- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.521
Bu kızın eşime hayranlığı biz daha sevgiliykenden başladı hala sürüyor şamdanım. Ama açıkça bir söz ya da davranış görmediğimden hep iyi tarafından bakmaya çalıştım. Çok kişi uyardı çok kişi söyledi de ben inkar ettim. Çünkü gerçekten inanılır gibi değil benim açımdan birinin hele ki arkadaşım dediğim insanın böyle birşey düşünmesi. Mesafe koydum sonunda. Ama olup olmadığını sormaya hiç cesaret edemedim cevabı kaldıramazdım muhtemelen.senin geysa gene usturupluymusbenim eşim seni arkadaşın sürekli mesaj atiyo, bana yaziyo, bizi de kavga ettirmek için sürekli seni dolduruyo demisti ki hakliydi...
ben de anlamadım çok geç anladim.
biz sevgiliydik tabi o zaman. sizinki daha temelden bi sorun olurdu iyiki mesafe koymussun canim
Parmağına zeval gelmesin bacımKertenkelelerim hadi bakalım akşam toplantısına
Öncelikle kıymatlı üyem @Kendinisevenbirii nin yasını tutarak sözlerime başlamak isterim. Şöyle bir kolaçan ettim de dini yorumdan gitmiş gibi görünüyor. Takip ediyordur burayı diye umarak çabuk dönmesini temenni ederim bebemin
İkinci olarak önemli bir duyurum var:
Bugün topik sahibi bendeniz ve topiğin onur üyesi @RosSsS ile akrostiş şiir ödülü hakkında bir toplantı yapıp iştişare ettik. Ve yeni bir karar aldık. Yeni düzenleme şu şekildedir:
Ödülün daha çeşitli üyelere ulaşması açısından 1 ödül kazanana 2 ödül bekleme şartı getiriyorum. Örneğin; 3000.mesajı X kişisi kazandı. 4000.ve 5000.mesajlarda kazanma hakkı durdurulacak. 4000. Ve 5000.mesaj kendisine denk gelse bile kendisinden sonra yazan ilk üye hak sahibi olacak. X kişisinin hakkı 6000. Mesaj ile yeniden devreye girecek.
10.000 mesaj itibari ile bu kararı devreye sokmuş bulunmaktayım. Sizler kararı nasıl buldunuz bakalım, inşallah beğenirsiniz.
Ha birde topiğe uzun süre gelmeyen üyelerin etiketini kaldırma kararı da aldım. O kadar etiket yapıyorum gelmiyor, beğeni dahi atmıyor, neden gelmediğini söylemiyor ama bakıyorum kk'da yada diğer topiklerde aktif. Bizimki de parmak. Boşuna çalışmasın di mi.
Üçüncü olarak seksü geyşa bugün itibari ile üst devre oldu.Alt devreleri bugün gelmiş ve göreve başlamış. Artık nöbet yok, çelik yelek yok, angarya işler daha az olacak. Alt devreler geldiği zaman daha az yorgun olacağım sözü vardı bakalım neler değişecek hayatımızda. Hatta bugün alt devrelere eğitim vermiş inşallah aralarında kız yoktur
Sizler neler yaptınız bakalım, gününüz kendiniz gibi datlu geçti mi?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
Kendini şartlama şimdiden. Ya başka türlü olursaDiyorsun da ben vajinismus yaşadım ilk evliliğimde
Ya yine tekrarlarsa ?
Hadi ya, yavrum birleşme olmadı mı ilk evlilikte. Yenemedin mi. Destek aldın mıDiyorsun da ben vajinismus yaşadım ilk evliliğimde
Ya yine tekrarlarsa ?
Evet kendimi olumsuz etkilemek istemiyorum ama aklımın hep bir köşesinde.Kendini şartlama şimdiden. Ya başka türlü olursa
Yok yendim bitti gitti. Ama ya yine aynısı olursaHadi ya, yavrum birleşme olmadı mı ilk evlilikte. Yenemedin mi. Destek aldın mı
Olmazsa olmaz olmazsa evlilik olmazYok yendim bitti gitti. Ama ya yine aynısı olursazaten evliliğimde de cinsellik yoktu ki.
Heee bildigim konularmis bisey kacirmamisik bir an korktum bensiz eksin falan mi dondu diye
Sultanım senin benim hayatıma dair bilmediğin ne var ki ne kaçırmış olabilirsin en fazla,Umudumuz o
Yoksa cici alacak eline picaki emniyeti gevircek picaktan
Çok ince eleyip sık dokuduğunun farkındayım.Evet kendimi olumsuz etkilemek istemiyorum ama aklımın hep bir köşesinde.
Kayganlaştırıcı bile aldım çeyizime
AhahahhaSultanım senin benim hayatıma dair bilmediğin ne var ki ne kaçırmış olabilirsin en fazla,
Sivilcem çıksa gelip haber veren vefalı bir dostum
Benim hayatıma dair bilmediğin birşey varsa onu henüz benim de bilmediğimdendir. Gaybı kimse bilemez,
Evet ben çok takıntılı davranıyorum.Çok ince eleyip sık dokuduğunun farkındayım.
İlk eşin muhtemelen travma yaşatmıştır, nişanlının anlayış göstermesini umarım.
Çeyizine biber gazı da koy bence, tam tersi yeteeer artık durumuna karşılık
KoptumParmağına zeval gelmesin bacımhayırlı olsun kocanın işi canım. Biz memlekete geldik kocamla çoluk çocuk geziyoruz napalım. Soracam unutuyorum nasıl geçti yabancı cisimle günün
Bence tam tersi olacak. Güven her korkunun üstesinden gelir canım. Çok mutlu ol inşallahEvet ben çok takıntılı davranıyorum.
Ama Allah var daha beni bir kere üzmedi. Ne desem yapmaya çalışır . Bazen aşırı çekilmez oluyorum o zamanlarda bile benden kaçmıyor.
Bu durum olmazsa kendimi çok eksik hissederim
Cidden yaşamayan bilemez bu durumu
DemeYok yendim bitti gitti. Ama ya yine aynısı olursazaten evliliğimde de cinsellik yoktu ki.
Yok yok maşallahDeme
Hiçbir vajinismus tedavisi benim topik kadar etkili değildir. 2 gün takıl kayganlaştırıcıyı bırakıp kırbaç, kelepçe alırsın öyle bir topik bura
KoptumÇok ince eleyip sık dokuduğunun farkındayım.
İlk eşin muhtemelen travma yaşatmıştır, nişanlının anlayış göstermesini umarım.
Çeyizine biber gazı da koy bence, tam tersi yeteeer artık durumuna karşılık
Emnytten önce senin şu misafirleri pıçaklıcam yiterAhahahha
Aynen aynen bebikim
Bir an dedm iste gaflete dustum halbuki dusunmem lazmdi herseyi biliyorm diye
Misafir cenesine ver kuzum
Kv annemler arası gezdik şimdilikKoptum
Yabancı cisim teşrif etti ama kalmadı. 1 2 gün sonra kalmaya gelecek ama
İnfaz edilmeden önce 2 gün daha yaşama hakkı verdi bana resmen,
Bende kendimi kollarınıza attım son 2 günü değerlendiriyorum
Nereleri geziyorsunuz
Benm moral sifir sifir sifirEmnytten önce senin şu misafirleri pıçaklıcam yiter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?