- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.041
Buluruzgoç goçu heryerde bulurmuş diye atasözü varmış
Tatil önemli bnce tatile git pazara da gitmeAhh gelseeee
Kadin diyor kii cocuklari birak bana tatile gidin gezin tozun hayatinizi yasayin
Ama kadini pazara gidecegin zaman bile evde bulamiyorsun
Senin tarzını farkını yirimBir kova burcu olarak ,farkımız tarzimiz demek istiyorum
Bende annemdeyim misagr var gırgır şamata şuanValla açım hala kahvaltı edememişim roscum çocugu yedirdim habire çocuga çalışıyorum. Hava sıcaaak bunaldııııım sen napıyosun canım
İyiyim canm sen nasılsın hoşgeldin tozu toprağa karıştıran hatunAyağımın tozu ile geldim bacım nasılsınız kertilenkeleler
Benim.iki oğlunda 3 buçuk yasında öğrendiler ve tam öğrendiler onlar zamanı gelince belli ediyorlar cidden3,buçuk yaşında canım.. hazır olduğun da belli ediyor zaten. Demek ki senin oğlanın daha vakti var
Yaa ros çok özendim şuan sanaaa pissBende annemdeyim misagr var gırgır şamata şuan
Kız kendine bak çocuğun sana ihtiyacı var
İyiyim canm sen nasılsın hoşgeldin tozu toprağa karıştıran hatun
Ahahaha gel kuzzum bnm anam senin anan olsunYaa ros çok özendim şuan sanaaa pissbende istiyorum! Ama dur sen benimde annem gelicek biz de gırgır şamata yapcaz elbett (agdaya gidicez )
Yaaa çok kötüsünAhahaha gel kuzzum bnm anam senin anan olsun
Amaaaan biz bu ara çok sık görüştük bir de hacıya gidecekler off içime birşeyler oturuyor
Ohh gidin gidin
Anaaaaa nabtm kız benYaaa çok kötüsün
Pardon ya tamamen yanlış anlamaAnaaaaa nabtm kız ben
masallah kuzum size 3 4 hafta sora cinsiyet belli olur artik:)Çok şükür iyiyim.. bulantim geçen hafta daha fazlaydı.. şimdi iyiyim... 13haftalik olduk şükür..
Sen ne anladınPardon ya tamamen yanlış anlamahamileligime ver
Hacı kim kızAhahaha gel kuzzum bnm anam senin anan olsun
Amaaaan biz bu ara çok sık görüştük bir de hacıya gidecekler off içime birşeyler oturuyor
Ohh gidin gidin
Haftaya Dr a gidicem bakalım.. nasipmasallah kuzum size 3 4 hafta sora cinsiyet belli olur artik:)
Haciya gidecekler dedin üzüntünu belli ettin ya . Altına da ohhh gidin yazınca yanlış anladım.. minige dediğini geç farkettim..Sen ne anladınhahahaha
Gel seninde annen olsun ayıp ediyorsun
Ay maşallah ne güzel :)))Hacca demek istedi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?