- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.547
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.041
Ama çok güzel keyif yapacağın bir balkonun var demekValla ins keyof kayfesi yapacagim gunleri bekliyorm belim koptu bugun resmen
Neyse ki yatak odasi ve cocuk odasi mutfak bittisalona gecmeye korkuyorm smdi
Aciktim da balkonda ice tea arti borek yiyorm enerji lazim
Kesinlikle. Birkaç secenek var ama hiçbiri tam içime sinmedi. Gezmedik daha gezeceğiz de. Sanki müteahhitler özellikle gıcıklık olsun diye öyle yapmışlar evleri. Hele bir site var saç baş yoldurur vallaÇok çok kolaylıklar diliyorum. Ev bulmak çok zor.
Bence bildirim kesin gidiyor
Hayır valla sadece denk geliyo
Aa cok sevindim cnm hadi hayirlisi bakalim surecten benide haberdar et merak ederim
İstanbulda mı bakıyordun ?Kesinlikle. Birkaç secenek var ama hiçbiri tam içime sinmedi. Gezmedik daha gezeceğiz de. Sanki müteahhitler özellikle gıcıklık olsun diye öyle yapmışlar evleri. Hele bir site var saç baş yoldurur vallainşallah buluruz kiradan yıldım.
Evet İstanbul'daİstanbulda mı bakıyordun ?
Astronomik rakamlara hazırlan diyorm sadecezEvet İstanbul'da
Ya ya ne demezsinHayır valla sadece denk geliyo
Gözün aydın inşallah sınavı da geçer.
Baktığımız evler hep 450 - 500 bin bandında. Yani bilmiyorum şaşırıyorum sadece. 600 binlik bir ev vardı eşim acaba olur mu diyordu. Ben anneme bu evi 600 bine aldım diyemem ölümüne dalga geçer benimle dedim. Hani değecek olsa neyse. Millet kafayı yemişAstronomik rakamlara hazırlan diyorm sadecez
Site içinde olunca direkt 3 ü gözden çıkartmak gerekiyor
Hayırlısı olsun.Sikayet mercii yok iste bizimknin hakki yendi 40 kg agirlikla yaptirilmis 30 olmasi gerekirken ayrica dokndgu topa dkunmadin denmis 2 sn eklemeselerdi ceza olarak bzmkde gecmisti ama kismet . Bilerek yapildiysa Allah cikarsin
Kiralık bakmıyorsun pardon. Valla benim kiraladığım ev şu an almaya kalksam 900binmiş.Baktığımız evler hep 450 - 500 bin bandında. Yani bilmiyorum şaşırıyorum sadece. 600 binlik bir ev vardı eşim acaba olur mu diyordu. Ben anneme bu evi 600 bine aldım diyemem ölümüne dalga geçer benimle dedim. Hani değecek olsa neyse. Millet kafayı yemiş
Eger çok içine sinen bir evse fiyatı iyiymiş. Milyonluk ne evler gördüm beş para etmezKiralık bakmıyorsun pardon. Valla benim kiraladığım ev şu an almaya kalksam 900binmiş.
Yok ben şu an alamamEger çok içine sinen bir evse fiyatı iyiymiş. Milyonluk ne evler gördüm beş para etmez
ooo halletmişsin Roscum, ha gayret eline kuvvetValla ins keyof kayfesi yapacagim gunleri bekliyorm belim koptu bugun resmen
Neyse ki yatak odasi ve cocuk odasi mutfak bittisalona gecmeye korkuyorm smdi
Aciktim da balkonda ice tea arti borek yiyorm enerji lazim
Keşke zamanında biz evlenirken ev alacak durumda olsaydık. Evler iki katına çıktı nerdeyseYok ben şu an alamam
Ama cidden evler aşırı pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?