Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen ben de sen gibiyim cici ya ikizler olman yüksek ihtimal bence ama terazi ve yay da dengesizdir beybi

kahkahalar atti sonra hemen kocasina verdi beni dinlemeden resmen kurgu yapmış. hatta eşimin şehir dışına çıkma ihtimali vardi. hani başka sehire gidecekti, aksam mi gelecek dedi
gel de öldürme şimdi
bugün eve gelecekti en son giderken öyle demişti. sonra konuşmadik kuzum. ama gelse bile yarın gidecek sehir dışına. ne zaman gelcek bilmiyom. sürekli biseyler degisiyo. ben yetisemiyom. esimin görev değişikliği bu topigin sayfa gecisi kadar hızlı

Aciklamani da seni de yerim beni onur uyesi ilan etmen beni cok onure etti ne diyecegimi bilemedm

Ama o sular daha sıcak ciciimm, üşüdüm hem de fenaa ama inat ettim yüzecem diye, bütün öfkemi bıraktım geldim

Boğulacak gibi olmadığım sürece sıkıntı yok ama diğer türlü herkes bana bakıyor gibi geliyor tepkilerimden korkuyorum da birazcık

Seneye gidersin inşallah Ciciim hem de uzun uzun çok

6 yaş çok sayılmaz hizuşum ben kendimden 8 yaş büyük bir hödük ile nişan atarak nikah masasından döndüm. 8 yaş çoktu ama. Hayatımın beynimin çalışmadığı bir dönemiydi
Senin eşin güvenilir biri hizuşum çok belli. Tertemiz adam maşallah.
Benimki de güvenilirdir ama samimiyet ayarında sıkıntısı var. Benden önce hep en yakın arkadaşları kızlardı. Ortamda kız erkek farketmez herkese eşit samimi davranır. Bana ters geliyor kızla erkeğe aynı samimiyeti uygulaması. İstemiyorum.
Benden sonra kendisine çeki düzen verdi ama aşırı sosyal biri. Ben o ofisteki kız ile de arasına mesafe koymasını istedim. Koyuyorum dedi ama enseye şaplak moduna gelmişler tesadüfen yakaladım. Kız da kötü niyetli değil beni çok severdi. Ama ciddi problemler yaşadım eşimle o dönemlerde bu gibi sebeplerle.

Ne kadar hızlı ilerlyo sayfalar ne ne dedi kim napti noldu noliyiiiiii anlamiyim
Beynim ettir vereyiiii haaaa afkurcagum şimdi darlandum yetisemiyimm anlamiyim
Zamanla anlarsın kuzum gittikçe gelişiyor bu gibi yetenekler.
Akşam böyle oluyor buralar. Speedy Gonzalez benim topik kadar hızlı değildi

yok kız öyle iyice çorba oluyo bildirimleri açıp tek tek kontrol ediyom sayfalarda kaybolmuşlugum var benim. hanselle gratel gibiyim gittiğim yoldan geri donemedim ekmeklerimi kargalar yedi peri
Puhahaha
Sen kaybolsanda ben seni bulurum şamdanım akıntı başladığı zaman boğulmana izin vermem cankurtaran Cici burada hiç korkma
Senin kv ile benim kv yi aynı çuvala koyup okyanusun ortasına atmalı dicem de balıklara yazık
Şamdanım senin işin benden de zor ha. Siz bizden de düzensizsiniz. Ben senin yerinde olsam çıldırırdım çocuğun tüm yükü sende baksana. En iyisi çocuk yapmayayım ben ya

Aynen hürremim. Öğretmenim eşim de polis. O yüzden kocasızım diyebilirim.
Hep buradayım ondan. Napayım Çocuğu bırak kocam bile ortada yok.
0 a 0 elde var 0
Kız öyle deme. Sen olmasaydın lise mezunu kalacaktı polis olamayacaktı. Adamın hayatına güzellik katmışsın tıpkı bize yaptığın gibi

hiiii bana da kiyamazmis harika sarışın
yani napalim yesinler bisey olmaz cici ya.
bak cernobil çaylarını hep içtik yıllarca balıklar da azcik kötü insan yesin ne var cernobile katlanan baliklar kaynanalari da yemeli. hatta kaynana yiyen balık çiftliği açılmalı. testten geçirip yenmesi gereken kaynanalari balıklara yem yapsinlar

sorma cici ben de bi sıkıntı var heralde nerdeyse on senedir hiç bı özel günümüz özel olamiyo
çocuk konusunda doğum yaptigimdan beri bakiyom zaten ya. o yüzden de çok tartistik çok kızdım şimdi eskisi gibi değil Allah'tan. en son degismezse bosanip hayatıma bakacağımı söyledim. şimdi tam bir ilgili baba koca ev reisi oldu

sen yap çocuk herkes böyle olmaz bu şamdan şansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…