- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.421
Şuracıkta bekliyorum her daim imza gününü popicicimHoşgeldin perim. Teşekkür ederimzaten mesajlar o kadar hızlı ilerliyor ki birine şiir yazıyorum diğer ödülün ne ara geldiğini anlamıyorum öncekine daha yazmadan öbürü geliyor bazen
Şiir kitabı çıkarıcam bu gidişle iyice profesyonele bağladım oldum sana şair Cici
Ne var ne yok mavi saçlı fıstığım
Teşekkür ederim canımB Brunello Cicinelli Cici hoş geldin. Mesajlarını okuyunca " seni görmek ne güzel" diyesim geldi.Kayınvalide gitti inşallah. Tatili yedik bitirdik zaten. Pazar, pazarlığını yapar yarın ne olduğunu anlamadan akşamı ederiz gibi geliyor. Allah sağlık versin önümüzde daha çok tatiller olacak. Denize giremedigine üzüldüm ama önümüzdeki hafta sonlari eşinle kaçamak yaparsın hazır üst devre de olmuşken...
Kolay gelsin kukrimcim. Sevdiğim insanların buraya gelişine de pek seviniyorum.
İyi geceler kertenkele bacilarim.Her dakikaniz keyifli geçsin.
Doğru vallahi orası öyle.Sende çocuktan bol ne varyakında ysprsin bir tanede sen bakaruz bizzxz
Motor takılı bunlarda bacımulen bi bebeyi uyutmak bu kadar sayfaya mal olmamaliydi
ne ara yazdiniz bu kadar sayfayi baceyler
Sabret ne kadar kaldıDelirmeme Az kaldı kuzum
Küçük tuvaletin yarisi dosenecek sonra klozEtleri muslukları falan takacak.Sabret ne kadar kaldı
Ooo asil ve zarif bağğyan, sizi görmek adeta içimde ılık bir iklim oluşturup yüreğimde kır çiçekleri açtırıyorB Brunello Cicinelli Cici hoş geldin. Mesajlarını okuyunca " seni görmek ne güzel" diyesim geldi.Kayınvalide gitti inşallah. Tatili yedik bitirdik zaten. Pazar, pazarlığını yapar yarın ne olduğunu anlamadan akşamı ederiz gibi geliyor. Allah sağlık versin önümüzde daha çok tatiller olacak. Denize giremedigine üzüldüm ama önümüzdeki hafta sonlari eşinle kaçamak yaparsın hazır üst devre de olmuşken...
Kolay gelsin kukrimcim. Sevdiğim insanların buraya gelişine de pek seviniyorum.
İyi geceler kertenkele bacilarim.Her dakikaniz keyifli geçsin.
İyi doğramamışsınAyyyyy
Benim eşimin eski işi öyleydi. Kç kadar ofiste fıstık bir kızla başbaşa çalışıyordu. Boşanıyorduk az kalsın. Ayy neler neler
Tamam kuzum özletmeŞehzadeleri uyutma zamanı grusuruk hatunlar
Benim heruuf gelmezse birazdanuyutuveren gariiiiiii sipaciklari
Sabahlar olmasınGözümüz aydın
Kertenkelelerim hadi bakalım akşam toplantısına
Öncelikle kıymatlı üyem @Kendinisevenbirii nin yasını tutarak sözlerime başlamak isterim. Şöyle bir kolaçan ettim de dini yorumdan gitmiş gibi görünüyor. Takip ediyordur burayı diye umarak çabuk dönmesini temenni ederim bebemin
İkinci olarak önemli bir duyurum var:
Bugün topik sahibi bendeniz ve topiğin onur üyesi @RosSsS ile akrostiş şiir ödülü hakkında bir toplantı yapıp iştişare ettik. Ve yeni bir karar aldık. Yeni düzenleme şu şekildedir:
Ödülün daha çeşitli üyelere ulaşması açısından 1 ödül kazanana 2 ödül bekleme şartı getiriyorum. Örneğin; 3000.mesajı X kişisi kazandı. 4000.ve 5000.mesajlarda kazanma hakkı durdurulacak. 4000. Ve 5000.mesaj kendisine denk gelse bile kendisinden sonra yazan ilk üye hak sahibi olacak. X kişisinin hakkı 6000. Mesaj ile yeniden devreye girecek.
10.000 mesaj itibari ile bu kararı devreye sokmuş bulunmaktayım. Sizler kararı nasıl buldunuz bakalım, inşallah beğenirsiniz.
Ha birde topiğe uzun süre gelmeyen üyelerin etiketini kaldırma kararı da aldım. O kadar etiket yapıyorum gelmiyor, beğeni dahi atmıyor, neden gelmediğini söylemiyor ama bakıyorum kk'da yada diğer topiklerde aktif. Bizimki de parmak. Boşuna çalışmasın di mi.
Üçüncü olarak seksü geyşa bugün itibari ile üst devre oldu.Alt devreleri bugün gelmiş ve göreve başlamış. Artık nöbet yok, çelik yelek yok, angarya işler daha az olacak. Alt devreler geldiği zaman daha az yorgun olacağım sözü vardı bakalım neler değişecek hayatımızda. Hatta bugün alt devrelere eğitim vermiş inşallah aralarında kız yoktur
Sizler neler yaptınız bakalım, gününüz kendiniz gibi datlu geçti mi?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
Dua et bana fındığım iki gündür hiç iyi değilim sabr sabr çekiyorum ayakta duruyorumSabahlar olmasınbuarada büyük büyük kolaylıklar Sabırlar sana fındıkellam
İnanır mısın bende anlamadım şamdanımulen bi bebeyi uyutmak bu kadar sayfaya mal olmamaliydi
ne ara yazdiniz bu kadar sayfayi baceyler
Eğlence yok eğlence yokkk çıkar aklındanTamamdır negom çok özletme, size iyi eğlenceler
A ha ha benim suçum yok onların kendi içinde cevher varmışNego mu yaptı seni böyle? O yaptıysa söyle ben hemen gonuşam Hepimizi çamaşır suyuna buladı şimdi de kaçtı kocasına
Motor takılı bunlarda bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?