Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah ne kaldı geriye

Bu değişiklerin canlı yayınlarını izleyen özet atsın üstümüze
Ben izledim Sereni de kocasını da.
Kocasını iyi tanıyorum. Şöyle diyeyim ki adam madde kullanıyor diyorlar. Alkol falan çok tüketen birisi ve Serene seni proje olarak kullandım, işim bitti demiş.
Bu söz çok can acıtıcı. Zaten bundan sonra Seren epey bi ağladı.

Kadın Hamile, ama adam bebeğin yapım aşamasından şikayetçi
Ve biliyor musun o gerçek olabilir.
Değil diyor ama sıvısına bir şey enjekte ediyorlar isteyen kadınların.
2 saat canlı yayınını izledim kadının. öyle birşey yok eğer yumurtam olgunlaşmasaydı yapacaktık yaşarın da onayı vardı ama yumurtam olgunlaşnca gerek kalmadı diyor. Doğunca dna testi alıp ispatladığım zaman ne yapacak diyor. Ayrıca başka kadından sıvı zaten baba onayı olmadan alınmazdı onun6da onayı vardı ama gerek kalmadı diyor. Yapsaydık da yaptım derdim milyonlarca kadın bunu yapıyor diyor. Aklımdan zorum var gibi bunu izledim evet.
Ben kadına inandım,

Bdv de bana takık biri vardı. . Yazsam ban yiyordum Engelledim, rahatladım. Ben de kolay kolay şikayet etmem. Beddua ve hakaret olmadıkça.

Seren bazı şeyleri haketti aslında ,. Başkalarının hayatına b.k atana kadar kendi hayatına bakicakti..
Şimdi ettiklerini biçiyor,

En igrenci de ne olursa olsun o kadar zaman gecirdigin insani ortalığa sacmicaksin. Yaşar hapse girecek deyip duruyordu, ki bu zamana kadar niye sustun..

Çok aşıkmış.
Ben ona da inanmıyorum.

Çok aşıkmış.
Ben ona da inanmıyorum.
Ya kendisi emrahla birlikte olmuş bir insan , büyük konuşmasının şeylerini yaşadı bence .
Gülben Ergen'e demedigi kalmadı, ahlak bekciligine soyundu, eee gittin yegenle aşk yasadin,bide evlendin.
Hiç sevmiyorum bu kadını ya..
Haketti

Yaşar ipek , emrah ve bunun bir kocası vardı ya Cengiz hepsi akrabalar.
İğrenç tabi.

Delüm nolursa olsun hakketti deme boşver yansıyan kadar yansımayan vardır bilemeyiz. Derdimiz bitti seren serengili taktık kafaya dinime imanıma
Beni takın kafaya beni, kocam yok hala ortada

Yaşar ipek , emrah ve bunun bir kocası vardı ya Cengiz hepsi akrabalar.
İğrenç tabi.
Dün gece izledim bende.
Görüntü çekmiş ya hani orda adam ittiriyo , niye beni ittiriyosun diyo, resmen bilerek yapılmış ,.
Ve Seren e şiddet uygulayacak bu zamana kadar susacak ,hiç inandırıcı değil...
Bebek olayında da bence yaşar ipek haklı gibi.

Delüm nolursa olsun hakketti deme boşver yansıyan kadar yansımayan vardır bilemeyiz. Derdimiz bitti seren serengili taktık kafaya dinime imanıma
Beni takın kafaya beni, kocam yok hala ortada
Ay yok ben gicigim bu kadına bulmuşum soverim
Allah kavustursun.. benim ki var da ne oluyor , horul horul uyuyor

Ay yok ben gicigim bu kadına bulmuşum soverim
Allah kavustursun.. benim ki var da ne oluyor , horul horul uyuyor
Hoş benimki gelse nolcak o da horul horul uyuycak be delüm
Ama insan bekliyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…