- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.581
Ufff sorma ya, ama mecbur ne yapayım.mantar var, o yüzden hiç uğraşamamDemaa
Tövbe de daha 4 ayın var
4 gün geçmez 4 ay nasıl geçsin be delüm el sürüşmeden
Ayy çok kötü. Ben yeni evliyken balayında denize girip mantar ve enfeksiyon kapmıştım. Onu bir kez kapınca bağışıklık düştükçe tekrarlıyorUfff sorma ya, ama mecbur ne yapayım.mantar var, o yüzden hiç uğraşamam
Hah bir seren serengil vakacı daha geldi hoşgeldi Kizlar ya takip edenler.oldgu icin merakimdan sormak istedm bu seren ser. Instagrama bebegnin kesesni.gordugu gun videosnu koymus kese gormeye yaninda baska birilerle gitmis falan bu bosan ma olayi olaylar ne zaman ortaya cikti . Hamilelgni esiyle filan duyurmadi mi bi 10 gun kadar once filan paylasms kese videosunu da anlayamadim meraklandim
Dr fitil verdi, kullandım , yine tekrarladı. Sinir oluyorum. Kizimda da böyleydi, o zaman geçmiyordu bide., Doğuma kadar çektim.. doğumdan sonra geçti. Vallahi delircem ,çok zor çünküAyy çok kötü. Ben yeni evliyken balayında denize girip mantar ve enfeksiyon kapmıştım. Onu bir kez kapınca bağışıklık düştükçe tekrarlıyor
Tedavi görüyor musun
Meraklandiriyollaaaa napaimmHah bir seren serengil vakacı daha geldi hoşgeldi 
Geysan icin hagirli ugurlu olsun cnm. İnsallah daha cok vakit gecirirsiniz.Kertenkelelerim hadi bakalım akşam toplantısına
Öncelikle kıymatlı üyem @Kendinisevenbirii nin yasını tutarak sözlerime başlamak isterim. Şöyle bir kolaçan ettim de dini yorumdan gitmiş gibi görünüyor. Takip ediyordur burayı diye umarak çabuk dönmesini temenni ederim bebemin
İkinci olarak önemli bir duyurum var:
Bugün topik sahibi bendeniz ve topiğin onur üyesi @RosSsS ile akrostiş şiir ödülü hakkında bir toplantı yapıp iştişare ettik. Ve yeni bir karar aldık. Yeni düzenleme şu şekildedir:
Ödülün daha çeşitli üyelere ulaşması açısından 1 ödül kazanana 2 ödül bekleme şartı getiriyorum. Örneğin; 3000.mesajı X kişisi kazandı. 4000.ve 5000.mesajlarda kazanma hakkı durdurulacak. 4000. Ve 5000.mesaj kendisine denk gelse bile kendisinden sonra yazan ilk üye hak sahibi olacak. X kişisinin hakkı 6000. Mesaj ile yeniden devreye girecek.
10.000 mesaj itibari ile bu kararı devreye sokmuş bulunmaktayım. Sizler kararı nasıl buldunuz bakalım, inşallah beğenirsiniz.
Ha birde topiğe uzun süre gelmeyen üyelerin etiketini kaldırma kararı da aldım. O kadar etiket yapıyorum gelmiyor, beğeni dahi atmıyor, neden gelmediğini söylemiyor ama bakıyorum kk'da yada diğer topiklerde aktif. Bizimki de parmak. Boşuna çalışmasın di mi.
Üçüncü olarak seksü geyşa bugün itibari ile üst devre oldu.Alt devreleri bugün gelmiş ve göreve başlamış. Artık nöbet yok, çelik yelek yok, angarya işler daha az olacak. Alt devreler geldiği zaman daha az yorgun olacağım sözü vardı bakalım neler değişecek hayatımızda. Hatta bugün alt devrelere eğitim vermiş inşallah aralarında kız yoktur
Sizler neler yaptınız bakalım, gününüz kendiniz gibi datlu geçti mi?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
Ne oliyir ordaabiri beni kaynana evinden alsın stop. SoS SoS
Ben semi etiketlemiştim kuzum görmedin mi?Kim o nomıssız vicdansız beni etiketlemeyip benim yavru kertenkelelerimi etiketleyen, dostu düşmanı bilelim
He o zaman tamamNego un topiği kardeş topiktir, yavru kertenkelemin topiğinde kaynaklı şeyler başım üstüne, efo dedim mi sular durar
Darısı başıma şamdanım. Ben kesin balkabağına dönüşücem
LaaaaynnnAman yarabbi
Oralar çok tehlikeli defnem. Kötü kalpli lucifer dolu orası gerçi beni de o luciferlardan biri ilan etmişlerdi, fena linçlerim acımam
Sonra baktım benim ban cezası 5 güne çıktı kendi kendimi emekli ettim. Şirin sakin bir geyik kasabasına yerleşip emeklilik aylığım ile bu topiği açtım
Bdv ye tevbe ettm. Şimdi burada kendim gibi bdv den emekli olmuş ninelerle takılıyoruz. Bazen bdv de yakaladığım olursa anne kertenkele olarak topikte haşlıyorum kulak çekiyorum anne terliği fırlatıyorum acık. Uzak dur yavrum acımazlar
Ama çok belliydi o adamın ne olduğu, ben çok takip etmem magazin, kanal gezerken görmüştüm, yuh bu adamla bu kadın mı demiştim. Dengi değil ya o kadının, adam kro bildiğinBen izledim Sereni de kocasını da.
Kocasını iyi tanıyorum. Şöyle diyeyim ki adam madde kullanıyor diyorlar. Alkol falan çok tüketen birisi ve Serene seni proje olarak kullandım, işim bitti demiş.
Bu söz çok can acıtıcı. Zaten bundan sonra Seren epey bi ağladı.
Yaa o kadın kaç bebek kaybetti yazık, inşaallah olur bebeği2 saat canlı yayınını izledim kadının. öyle birşey yok eğer yumurtam olgunlaşmasaydı yapacaktık yaşarın da onayı vardı ama yumurtam olgunlaşnca gerek kalmadı diyor. Doğunca dna testi alıp ispatladığım zaman ne yapacak diyor. Ayrıca başka kadından sıvı zaten baba onayı olmadan alınmazdı onun6da onayı vardı ama gerek kalmadı diyor. Yapsaydık da yaptım derdim milyonlarca kadın bunu yapıyor diyor. Aklımdan zorum var gibi bunu izledim evet.
Ben kadına inandım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?