- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.501
kızlar benim kocacigim geliyormusben balkabağına dönüşmeden yetisecek sanırım
He o zaman tamamefonun temizlik topiginden biri sanırım cicibiz oraya yaziyoz diye etiketlemis olabilir ki demis de benim unuttuklarim varsa etiketleyin diye :)
Mirandam benim kendi en yakın arkadaşlarımdan biridir dediğim kız resmen eşime karşı bazı duygular hissetti dilim bile varmıyor söylemeye ama bende sonradan farkettim konduramadığım için. Dışarıdan birkaç göz söyleyip uyarınca ancak acaba mı diyebildim...
Kız bana hep eşim gibi biriyle evlenmek istediğini söylüyordu. Birini bulsa aynı benimkine benzediğini söylerek anlatıyordu. Ne bileyim çekici olduğuna dair söylemleri falan vardı. Ben altında hiç kötülük aramadım inan. Ne zaman kavga etsek eşimin tarafını tutar. Beni mutlaka haksız görür. Sen X'e sahipsin daha ne istiyorsun belanı mı sözü ve sen X gibi birinden çocuk yapmıyorsun aptalsın sözü bardağı taşırdı bende. Gece mesajlaşırken bile ona sarıl öyle uyu falan diyordu. Hatta en son bana kahve falı bakarken eşine birisi uzaktan uzağa hayran hayran bakıyor deyip nasıl biri deyince resmen kendisini tarif etmesi tesadüf müydü ben mi kötü yere çektim bilmiyorum. Ne bileyim çok böyle falso cümlesi var. İnan hala kondurmamaya çalışıyorum desem yeridir. Samimiyeti kestim büyük bir mesafe koydum ama asla ona sormaya cesaret edemedim. Hala iyi tarafından bakmaya çalışıyorum mirandam. Bu mevzu da kabaca böyle.
He o zaman tamamNego un topiği kardeş topiktir, yavru kertenkelemin topiğinde kaynaklı şeyler başım üstüne, efo dedim mi sular durar
Darısı başıma şamdanım. Ben kesin balkabağına dönüşücem
Estağfurullah ameceyimDaha önce böyle deneyimlerim olmadı, cahilliğime ver tam olarak amacımız neÖdül demişsin ya kuzum, şeye anlatır gibi anlatırmısın, aydınlanma yaşamak istiyorum tam şuanda Biri bana anlatsın olayımız ne Cahiller gelmesin diye de kocaman etiket yapmışsın ama
Tabiki kaj'ım. Yaz gelmeden topikte 2.alev alev partisini düzenlicem. 1.sini yaz başında düzenlemiştik burada köpük partiler falan,B Brunello Cicinelli bana kına gecesi yapıyorsun mu ?
Allah gonlunr.gore versin..Doğru vallahi orası öyle.
Sınıftakiler olsun, buradaki yavru kertenkelelerim olsun ana hissettiriyor zaten fazlasıyla
Yakında yapıcam inşallah bakalım. Ben yaparım da o olur mu görücez.
Birt ane topik acmislar etiketlediler de orda kuzum ocagina dustum mi ne adiNapıyosunuz siz be
Nerden geyik döndürüyorsunuz burası varken
Kasımda canım düğünümTabiki kaj'ım. Yaz gelmeden topikte 2.alev alev partisini düzenlicem. 1.sini yaz başında düzenlemiştik burada köpük partiler falan,
Bu seferki alev alev partisi senin kınanın şerefine olsun. Sana alevli bir kına gecesi hazırlayayım ne dersin
Düğün ne zamandı?
Annende misin gülom
İnsan konduramıyor şamdanım inan.valla başıma geldi o yüzden sasirmiyorum
soracak bisey yok cici aynen tahmin ettiğin gibiymis. biraz daha yol vermesen kocanla seni de birbirine düşürmeye başlardı... ona ayrı sana ayrı konusurdu falan.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini bunların
Bugün başladı alt devreler. 10 da çıkması gerekirken 1 de falan belki çıkarmış o da kesin değil. Ne anladım ben şimdi alt devrelerim gelmesinden. Daha da adam geç çıkmaya başladı hani düzelecekti daha çok bozulduğuna dair şüphelerim var,sizin bu alt devrenin eğitim bitince mi daha düzenli rahat olcak. yoksa hemen başladı mi biraz duzelmeye :)
bi şiir vardi cici
benimse alın yazım yokuslarda susamak diyehep beklerken aklıma bu mısra geliyo
bide
ne hasta bekler sabahi
ne taze ölüyü mezar
ne de seytan günahı
seni beklediğim kadar
tam bizi anlatiyo bence
Neler kacirdim benİnsan konduramıyor şamdanım inan.
Hala acaba mı, ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama sanırım eşimin bile dikkatini çekmiş. Bir süre önce eşim neden demişti o kısmı hatırlamıyorum ama bu kız hakkında "benden hoşlanıp hoşlanmayacağını nereden biliyorsun" gibi birşey demişti.
Bu taşlar bende hep sonradan oturdu.
İnsan konduramıyor şamdanım inan.
Hala acaba mı, ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama sanırım eşimin bile dikkatini çekmiş. Bir süre önce eşim neden demişti o kısmı hatırlamıyorum ama bu kız hakkında "benden hoşlanıp hoşlanmayacağını nereden biliyorsun" gibi birşey demişti.
Bu taşlar bende hep sonradan oturdu.
Niye korkuyorsun yavrum asıl eğlence o zaman başlıyor yansın geceler pelinsu ecelerKasımda canım düğünüm
Aslında ben korkuyorum ya. Adam sürekli balayı hayali kuruyor. Ne için olduğunu anlarsın ya
Gülom hani şu bir arkadaşım varya sana anlatmıştım malum arkadaş, sende eşimden hoşlandığını düşünmüştün. O mevzuyu anlattım.Neler kacirdim ben
Diyorsun da ben vajinismus yaşadım ilk evliliğimdeNiye korkuyorsun yavrum asıl eğlence o zaman başlıyor yansın geceler pelinsu eceler
Bugün başladı alt devreler. 10 da çıkması gerekirken 1 de falan belki çıkarmış o da kesin değil. Ne anladım ben şimdi alt devrelerim gelmesinden. Daha da adam geç çıkmaya başladı hani düzelecekti daha çok bozulduğuna dair şüphelerim var,
Heee bildigim konularmis bisey kacirmamisik bir an korktum bensiz eksin falan mi dondu diyeGülom hani şu bir arkadaşım varya sana anlatmıştım malum arkadaş, sende eşimden hoşlandığını düşünmüştün. O mevzuyu anlattım.
Umudumuz obenimki de yarim saate geliyodu güyahala gelemedi
belki başlarında durmaları gerekiyodur cicim ya. inşallah onların eğitimi bitince düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?