Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ya takip edenler.oldgu icin merakimdan sormak istedm bu seren ser. Instagrama bebegnin kesesni.gordugu gun videosnu koymus kese gormeye yaninda baska birilerle gitmis falan bu bosan ma olayi olaylar ne zaman ortaya cikti . Hamilelgni esiyle filan duyurmadi mi bi 10 gun kadar once filan paylasms kese videosunu da anlayamadim meraklandim

Ufff sorma ya, ama mecbur ne yapayım.mantar var, o yüzden hiç uğraşamam
Ayy çok kötü. Ben yeni evliyken balayında denize girip mantar ve enfeksiyon kapmıştım. Onu bir kez kapınca bağışıklık düştükçe tekrarlıyor
Tedavi görüyor musun

Hah bir seren serengil vakacı daha geldi hoşgeldi 

Ayy çok kötü. Ben yeni evliyken balayında denize girip mantar ve enfeksiyon kapmıştım. Onu bir kez kapınca bağışıklık düştükçe tekrarlıyor
Tedavi görüyor musun
Dr fitil verdi, kullandım , yine tekrarladı. Sinir oluyorum. Kizimda da böyleydi, o zaman geçmiyordu bide., Doğuma kadar çektim.. doğumdan sonra geçti. Vallahi delircem ,çok zor çünkü

Geysan icin hagirli ugurlu olsun cnm. İnsallah daha cok vakit gecirirsiniz.

Bendenizde kaynanadayim burda kalcam yrn evime gidicem

Laaaaynnn

Ama çok belliydi o adamın ne olduğu, ben çok takip etmem magazin, kanal gezerken görmüştüm, yuh bu adamla bu kadın mı demiştim. Dengi değil ya o kadının, adam kro bildiğin

Yaa o kadın kaç bebek kaybetti yazık, inşaallah olur bebeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…