- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.541
Seni cinsel terapi koçum ilan ediyorum Luşi !Deme
Hiçbir vajinismus tedavisi benim topik kadar etkili değildir. 2 gün takıl kayganlaştırıcıyı bırakıp kırbaç, kelepçe alırsın öyle bir topik bura
Ay amin inşallah canım . Hepimiz mutlu olalım inşallah.Bence tam tersi olacak. Güven her korkunun üstesinden gelir canım. Çok mutlu ol inşallah
Aman yarabbiKv annemler arası gezdik şimdilikyarın bolu tarafına dln gidesimiz var ama nasip :) en güzelide bebeği şutladım anannesine kafa dinliyorum azcık :) sen beni etiket et ben bdv den ayrılamıyorum vallahi alışkanlık oldu sayende çıkıyorum normal hayata
Benim de misafirim var. Yarın şehir turu beni bekler. Ama hiç halim yok, netten açıp mı izletsemBenm moral sifir sifir sifir
Bezdim yaaa bezdm
Yarn da iki tane dugun vaaaarrrr oynatmaaya az kaldiiii yemn olsun
BayılırımSeni cinsel terapi koçum ilan ediyorum Luşi !
Oh miss akıllı nenem benimAman yarabbi
Oralar çok tehlikeli defnem. Kötü kalpli lucifer dolu orası gerçi beni de o luciferlardan biri ilan etmişlerdi, fena linçlerim acımam
Sonra baktım benim ban cezası 5 güne çıktı kendi kendimi emekli ettim. Şirin sakin bir geyik kasabasına yerleşip emeklilik aylığım ile bu topiği açtım
Bdv ye tevbe ettm. Şimdi burada kendim gibi bdv den emekli olmuş ninelerle takılıyoruz. Bazen bdv de yakaladığım olursa anne kertenkele olarak topikte haşlıyorum kulak çekiyorum anne terliği fırlatıyorum acık. Uzak dur yavrum acımazlar
Allah onları alsın. Bugün seren serengilin 2 saat boyunca meraktan canlı yayınını izledimbu arada Seren olayını gördünüz mü?
Ne psikopat bir evlilik yaşamışlar ya.
Sen hediye yolla ulu Luşi. Senin moneyin katkısı olan her şey uludurBayılırım
Şimdi gidip çeyizinden o lanet kayganlaştırıcıyı çıkarıp her kertenkelede bulunan şu takımdan edin bakalımEki Görüntüle 2303298
Ya ben o kadına üzülüyorum ama bir yandan da eşinin her halini insan neden kaydeder diyorum.Allah onları alsın. Bugün seren serengilin 2 saat boyunca meraktan canlı yayınını izledim
Kırbacı baya güzel kalınBayılırım
Şimdi gidip çeyizinden o lanet kayganlaştırıcıyı çıkarıp her kertenkelede bulunan şu takımdan edin bakalımEki Görüntüle 2303298
Biz misafire doyduk yemn olsun sabah aksam annemlere gelenin haddi hesabi yokBenim de misafirim var. Yarın şehir turu beni bekler. Ama hiç halim yok, netten açıp mı izletsem
Hiçte tekrarlamaz, şimdiden bunu düşünüp kendini kötüye hazırlama... ,Diyorsun da ben vajinismus yaşadım ilk evliliğimde
Ya yine tekrarlarsa ?
Kadın Hamile, ama adam bebeğin yapım aşamasından şikayetçiAllah onları alsın. Bugün seren serengilin 2 saat boyunca meraktan canlı yayınını izledim
Ve biliyor musun o gerçek olabilir.Kadın Hamile, ama adam bebeğin yapım aşamasından şikayetçi
Dostum ben kimseyi şikayet etmem kolay kolay. Ama nedense beni şikayet eden edene oluyor anlamadım kiOh miss akıllı nenem benimkız ben senelerdir burdayım 2 gün ban yedim sadece oda yalnış yere konu açmışım genelde okuyorum yorum yapmıyorum sanırım ondan. Ha bol bol şikayet ediyorum o daha zevkli
O nasil bir isKadın Hamile, ama adam bebeğin yapım aşamasından şikayetçi
Bu değişiklerin canlı yayınlarını izleyen özet atsın üstümüzeVe biliyor musun o gerçek olabilir.
Değil diyor ama sıvısına bir şey enjekte ediyorlar isteyen kadınların.
Başka bir kadının yumurtası ile döllenme olduğunu yani takviye yapıldığını iddia ediyor.O nasil bir is
Adam yapim asamasinda ne bekliyormus
Ben sana kırbaçlarımdan bir takım yapıcam sözSen hediye yolla ulu Luşi. Senin moneyin katkısı olan her şey uludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?