak sana şiir yazsin
arada sırada bize de en iyi espri ödülü, en sehvetli hatun ödülü, en gezekci kadin ödülü olarak falan şiir yazsin
senle basa cikamayacaz topikce
Evet akşam geliyorlar ama caya yemek değil gene en az 6 çeşit bişey yapmam lazımooo büyük kolay gelsin tatlım akşam yemeğine mi geliyolar
ahahahhahahah sesli güldümtamam partimizin adı akp kurucusu kutsal zebra sembol tamam oy birliğiyle kabul edilirse ben razıyım bütün k ların bana yazılmasına
Evet akşam geliyorlar ama caya yemek değil gene en az 6 çeşit bişey yapmam lazım
Evet canım tasarladım bişeyler bakalımkafanfda tasarladın mı canım
Noldu kizOf kızlar ya cinnet geçiricem en sonunda o olacak
erkek arkadaşıma bişey de mi soramayacağım ben ya?
Hayirdir nolduOf kızlar ya cinnet geçiricem en sonunda o olacak
erkek arkadaşıma bişey de mi soramayacağım ben ya?
Teşekkür ederim canım. Nasılsın ?Günaydın canım. Çok sevindim ☺
Aynen canım çok üzülmemiştim aslında olmayan evlere de. Kendi evim gibi hissetmemiştim. Ama şimdi ki ev çok hoşuma gitti.Hayırlı olsunolmayanda hep bir hayır vardır derler.
Valla ins keyof kayfesi yapacagim gunleri bekliyorm belim koptu bugun resmenRoscumm taşınıncaa keyif kahvelerin olsuun evindeee miiss, yenii evinle sen de yenilenirsin
Ya ne güzel Allah mesut bahtiyar etsin.Aynen canım çok üzülmemiştim aslında olmayan evlere de. Kendi evim gibi hissetmemiştim. Ama şimdi ki ev çok hoşuma gitti.
Çok çok kolaylıklar diliyorum. Ev bulmak çok zor.Ya ne güzel Allah mesut bahtiyar etsin.Biz de ev arıyoruz bakalım umarım kendi evimiz gibi hissettirecek bir ev buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?