Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuracıkta bekliyorum her daim imza gününü popicicim ne ossun bugün netim oldu cıkartıyorum keyfini KK sörf
Ooo hayırlı olsun
Wifi mi mobil İnternet mi?
İnternetsiz kertenkele yapraksız ağaca benzer

Küçük tuvaletin yarisi dosenecek sonra klozEtleri muslukları falan takacak.
Tavanlarında yapacakti şimdi alçı yapayım diyor biz öyle istemiyoruz bilmiyorum
Nasıl ustu bu kukrimcan, kendi kafasına göre mi hareket ediyor

İyi doğramamışsın yapacak adam her koşulda yapar kiskanmanin faydası yok diye düşünürüm. Bilmiyorum aksini düşünmeye başlarsam kafayı yerim sanırım
Aynen kuzum. Benim eşim biraz güvenimi sarstı malesef önceki iş yerinde. Çok sarmadı ama acıcık sarstı. Şimdi ondan gulyabani gibi peşindeyim
Yapacak olan her koşulda yapar dediğin gibi hizuşum. Fırsatı olmasa da yapar.

Yüreğinde açan kır çiçekleri hiç solmasın cicim. Misafir evin bereketidir ........... kaçınılmazsa ,.................hesabı napalim hayırla gelsin gitsin diyelim.

napayim bebeğim yaaa

çok ozlemisim burdaki sayfalara yetisememeyi bile
bu kez bi yerden zepra çıkıp akrostiş alacak mi kaygisi olmadan yazacam uzun süre. onun mutluluğusu var

kaynanamin yaptığını okumussundur. kociskom gelince iliğini kemiğini kurutarak intikam almayi düşünüyorum
K Kendinisevenbirii benimlen gurur duyacak

sen de iyi yirtmissin ama sonrası çok korkunçlu beybi yaaa
senin kaynanan bilerek yapiyo var ya bunların hepsini. aklı sıra mesaj veriyo ben ne istersem onu yaparim öyle olur mesaji. indiriyim mi tenha da bacey

Ooo hayırlı olsun
Wifi mi mobil İnternet mi?
İnternetsiz kertenkele yapraksız ağaca benzer
Mobil bacım sen var yapmak doğru tesbittt valla idareli kertenkeleyim buzamana kadar accık accık girip çıktım iyi idare ettim valla

İnşallah miniğim
Çok iyi yapmışsın. Ben bu yazı ayağımı denize sokamadan bitiricem anlaşıldı malesef
Anca hamam suyuna soktum bide banyo suyuna o kadar.
Eğlendin mi miniğim anlat da gitmiş gibi olayım bari

Doğru vallahi orası öyle.
Sınıftakiler olsun, buradaki yavru kertenkelelerim olsun ana hissettiriyor zaten fazlasıyla
Yakında yapıcam inşallah bakalım. Ben yaparım da o olur mu görücez.
Olur olur iki ikini veeeee dene bakalimm bii

Eşim güven duyulacak biri. Kimseye göz ucuyla olsun baktığını görmedim. Zaten benden önce de hiç flörtü olmamış. Keskin sınırları olan biridir. Seninle direkt kardeşimin arkadaşı olarak tanışsam bu gözle bakmam abim derdim dedi abi deme lazım olur yiğidim dedim ama öyle bir insan. Laf aramızda bizi görümcem tanıştırdı. Hala şaşıyor aramızda da yaş farkı var nasıl oldu vs. Eh buldun çıtır hatunu daha ne diyorum 6 yaş sadece çok değil tabi.
Ofisleri çok kalabalıktı zamanında. Çok güzel kızlar vardı. İlk tanıştığımda kıskançlıktan çatladım esasen neyse

valla ya bi ara ben de yardiriyodum baya perim ikizler burcunun bana verdiği dengesizliğe dayanarak su an hiç buseye yetisemez oldum.

şimdi iki kere daha bana yazılmış atladığım mesaj var mi diye kontrol etcem mesela
Hayde kolay gele sen geriye bir git kontrol et bi 20 msj daha birikir

valla ya bi ara ben de yardiriyodum baya perim ikizler burcunun bana verdiği dengesizliğe dayanarak su an hiç buseye yetisemez oldum.

şimdi iki kere daha bana yazılmış atladığım mesaj var mi diye kontrol etcem mesela
Yükselenim ikizler mi acaba bazen kendi topiğimden şener şen kaçışı gibi kaçarken buluyorum kendimi laf yetiştiremeyince, sonra hemen toparlıyorum görevimin başına geçiyorum. Aynı şey sınıfta da oluyor. Çığlık atarak kaçasım geliyor bazen ama hemen toparlıyorum
Okudum yavrum ya niye zevk almış yıldönümünüzde ayrı düşmenizden kahkaha atmış zaar? Komik mi deseydin keşke
Kaç günlüğüne gitti senin adam belli mi şamdanım

Hayde kolay gele sen geriye bir git kontrol et bi 20 msj daha birikir

yok kız öyle iyice çorba oluyo bildirimleri açıp tek tek kontrol ediyom sayfalarda kaybolmuşlugum var benim. hanselle gratel gibiyim gittiğim yoldan geri donemedim ekmeklerimi kargalar yedi peri

yok kız öyle iyice çorba oluyo bildirimleri açıp tek tek kontrol ediyom sayfalarda kaybolmuşlugum var benim. hanselle gratel gibiyim gittiğim yoldan geri donemedim ekmeklerimi kargalar yedi peri
beni bugün gülmekten öldürceniz haaa

Yüreğinde açan kır çiçekleri hiç solmasın cicim. Misafir evin bereketidir ........... kaçınılmazsa ,.................hesabı napalim hayırla gelsin gitsin diyelim.
Elhanım ya normal insan gibi gelse canım kurban da gelip her yere parmak sürtüp temiz mi diye didikleyen insanlar. Sırf mana bulsunlar diye didik didik uğraşıyorlar. Sonra da sülalede lafını yapıyorlar. Neler neler var da anlatsam cılk dram olur hep buralar.
O yüzden geliyorum lafı bile stres bana.

Mobil bacım sen var yapmak doğru tesbittt valla idareli kertenkeleyim buzamana kadar accık accık girip çıktım iyi idare ettim valla
Hee sen ondan mı az gelip gidiyordun mavi saçına bandığım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…