Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar benim kocacigim geliyormus ben balkabağına dönüşmeden yetisecek sanırım
efonun temizlik topiginden biri sanırım cici biz oraya yaziyoz diye etiketlemis olabilir ki demis de benim unuttuklarim varsa etiketleyin diye :)
He o zaman tamam Nego un topiği kardeş topiktir, yavru kertenkelemin topiğinde kaynaklı şeyler başım üstüne, efo dedim mi sular durar
Darısı başıma şamdanım. Ben kesin balkabağına dönüşücem

valla başıma geldi o yüzden sasirmiyorum
soracak bisey yok cici aynen tahmin ettiğin gibiymis. biraz daha yol vermesen kocanla seni de birbirine düşürmeye başlardı... ona ayrı sana ayrı konusurdu falan.

Allah bildiği gibi yapsın hepsini bunların

sizin bu alt devrenin eğitim bitince mi daha düzenli rahat olcak. yoksa hemen başladı mi biraz duzelmeye :)

bi şiir vardi cici
benimse alın yazım yokuslarda susamak diye hep beklerken aklıma bu mısra geliyo

bide
ne hasta bekler sabahi
ne taze ölüyü mezar
ne de seytan günahı
seni beklediğim kadar

tam bizi anlatiyo bence

Estağfurullah ameceyim
Bu bizim topikte eğlencesine oluşturduğumuz kurallardan biridir.
Her 1000 ve 1000 in katı mesaja denk gelen üyeye akrostiş şiir ödülü veriyorum profiline yazarak. En son 10.000.mesaja Kutsal zebra denk geldi. Hatta birçok mesaja kurduğu hain pusularla Kutsal zebra denk geldi, hatta ona denk gelmek denmez stratejiler kurup öyle aldı ödülleri
Diğer kertenkeleler de isyan edince yeni kural oluşturdum. Kazanan artık 2000 mesaj boyunca kazanamayacak çeşitlilik olsun diye.. Böyle bir durum işte renk olsun amacımız

B Brunello Cicinelli bana kına gecesi yapıyorsun mu ?
Tabiki kaj'ım. Yaz gelmeden topikte 2.alev alev partisini düzenlicem. 1.sini yaz başında düzenlemiştik burada köpük partiler falan,
Bu seferki alev alev partisi senin kınanın şerefine olsun. Sana alevli bir kına gecesi hazırlayayım ne dersin
Düğün ne zamandı?

Doğru vallahi orası öyle.
Sınıftakiler olsun, buradaki yavru kertenkelelerim olsun ana hissettiriyor zaten fazlasıyla
Yakında yapıcam inşallah bakalım. Ben yaparım da o olur mu görücez.
Allah gonlunr.gore versin..

Kasımda canım düğünüm
Aslında ben korkuyorum ya. Adam sürekli balayı hayali kuruyor. Ne için olduğunu anlarsın ya

İnsan konduramıyor şamdanım inan.
Hala acaba mı, ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama sanırım eşimin bile dikkatini çekmiş. Bir süre önce eşim neden demişti o kısmı hatırlamıyorum ama bu kız hakkında "benden hoşlanıp hoşlanmayacağını nereden biliyorsun" gibi birşey demişti.
Bu taşlar bende hep sonradan oturdu.

Bugün başladı alt devreler. 10 da çıkması gerekirken 1 de falan belki çıkarmış o da kesin değil. Ne anladım ben şimdi alt devrelerim gelmesinden. Daha da adam geç çıkmaya başladı hani düzelecekti daha çok bozulduğuna dair şüphelerim var,

Neler kacirdim ben

senin geysa gene usturupluymus benim eşim seni arkadaşın sürekli mesaj atiyo, bana yaziyo, bizi de kavga ettirmek için sürekli seni dolduruyo demisti ki hakliydi...
ben de anlamadım çok geç anladim.
biz sevgiliydik tabi o zaman. sizinki daha temelden bi sorun olurdu iyiki mesafe koymussun canim

Kasımda canım düğünüm
Aslında ben korkuyorum ya. Adam sürekli balayı hayali kuruyor. Ne için olduğunu anlarsın ya
Niye korkuyorsun yavrum asıl eğlence o zaman başlıyor yansın geceler pelinsu eceler

benimki de yarim saate geliyodu güya hala gelemedi

belki başlarında durmaları gerekiyodur cicim ya. inşallah onların eğitimi bitince düzene girer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…