Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kızın eşime hayranlığı biz daha sevgiliykenden başladı hala sürüyor şamdanım. Ama açıkça bir söz ya da davranış görmediğimden hep iyi tarafından bakmaya çalıştım. Çok kişi uyardı çok kişi söyledi de ben inkar ettim. Çünkü gerçekten inanılır gibi değil benim açımdan birinin hele ki arkadaşım dediğim insanın böyle birşey düşünmesi. Mesafe koydum sonunda. Ama olup olmadığını sormaya hiç cesaret edemedim cevabı kaldıramazdım muhtemelen.
Şüphesi bile çok kötü değil mi..
Sen nasıl emin oldun kuzum.

Parmağına zeval gelmesin bacım hayırlı olsun kocanın işi canım. Biz memlekete geldik kocamla çoluk çocuk geziyoruz napalım. Soracam unutuyorum nasıl geçti yabancı cisimle günün

Heee bildigim konularmis bisey kacirmamisik bir an korktum bensiz eksin falan mi dondu diye
Umudumuz o

Yoksa cici alacak eline picaki emniyeti gevircek picaktan
Sultanım senin benim hayatıma dair bilmediğin ne var ki ne kaçırmış olabilirsin en fazla,
Sivilcem çıksa gelip haber veren vefalı bir dostum
Benim hayatıma dair bilmediğin birşey varsa onu henüz benim de bilmediğimdendir. Gaybı kimse bilemez,

Evet kendimi olumsuz etkilemek istemiyorum ama aklımın hep bir köşesinde.
Kayganlaştırıcı bile aldım çeyizime
Çok ince eleyip sık dokuduğunun farkındayım.
İlk eşin muhtemelen travma yaşatmıştır, nişanlının anlayış göstermesini umarım.
Çeyizine biber gazı da koy bence, tam tersi yeteeer artık durumuna karşılık

Ahahahha
Aynen aynen bebikim
Bir an dedm iste gaflete dustum halbuki dusunmem lazmdi herseyi biliyorm diye
Misafir cenesine ver kuzum

Evet ben çok takıntılı davranıyorum.
Ama Allah var daha beni bir kere üzmedi. Ne desem yapmaya çalışır . Bazen aşırı çekilmez oluyorum o zamanlarda bile benden kaçmıyor.
Bu durum olmazsa kendimi çok eksik hissederim
Cidden yaşamayan bilemez bu durumu

Parmağına zeval gelmesin bacım hayırlı olsun kocanın işi canım. Biz memlekete geldik kocamla çoluk çocuk geziyoruz napalım. Soracam unutuyorum nasıl geçti yabancı cisimle günün
Koptum
Yabancı cisim teşrif etti ama kalmadı. 1 2 gün sonra kalmaya gelecek ama
İnfaz edilmeden önce 2 gün daha yaşama hakkı verdi bana resmen,
Bende kendimi kollarınıza attım son 2 günü değerlendiriyorum
Nereleri geziyorsunuz

Bence tam tersi olacak. Güven her korkunun üstesinden gelir canım. Çok mutlu ol inşallah

Yok yendim bitti gitti. Ama ya yine aynısı olursa zaten evliliğimde de cinsellik yoktu ki.
Deme
Hiçbir vajinismus tedavisi benim topik kadar etkili değildir. 2 gün takıl kayganlaştırıcıyı bırakıp kırbaç, kelepçe alırsın öyle bir topik bura

Koptum

Kv annemler arası gezdik şimdilik yarın bolu tarafına dln gidesimiz var ama nasip :) en güzelide bebeği şutladım anannesine kafa dinliyorum azcık :) sen beni etiket et ben bdv den ayrılamıyorum vallahi alışkanlık oldu sayende çıkıyorum normal hayata

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…