- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.561
Anlıyorsun bu işlerden, sende ışık var tuttum seni deli kızKırbacı baya güzel kalın
Maşallah ne kaldı geriyeDostum ben kimseyi şikayet etmem kolay kolay. Ama nedense beni şikayet eden edene oluyor anlamadım ki
Nolmuş yani arada ağzımı bozuyorsam haketmese yapmam kimse bu yönden bakmıyor.
Yada kızdığım üyeleri profilime etiketleyip linç ediyorsam burada kertenkelelerimin arasına atıp pirhana gibi saldırıyorsak ne olmuş.
İnsanlar da merhamet bitmiş anca şikayet anca şikayet
Ben izledim Sereni de kocasını da.Bu değişiklerin canlı yayınlarını izleyen özet atsın üstümüze
Alla allaBaşka bir kadının yumurtası ile döllenme olduğunu yani takviye yapıldığını iddia ediyor.
HahahaAlla alla
Daha neler duycaz bakalim
Magazinden oldukca uzagim tv izleyemihorm ko misafr izlemekten
Kadın Hamile, ama adam bebeğin yapım aşamasından şikayetçi
2 saat canlı yayınını izledim kadının. öyle birşey yok eğer yumurtam olgunlaşmasaydı yapacaktık yaşarın da onayı vardı ama yumurtam olgunlaşnca gerek kalmadı diyor. Doğunca dna testi alıp ispatladığım zaman ne yapacak diyor. Ayrıca başka kadından sıvı zaten baba onayı olmadan alınmazdı onun6da onayı vardı ama gerek kalmadı diyor. Yapsaydık da yaptım derdim milyonlarca kadın bunu yapıyor diyor. Aklımdan zorum var gibi bunu izledim evet.Ve biliyor musun o gerçek olabilir.
Değil diyor ama sıvısına bir şey enjekte ediyorlar isteyen kadınların.
Bdv de bana takık biri vardı. . Yazsam ban yiyordumDostum ben kimseyi şikayet etmem kolay kolay. Ama nedense beni şikayet eden edene oluyor anlamadım ki
Nolmuş yani arada ağzımı bozuyorsam haketmese yapmam kimse bu yönden bakmıyor.
Yada kızdığım üyeleri profilime etiketleyip linç ediyorsam burada kertenkelelerimin arasına atıp pirhana gibi saldırıyorsak ne olmuş.
İnsanlar da merhamet bitmiş anca şikayet anca şikayet
Seren bazı şeyleri haketti aslında ,. Başkalarının hayatına b.k atana kadar kendi hayatına bakicakti..Ben izledim Sereni de kocasını da.
Kocasını iyi tanıyorum. Şöyle diyeyim ki adam madde kullanıyor diyorlar. Alkol falan çok tüketen birisi ve Serene seni proje olarak kullandım, işim bitti demiş.
Bu söz çok can acıtıcı. Zaten bundan sonra Seren epey bi ağladı.
O yüzden hiçbir zaman ban açıldıktan sonra diğer üyeler gibi naptım şimdi ben diye celallenemedim.Maşallah ne kaldı geriye
İyi geceler balımSohbetiniz çok hoş kızlar ben kaçayım anamla vakit geçireyim azcık,iyi geceler❤
Çok aşıkmış.Seren bazı şeyleri haketti aslında ,. Başkalarının hayatına b.k atana kadar kendi hayatına bakicakti..
Şimdi ettiklerini biçiyor,
En igrenci de ne olursa olsun o kadar zaman gecirdigin insani ortalığa sacmicaksin. Yaşar hapse girecek deyip duruyordu, ki bu zamana kadar niye sustun..
Ya kendisi emrahla birlikte olmuş bir insan , büyük konuşmasının şeylerini yaşadı bence .Çok aşıkmış.
Ben ona da inanmıyorum.
Yaşar ipek , emrah ve bunun bir kocası vardı ya Cengiz hepsi akrabalar.Ya kendisi emrahla birlikte olmuş bir insan , büyük konuşmasının şeylerini yaşadı bence .
Gülben Ergen'e demedigi kalmadı, ahlak bekciligine soyundu, eee gittin yegenle aşk yasadin,bide evlendin.
Hiç sevmiyorum bu kadını ya..
Haketti
Delüm nolursa olsun hakketti deme boşver yansıyan kadar yansımayan vardır bilemeyiz. Derdimiz bitti seren serengili taktık kafaya dinime imanımaYa kendisi emrahla birlikte olmuş bir insan , büyük konuşmasının şeylerini yaşadı bence .
Gülben Ergen'e demedigi kalmadı, ahlak bekciligine soyundu, eee gittin yegenle aşk yasadin,bide evlendin.
Hiç sevmiyorum bu kadını ya..
Haketti
Dün gece izledim bende.Yaşar ipek , emrah ve bunun bir kocası vardı ya Cengiz hepsi akrabalar.
İğrenç tabi.
Ay yok ben gicigim bu kadınaDelüm nolursa olsun hakketti deme boşver yansıyan kadar yansımayan vardır bilemeyiz. Derdimiz bitti seren serengili taktık kafaya dinime imanıma
Beni takın kafaya beni, kocam yok hala ortada
Hoş benimki gelse nolcak o da horul horul uyuycak be delümAy yok ben gicigim bu kadınabulmuşum soverim
Allah kavustursun.. benim ki var da ne oluyor , horul horul uyuyor
Hiçte beklemiyorum. Doğuma kadar elini surmese gık demem..Hoş benimki gelse nolcak o da horul horul uyuycak be delüm
Ama insan bekliyor işte
DemaaHiçte beklemiyorum. Doğuma kadar elini surmese gık demem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?