Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuracıkta bekliyorum her daim imza gününü popicicim ne ossun bugün netim oldu cıkartıyorum keyfini KK sörf

Teşekkür ederim canım

Sende çocuktan bol ne var yakında ysprsin bir tanede sen bakaruz bizzxz
Doğru vallahi orası öyle.
Sınıftakiler olsun, buradaki yavru kertenkelelerim olsun ana hissettiriyor zaten fazlasıyla
Yakında yapıcam inşallah bakalım. Ben yaparım da o olur mu görücez.

Ooo asil ve zarif bağğyan, sizi görmek adeta içimde ılık bir iklim oluşturup yüreğimde kır çiçekleri açtırıyor
Evet 1 iyi haberim 1 de kötü haberle geldim bugün..
İyi haber; kv geldi ama kalmadı.
Kötü haber; ama 1 ya da 2 gün sonra kalmaya gelecek
İnfaz edilmeden önce 2 gün daha yaşama süresi verilmiş gibi hissediyorum

Ayyyyy
Benim eşimin eski işi öyleydi. Kç kadar ofiste fıstık bir kızla başbaşa çalışıyordu. Boşanıyorduk az kalsın. Ayy neler neler
İyi doğramamışsın yapacak adam her koşulda yapar kiskanmanin faydası yok diye düşünürüm. Bilmiyorum aksini düşünmeye başlarsam kafayı yerim sanırım

Topik için aldığın karar güzel olmuş cicim

Hadii bakalım İnşallah bundan sonra eşinle daha çok vakit geçirin, hayırlı olsuun

Ben bugün denize gittiim, denizeeee sezon kapanmaya yakın soktum ayağımıı

ulen bi bebeyi uyutmak bu kadar sayfaya mal olmamaliydi
ne ara yazdiniz bu kadar sayfayi baceyler
İnanır mısın bende anlamadım şamdanım
Gözlerim seni aradı zaten seksü şempazem de banlı. RosSsS desen wp da şuan beni bekliyor sanırım msj atmış yeni gördüm
Diğer herkes hemen hemen burada.
Napıyosun şamdanım..

Motor takılı bunlarda bacım

valla ya bi ara ben de yardiriyodum baya perim ikizler burcunun bana verdiği dengesizliğe dayanarak su an hiç buseye yetisemez oldum.

şimdi iki kere daha bana yazılmış atladığım mesaj var mi diye kontrol etcem mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…