Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ins keyof kayfesi yapacagim gunleri bekliyorm belim koptu bugun resmen
Neyse ki yatak odasi ve cocuk odasi mutfak bitti salona gecmeye korkuyorm smdi
Aciktim da balkonda ice tea arti borek yiyorm enerji lazim
Ama çok güzel keyif yapacağın bir balkonun var demek

Çok çok kolaylıklar diliyorum. Ev bulmak çok zor.
Kesinlikle. Birkaç secenek var ama hiçbiri tam içime sinmedi. Gezmedik daha gezeceğiz de. Sanki müteahhitler özellikle gıcıklık olsun diye öyle yapmışlar evleri. Hele bir site var saç baş yoldurur valla inşallah buluruz kiradan yıldım.

İstanbulda mı bakıyordun ?

Astronomik rakamlara hazırlan diyorm sadecez
Site içinde olunca direkt 3 ü gözden çıkartmak gerekiyor
Baktığımız evler hep 450 - 500 bin bandında. Yani bilmiyorum şaşırıyorum sadece. 600 binlik bir ev vardı eşim acaba olur mu diyordu. Ben anneme bu evi 600 bine aldım diyemem ölümüne dalga geçer benimle dedim. Hani değecek olsa neyse. Millet kafayı yemiş

Sikayet mercii yok iste bizimknin hakki yendi 40 kg agirlikla yaptirilmis 30 olmasi gerekirken ayrica dokndgu topa dkunmadin denmis 2 sn eklemeselerdi ceza olarak bzmkde gecmisti ama kismet . Bilerek yapildiysa Allah cikarsin
Hayırlısı olsun.

Kiralık bakmıyorsun pardon. Valla benim kiraladığım ev şu an almaya kalksam 900binmiş.

Valla ins keyof kayfesi yapacagim gunleri bekliyorm belim koptu bugun resmen
Neyse ki yatak odasi ve cocuk odasi mutfak bitti salona gecmeye korkuyorm smdi
Aciktim da balkonda ice tea arti borek yiyorm enerji lazim
ooo halletmişsin Roscum, ha gayret eline kuvvet

Yok ben şu an alamam
Ama cidden evler aşırı pahalı
Keşke zamanında biz evlenirken ev alacak durumda olsaydık. Evler iki katına çıktı nerdeyse fiyatlar inmeyecek, piyasa düzelmeyecek, faizler de düşmeyecek. Yıllardır emlak balonunun patlamasını bekliyorum patlamiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…