- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.461
Yükselenim ikizler mi acaba bazen kendi topiğimden şener şen kaçışı gibi kaçarken buluyorum kendimi laf yetiştiremeyince, sonra hemen toparlıyorum görevimin başına geçiyorum. Aynı şey sınıfta da oluyor. Çığlık atarak kaçasım geliyor bazen ama hemen toparlıyorum
Okudum yavrum ya niye zevk almış yıldönümünüzde ayrı düşmenizden kahkaha atmış zaar?Komik mi deseydin keşke
Kaç günlüğüne gitti senin adam belli mi şamdanım
Aciklamani da seni de yerim beni onur uyesi ilan etmen beni cok onure etti ne diyecegimi bilemedmKertenkelelerim hadi bakalım akşam toplantısına
Öncelikle kıymatlı üyem @Kendinisevenbirii nin yasını tutarak sözlerime başlamak isterim. Şöyle bir kolaçan ettim de dini yorumdan gitmiş gibi görünüyor. Takip ediyordur burayı diye umarak çabuk dönmesini temenni ederim bebemin
İkinci olarak önemli bir duyurum var:
Bugün topik sahibi bendeniz ve topiğin onur üyesi @RosSsS ile akrostiş şiir ödülü hakkında bir toplantı yapıp iştişare ettik. Ve yeni bir karar aldık. Yeni düzenleme şu şekildedir:
Ödülün daha çeşitli üyelere ulaşması açısından 1 ödül kazanana 2 ödül bekleme şartı getiriyorum. Örneğin; 3000.mesajı X kişisi kazandı. 4000.ve 5000.mesajlarda kazanma hakkı durdurulacak. 4000. Ve 5000.mesaj kendisine denk gelse bile kendisinden sonra yazan ilk üye hak sahibi olacak. X kişisinin hakkı 6000. Mesaj ile yeniden devreye girecek.
10.000 mesaj itibari ile bu kararı devreye sokmuş bulunmaktayım. Sizler kararı nasıl buldunuz bakalım, inşallah beğenirsiniz.
Ha birde topiğe uzun süre gelmeyen üyelerin etiketini kaldırma kararı da aldım. O kadar etiket yapıyorum gelmiyor, beğeni dahi atmıyor, neden gelmediğini söylemiyor ama bakıyorum kk'da yada diğer topiklerde aktif. Bizimki de parmak. Boşuna çalışmasın di mi.
Üçüncü olarak seksü geyşa bugün itibari ile üst devre oldu.Alt devreleri bugün gelmiş ve göreve başlamış. Artık nöbet yok, çelik yelek yok, angarya işler daha az olacak. Alt devreler geldiği zaman daha az yorgun olacağım sözü vardı bakalım neler değişecek hayatımızda. Hatta bugün alt devrelere eğitim vermiş inşallah aralarında kız yoktur
Sizler neler yaptınız bakalım, gününüz kendiniz gibi datlu geçti mi?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
Heyaaaaa popicicimHee sen ondan mı az gelip gidiyordun mavi saçına bandığım?
İnşallah miniğim ♥
Çok iyi yapmışsın. Ben bu yazı ayağımı denize sokamadan bitiricem anlaşıldı malesef
Anca hamam suyuna soktum bide banyo suyuna o kadar.
Eğlendin mi miniğim anlat da gitmiş gibi olayım bari
6 yaş çok sayılmaz hizuşum ben kendimden 8 yaş büyük bir hödük ile nişan atarak nikah masasından döndüm. 8 yaş çoktu ama. Hayatımın beynimin çalışmadığı bir dönemiydiEşim güven duyulacak biri. Kimseye göz ucuyla olsun baktığını görmedim. Zaten benden önce de hiç flörtü olmamış. Keskin sınırları olan biridir. Seninle direkt kardeşimin arkadaşı olarak tanışsam bu gözle bakmam abim derdim dedi abi deme lazım olur yiğidim dedim ama öyle bir insan. Laf aramızda bizi görümcem tanıştırdı. Hala şaşıyor aramızda da yaş farkı var nasıl oldu vs. Eh buldun çıtır hatunu daha ne diyorum6 yaş sadece çok değil tabi.
Ofisleri çok kalabalıktı zamanında. Çok güzel kızlar vardı. İlk tanıştığımda kıskançlıktan çatladım esasen neyse
Zamanla anlarsın kuzum gittikçe gelişiyor bu gibi yetenekler.Ne kadar hızlı ilerlyo sayfalar ne ne dedi kim napti noldu noliyiiiiii anlamiyim
Beynim ettir vereyiiii haaaa afkurcagum şimdi darlandum yetisemiyimm anlamiyim
Hiç bu kadar hazır olmamıştım bebişimBu hikayede kan var dehşet var, katliam var emin misin limonsuzum duyacaklarına hazır mısın
Hoş geldi sefalar getirdiLeeeeyyyynnnnnnnn eli picakli delikanliniz deliniz geldiiiiiiiiii
DHoş geldi sefalar getirdi
Puhahahayok kız öyle iyice çorba oluyo bildirimleri açıp tek tek kontrol ediyomsayfalarda kaybolmuşlugum var benim. hanselle gratel gibiyim gittiğim yoldan geri donemedim ekmeklerimi kargalar yedi peri
Senin kv ile benim kv yi aynı çuvala koyup okyanusun ortasına atmalı dicem de balıklara yazıkaynen ben de sen gibiyim cici yaikizler olman yüksek ihtimal bence ama terazi ve yay da dengesizdir beybi
kahkahalar atti sonra hemen kocasina verdi beni dinlemedenresmen kurgu yapmış. hatta eşimin şehir dışına çıkma ihtimali vardi. hani başka sehire gidecekti, aksam mi gelecek dedi
gel de öldürme şimdi
bugün eve gelecekti en son giderken öyle demişti. sonra konuşmadik kuzum. ama gelse bile yarın gidecek sehir dışına. ne zaman gelcek bilmiyom. sürekli biseyler degisiyo. ben yetisemiyom. esimin görev değişikliği bu topigin sayfa gecisi kadar hızlı
Kız öyle deme. Sen olmasaydın lise mezunu kalacaktı polis olamayacaktı. Adamın hayatına güzellik katmışsınAynen hürremim. Öğretmenim eşim de polis. O yüzden kocasızım diyebilirim.
Hep buradayım ondan. NapayımÇocuğu bırak kocam bile ortada yok.
0 a 0 elde var 0
Haşmetlim ben seni neler ilan etmişim onur üyesi nedir şimdiAciklamani da seni de yerim beni onur uyesi ilan etmen beni cok onure etti ne diyecegimi bilemedm
Hoşgeldin perim çok özlemiştimHeyaaaaa popicicimamma velakin geldim burdayım ayaktayım Yıkılmadım
Kurban olduğumun popicicisi bende özlemiştim öpüyorum elmacık yanaklarındanHoşgeldin perim çok özlemiştim
Puhahaha
Sen kaybolsanda ben seni bulurum şamdanım akıntı başladığı zaman boğulmana izin vermem cankurtaran Cici burada hiç korkma
Senin kv ile benim kv yi aynı çuvala koyup okyanusun ortasına atmalı dicem de balıklara yazık
Şamdanım senin işin benden de zor ha. Siz bizden de düzensizsiniz. Ben senin yerinde olsam çıldırırdım çocuğun tüm yükü sende baksana. En iyisi çocuk yapmayayım ben ya
Acaba nedir nedirHaşmetlim ben seni neler ilan etmişim onur üyesi nedir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?