Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha Hürrem Sultan ilan ediyorum o zaman seni çok iyi ya
Bende 2 aydır ev gacısıyım eylülde bitiyor ev gacılığı benim
4 yıllık evliyim 0 çocuk. Daha Hürrem olamadım cariyeyim hala
Meslek öğretmen mi

Vayyy hayırlı uğurlu olsun geyşanla daha bol güzel vakitler gecir inşallah seksü cicim. Bencede fikir iyi olmuş yaneee hep aynı kişiler kapıyor akrostiji

Meslek öğretmen mi
Aynen hürremim. Öğretmenim eşim de polis. O yüzden kocasızım diyebilirim.
Hep buradayım ondan. Napayım Çocuğu bırak kocam bile ortada yok.
0 a 0 elde var 0

Nego mu yaptı seni böyle? O yaptıysa söyle ben hemen gonuşam Hepimizi çamaşır suyuna buladı şimdi de kaçtı kocasına
Yok ben hep böyleydim. Saldım diye takıldım takılis o takılis..
Yapmasam sanki Nego gelip beni tek ayak üstünde tutacakmis gibi bir his anlatamam..

Aynen hürremim. Öğretmenim eşim de polis. O yüzden kocasızım diyebilirim.
Hep buradayım ondan. Napayım Çocuğu bırak kocam bile ortada yok.
0 a 0 elde var 0
Sende çocuktan bol ne var yakında ysprsin bir tanede sen bakaruz bizzxz

Tadilat var evde banyo tuvalet yıkıldı komple fayans döşeniyor tavan lambri idi aynısını yaparım dedi şimdi yapmak istemiyor usta efendi
Ayyy Allah kolaylık versin kukrim çok zor. Tadilattan nefret ediyorum ya. Önceki evimde küvet yüzünden tüm banyo tadilata girmişti deliriyordum az kalsın. Allah sabır versin sana. Ustaların nazıyla uğraş dur bide

Delirmeme Az kaldı kuzum

Vayyy hayırlı uğurlu olsun geyşanla daha bol güzel vakitler gecir inşallah seksü cicim. Bencede fikir iyi olmuş yaneee hep aynı kişiler kapıyor akrostiji
Hoşgeldin perim. Teşekkür ederim zaten mesajlar o kadar hızlı ilerliyor ki birine şiir yazıyorum diğer ödülün ne ara geldiğini anlamıyorum öncekine daha yazmadan öbürü geliyor bazen
Şiir kitabı çıkarıcam bu gidişle iyice profesyonele bağladım oldum sana şair Cici
Ne var ne yok mavi saçlı fıstığım

B Brunello Cicinelli Cici hoş geldin. Mesajlarını okuyunca " seni görmek ne güzel" diyesim geldi. Kayınvalide gitti inşallah. Tatili yedik bitirdik zaten. Pazar, pazarlığını yapar yarın ne olduğunu anlamadan akşamı ederiz gibi geliyor. Allah sağlık versin önümüzde daha çok tatiller olacak. Denize giremedigine üzüldüm ama önümüzdeki hafta sonlari eşinle kaçamak yaparsın hazır üst devre de olmuşken...
Tadilat var evde banyo tuvalet yıkıldı komple fayans döşeniyor tavan lambri idi aynısını yaparım dedi şimdi yapmak istemiyor usta efendi
Kolay gelsin kukrimcim. Sevdiğim insanların buraya gelişine de pek seviniyorum.
İyi geceler kertenkele bacilarim. Her dakikaniz keyifli geçsin.

Yok ben hep böyleydim. Saldım diye takıldım takılis o takılis..
Yapmasam sanki Nego gelip beni tek ayak üstünde tutacakmis gibi bir his anlatamam..
Bende öyle bir salmıştım ki kv geliyorum deyince evi 0 mikroplu hale ne ara getirdiğimi anlamadım
Bide benim eşimin sülalesi oraya buraya parmak sürtüp toz var mı diye bakıp sülalede laf yapan cinsten. Kafayı kırarsın. Bayılırlar insana mana bulmaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…