- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.441
Ooo hayırlı olsunŞuracıkta bekliyorum her daim imza gününü popicicimne ossun bugün netim oldu cıkartıyorum keyfini KK sörf
Nasıl ustu bu kukrimcan, kendi kafasına göre mi hareket ediyorKüçük tuvaletin yarisi dosenecek sonra klozEtleri muslukları falan takacak.
Tavanlarında yapacakti şimdi alçı yapayım diyor biz öyle istemiyoruz bilmiyorum
Bian önce biter istediğin gibi olur sorunsuz inşallah balküpümDua et bana fındığım iki gündür hiç iyi değilim sabr sabr çekiyorum ayakta duruyorum
Valla çok şey söylemek.isterim de ortam müsait değil kuzuuNasıl ustu bu kukrimcan, kendi kafasına göre mi hareket ediyor
Amiin aminBian önce biter istediğin gibi olur sorunsuz inşallah balküpüm
Aynen kuzum. Benim eşim biraz güvenimi sarstı malesef önceki iş yerinde. Çok sarmadı ama acıcık sarstı. Şimdi ondan gulyabani gibi peşindeyimİyi doğramamışsınyapacak adam her koşulda yapar kiskanmanin faydası yok diye düşünürüm. Bilmiyorum aksini düşünmeye başlarsam kafayı yerim sanırım
Yüreğinde açan kır çiçekleri hiç solmasın cicim. Misafir evin bereketidirOoo asil ve zarif bağğyan, sizi görmek adeta içimde ılık bir iklim oluşturup yüreğimde kır çiçekleri açtırıyor
Evet 1 iyi haberim 1 de kötü haberle geldim bugün..
İyi haber; kv geldi ama kalmadı.
Kötü haber; ama 1 ya da 2 gün sonra kalmaya gelecek
İnfaz edilmeden önce 2 gün daha yaşama süresi verilmiş gibi hissediyorum
Hoşgeldin kaj'ım. Neler kaldı yapılacak ne aşamadasınız bakalım?
İnanır mısın bende anlamadım şamdanım
Gözlerim seni aradı zaten seksü şempazem de banlı. RosSsS desen wp da şuan beni bekliyor sanırım msj atmış yeni gördüm
Diğer herkes hemen hemen burada.
Napıyosun şamdanım..
Mobil bacımOoo hayırlı olsun
Wifi mi mobil İnternet mi?
İnternetsiz kertenkele yapraksız ağaca benzer
İnşallah miniğimTopik için aldığın karar güzel olmuş cicim
Hadii bakalım İnşallah bundan sonra eşinle daha çok vakit geçirin, hayırlı olsuun ☺
Ben bugün denize gittiim, denizeeeesezon kapanmaya yakın soktum ayağımıı
Olur olur iki ikini veeeee dene bakalimm biiDoğru vallahi orası öyle.
Sınıftakiler olsun, buradaki yavru kertenkelelerim olsun ana hissettiriyor zaten fazlasıyla
Yakında yapıcam inşallah bakalım. Ben yaparım da o olur mu görücez.
Eşim güven duyulacak biri. Kimseye göz ucuyla olsun baktığını görmedim. Zaten benden önce de hiç flörtü olmamış. Keskin sınırları olan biridir. Seninle direkt kardeşimin arkadaşı olarak tanışsam bu gözle bakmam abim derdim dedi abi deme lazım olur yiğidim dedim ama öyle bir insan. Laf aramızda bizi görümcem tanıştırdı. Hala şaşıyor aramızda da yaş farkı var nasıl oldu vs. Eh buldun çıtır hatunu daha ne diyorumAynen kuzum. Benim eşim biraz güvenimi sarstı malesef önceki iş yerinde. Çok sarmadı ama acıcık sarstı. Şimdi ondan gulyabani gibi peşindeyim
Yapacak olan her koşulda yapar dediğin gibi hizuşum. Fırsatı olmasa da yapar.
Hayde kolay gele sen geriye bir git kontrol et bi 20 msj daha birikirvalla ya bi ara ben de yardiriyodum baya perimikizler burcunun bana verdiği dengesizliğe dayanarak su an hiç buseye yetisemez oldum.
şimdi iki kere daha bana yazılmış atladığım mesaj var mi diye kontrol etcem mesela
Yükselenim ikizler mi acaba bazen kendi topiğimden şener şen kaçışı gibi kaçarken buluyorum kendimi laf yetiştiremeyince, sonra hemen toparlıyorum görevimin başına geçiyorum. Aynı şey sınıfta da oluyor. Çığlık atarak kaçasım geliyor bazen ama hemen toparlıyorumvalla ya bi ara ben de yardiriyodum baya perimikizler burcunun bana verdiği dengesizliğe dayanarak su an hiç buseye yetisemez oldum.
şimdi iki kere daha bana yazılmış atladığım mesaj var mi diye kontrol etcem mesela
Okudum yavrum ya niye zevk almış yıldönümünüzde ayrı düşmenizden kahkaha atmış zaar?napayim bebeğim yaaa
çok ozlemisim burdaki sayfalara yetisememeyi bile
bu kez bi yerden zepra çıkıp akrostiş alacak mi kaygisi olmadan yazacam uzun süre. onun mutluluğusu var
kaynanamin yaptığını okumussundur. kociskom gelince iliğini kemiğini kurutarak intikam almayi düşünüyorum
K Kendinisevenbirii benimlen gurur duyacak
sen de iyi yirtmissin ama sonrası çok korkunçlu beybi yaaa
senin kaynanan bilerek yapiyo var ya bunların hepsini. aklı sıra mesaj veriyo ben ne istersem onu yaparim öyle olur mesaji. indiriyim mi tenha da bacey
Hayde kolay gele sen geriye bir git kontrol et bi 20 msj daha birikir
yok kız öyle iyice çorba oluyo bildirimleri açıp tek tek kontrol ediyomsayfalarda kaybolmuşlugum var benim. hanselle gratel gibiyim gittiğim yoldan geri donemedim ekmeklerimi kargalar yedi peri
Elhanım ya normal insan gibi gelse canım kurban da gelip her yere parmak sürtüp temiz mi diye didikleyen insanlar. Sırf mana bulsunlar diye didik didik uğraşıyorlar. Sonra da sülalede lafını yapıyorlar. Neler neler var da anlatsam cılk dram olur hep buralar.Yüreğinde açan kır çiçekleri hiç solmasın cicim. Misafir evin bereketidir........... kaçınılmazsa ,.................hesabı napalim hayırla gelsin gitsin diyelim.
Hee sen ondan mı az gelip gidiyordun mavi saçına bandığım?Mobil bacımsen var yapmak doğru tesbittt valla idareli kertenkeleyim buzamana kadar accık accık girip çıktım iyi idare ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?