Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman yarabbi
Oralar çok tehlikeli defnem. Kötü kalpli lucifer dolu orası gerçi beni de o luciferlardan biri ilan etmişlerdi, fena linçlerim acımam
Sonra baktım benim ban cezası 5 güne çıktı kendi kendimi emekli ettim. Şirin sakin bir geyik kasabasına yerleşip emeklilik aylığım ile bu topiği açtım
Bdv ye tevbe ettm. Şimdi burada kendim gibi bdv den emekli olmuş ninelerle takılıyoruz. Bazen bdv de yakaladığım olursa anne kertenkele olarak topikte haşlıyorum kulak çekiyorum anne terliği fırlatıyorum acık. Uzak dur yavrum acımazlar

Oh miss akıllı nenem benim kız ben senelerdir burdayım 2 gün ban yedim sadece oda yalnış yere konu açmışım genelde okuyorum yorum yapmıyorum sanırım ondan. Ha bol bol şikayet ediyorum o daha zevkli

Benim de misafirim var. Yarın şehir turu beni bekler. Ama hiç halim yok, netten açıp mı izletsem
Biz misafire doyduk yemn olsun sabah aksam annemlere gelenin haddi hesabi yok

Sebir turu olsa neyse bn gezdirirm seve seve evde cay meyve servisi yapmaktan mahvoldum

Oh miss akıllı nenem benim kız ben senelerdir burdayım 2 gün ban yedim sadece oda yalnış yere konu açmışım genelde okuyorum yorum yapmıyorum sanırım ondan. Ha bol bol şikayet ediyorum o daha zevkli
Dostum ben kimseyi şikayet etmem kolay kolay. Ama nedense beni şikayet eden edene oluyor anlamadım ki
Nolmuş yani arada ağzımı bozuyorsam haketmese yapmam kimse bu yönden bakmıyor.
Yada kızdığım üyeleri profilime etiketleyip linç ediyorsam burada kertenkelelerimin arasına atıp pirhana gibi saldırıyorsak ne olmuş.
İnsanlar da merhamet bitmiş anca şikayet anca şikayet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…