Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde alıştırma m lazım bana çok zor geliyor o dönem kız yaptıktan sonra yaptın deyip gelip temizleyiyor sen neden tuvalete yapmıyorsun diyorum kaslarını catarak hayiyyyy diyor
Maşaallah benim kiz söylüyor, iki gün oldu bı kere bile altina kaçırmadi.. hatta gece uyandı yanıma geldi anne pitim var kalk diye. Şimdilik bir sıkıntı yok İnsaAllah olmaz

Maşaallah benim kiz söylüyor, iki gün oldu bı kere bile altina kaçırmadi.. hatta gece uyandı yanıma geldi anne pitim var kalk diye. Şimdilik bir sıkıntı yok İnsaAllah olmaz
Seninki büyük galiba bizden :)) eşime de ise gitmesin diye önüne geçiyor

Eşim de dedi ki senin mok bezini nasıl alacağız o zaman diyerek güldü

mok mi diyerek şaşırdı kız da

Çok komik di halleri

3bucuk yasinda❤❤ aslında daha erken alistircaktim,ama benim kız mokunu biliyodu ama çişini bilmiyordu, şimdi biliyor artık.. karnım büyümeden alistirayim dedim
İnşallah sikiktisizz tamamıyla öğrenir ama iki gündür uaomadiysa alışmıştır artık

Oyuna daldığında falan dikkat et böyle geçişlerde öyle zamanda tutabildikleri kadar tutmaya çalışıp kaçırıyorlar :))

Kac yasinda canim? Benim oglum kendini o kadar iyi ifade edemiyor daha. Anne diyor ama kakasinin geldigi belli edemiyor 2.5 yasinda. O yuzden her ıkındıgında kaka mı kaka mı diyorum anlasın diye :)) wc egitimine giremedim daha

Kac yasinda canim? Benim oglum kendini o kadar iyi ifade edemiyor daha. Anne diyor ama kakasinin geldigi belli edemiyor 2.5 yasinda. O yuzden her ıkındıgında kaka mı kaka mı diyorum anlasın diye :)) wc egitimine giremedim daha
Bizimkiler aynı yaşta mi ? Biz 2017 Şubat ta doğduk

3,buçuk yaşında canım.. hazır olduğun da belli ediyor zaten. Demek ki senin oğlanın daha vakti var

2017 eylül benim 7 ay var arada :))) ama ben hala buçuk diyorum daha az kaldi aslinda 3 yasina
Evet biraz büyük miş seninki

Bir ara problem var demişlerdi nasıl oldu otizm olabilir falan diye koni açmıştın sanki

3,buçuk yaşında canım.. hazır olduğun da belli ediyor zaten. Demek ki senin oğlanın daha vakti var
Ben diğerlerine 1.5 yaşında alıştırmaya başladım kızda da bende de tembellik var

Aynen acele etmiyorum ben o konuda. Oğlum hiperaktif. Hiperaktif çocuklar daha geç kosunuyormuş. Her şeyi hareketle yaptıklari için konuşmakla ugrasmak istemiyorlarmış bir psikologdan öğrendik. İkimizide zorluyor tabi ama bir de şu durumda altindan bezi çıkarıp kendimi heder edemicem :)) acayip yoruluyorum çünkü

Vallahi kim ne derse desin, cocuk vakti gelince alışıyor.. bezinden rahatsız oluyor falan. O yüzden akışına bırak..

İnsallahh insan cocugunun gelisimini gordukce mutlu oluyor :)) bir seyleri ilk kez yapmis oluyor "Oglum buyuyor bak" diyorsun gozleri doluyor insaninn ♡♡
Hele ki okul gösterisi yada böyle başarılı halleri çok mutlu ediyor

Geçen sınıf ca çay içmeye gittik öğretmen de vardı

Geçen dönem den memnun değildi öğretmen çok gerideler falan diyordu bu dönem başarılı öğrenci siralamasi değişmiş gözlemlediğim kadarıyla

Dedim ki hocam geçen dönem kötü denen çocuklardan bazıları da ilklere girmiş iyi denenlerde n bazıları da düşüş yaşamış dedim

Benim oğlum için x in gireceği ztaen belliydi ben onun ilk 3 e girmesine şaşırmadım dedi

Ay ben bir havalandim bir dötüm falan kalktı

Ahahah ne güzel yaa öyle olur zaten inşallah ilerde bizimde dötlerimiz kalkaarr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…