Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy gözyaşım pıt
Duygulandirdin ya beni zalım gız.
Yurtdisindaydim yeni döndüm sekerler nediyosunuz bakiiim

Hiç bu kadar hazır olmamıştım bebişimhatta o kadar çok hazırım ki şaşarsın
Kız öyle deme. Sen olmasaydın lise mezunu kalacaktı polis olamayacaktı. Adamın hayatına güzellik katmışsın tıpkı bize yaptığın gibi
Kısmeti varmış be limonsuzum ben sadece vesile olmuşum. Hemi de siz benim hayatıma güzellik kattınız bikerem gül yüzlü Mirandam benim
O hikaye de şöyle demin hizuşa acık bahsettim.
Benim adam biz yeni evliykenki dönemlerinde minicik bir ofiste çok güzel bir kızla kıç kıça çalıştı 2 sene. Ben sık sık gidiyordum. Kızın davranışları aşırı samimi. Bende eşimi tanıyorum samimiyet konusunda kız erkek ayrımı yapamıyor. Fazla sosyal biri. Gidip kızlara da espri falan yapar. Üniversitede zor vazgeçirttim şu huyundan. Ben kız erkek samimiyeti olayına inanan biri değilim. Benim kendi en yakın arkadaşım eşime karşı yanlış hisler duymaya başladı eşimin bu samimi esprili tavırları yüzünden, ki bu da bambaşka bir mevzu da neyse...
Dedim benimki de buna kesin samimi davranıyordur kız böyle yılışık biriyse. Eşime sordum gayet resmi olduklarını söyledi. Sonra ben bunları enseye şaplak modunda yakalayınca boşanmaya kadar gidiyordu az kalsın bu mu sizin resmiliğiniz diye ortalığı yıktım. İkisinde de kötülük yok biliyorum kızla da sonradan samimi olunca kötü niyetli biri olmadığını anladım. Eşim de asla o gözle bakmaz. Ama o arkadaşça samimiyet bile bana ters.

Ayyy gözyaşım pıt
Duygulandirdin ya beni zalım gız.
Yurtdisindaydim yeni döndüm sekerler nediyosunuz bakiiim
Sen nerdesin. Ben sana çooook kızdım çok Hatta seni etiketlerden bile attım beni unuttuğun için

Napıyosunuz siz be
Nerden geyik döndürüyorsunuz burası varken

aha burda da cici kosmerime yakalandik ByNkoaLa

hiiiccccc (ayağıyla yeri eseleyip gözünün içine bakan elleri arkadan kavumus çocuk ifadesi)

biri yemek topigi açmış beybi bizi de etiketlemis. bizde ordan geyik yapmadan kaçtık

Offf desene bi yanlış anlamaya kurban gidiyormuş senşn geyşa ama çok çok haklısın ben olsaydım daha bile fazlasını yapabilirdim
Ya şimdi kız arkadaşının olayını da merak ettim diycem ama neyse sen beni dikkate alma

Kim o nomıssız vicdansız beni etiketlemeyip benim yavru kertenkelelerimi etiketleyen, dostu düşmanı bilelim

Kim o nomıssız vicdansız beni etiketlemeyip benim yavru kertenkelelerimi etiketleyen, dostu düşmanı bilelim

efonun temizlik topiginden biri sanırım cici biz oraya yaziyoz diye etiketlemis olabilir ki demis de benim unuttuklarim varsa etiketleyin diye :)

Daha önce böyle deneyimlerim olmadı, cahilliğime ver tam olarak amacımız ne Ödül demişsin ya kuzum, şeye anlatır gibi anlatırmısın, aydınlanma yaşamak istiyorum tam şuanda Biri bana anlatsın olayımız ne Cahiller gelmesin diye de kocaman etiket yapmışsın ama

her bininci mesajda, mesajı yazan üyeye akrostiş şiir yaziyo canim :) duvarlarına :)

ama çakal zepra "proluuuukkkk bende arttiiiiiiikkkk" "prolugun gücü adinaaaaa zeeepppp-raaa" diyerekten sürekli aliyodu ödülleri heman gibi mesele kısaca bu

Mirandam benim kendi en yakın arkadaşlarımdan biridir dediğim kız resmen eşime karşı bazı duygular hissetti dilim bile varmıyor söylemeye ama bende sonradan farkettim konduramadığım için. Dışarıdan birkaç göz söyleyip uyarınca ancak acaba mı diyebildim...
Kız bana hep eşim gibi biriyle evlenmek istediğini söylüyordu. Birini bulsa aynı benimkine benzediğini söylerek anlatıyordu. Ne bileyim çekici olduğuna dair söylemleri falan vardı. Ben altında hiç kötülük aramadım inan. Ne zaman kavga etsek eşimin tarafını tutar. Beni mutlaka haksız görür. Sen X'e sahipsin daha ne istiyorsun belanı mı sözü ve sen X gibi birinden çocuk yapmıyorsun aptalsın sözü bardağı taşırdı bende. Gece mesajlaşırken bile ona sarıl öyle uyu falan diyordu. Hatta en son bana kahve falı bakarken eşine birisi uzaktan uzağa hayran hayran bakıyor deyip nasıl biri deyince resmen kendisini tarif etmesi tesadüf müydü ben mi kötü yere çektim bilmiyorum. Ne bileyim çok böyle falso cümlesi var. İnan hala kondurmamaya çalışıyorum desem yeridir. Samimiyeti kestim büyük bir mesafe koydum ama asla ona sormaya cesaret edemedim. Hala iyi tarafından bakmaya çalışıyorum mirandam. Bu mevzu da kabaca böyle.

Çüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…