- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.061
Hacca gidecekler yaaaHacı kim kızahahaha
Kaldır ayağınıHacca demek istedi galiba
cikikataya dedm kız agdaga gideceklermis yaHaciya gidecekler dedin üzüntünu belli ettin ya . Altına da ohhh gidin yazınca yanlış anladım.. minige dediğini geç farkettim..
Ohhh hadi iyisiniOhhhh yemekte hazır.. şimdi totoyu devirip uzanma zamanı.. en sevdiğim
Ben direk Dr aHacca gidecekler yaaa/uzuntuluyum ben
Kaldır ayağını
cikikataya dedm kız agdaga gideceklermis ya
Biri hacıya biri agdaya biz nereye gidek
Ben çorba oldum son anladığım şu, bir hacı var bu hacı ağdaya gidecekHacca gidecekler yaaa/uzuntuluyum ben
Kaldır ayağını
cikikataya dedm kız agdaga gideceklermis ya
Biri hacıya biri agdaya biz nereye gidek
Allah razı olsun canım ❤.Ohhh hadi iyisini
Bu arada hamisligin de hayırlı olsun canm sagsalim kucağına alirsn ins :)
YaaaaBen çorba oldum son anladığım şu, bir hacı var bu hacı ağdaya gidecek
Hahahahahah kız hacı olacaklar annemlerBen çorba oldum son anladığım şu, bir hacı var bu hacı ağdaya gidecek
Hep sıcaktan bunlarHahahahahah kız hacı olacaklar annemler
Ağdacı sen hahahahahahahaha
Bende ağda olup hacca gideyim o zaman hepimiz kurtulalımHep sıcaktan bunlar
Oy ne kadar masumlar :))) öp ye ısırr sıkıştır her yerinii pişman et onuuuKızım ben iş yaparken bana yardım ediyor hep.. ve her seferinde anne ben sana yardım ettim diyo, Tamam kızım Allah razı olsun ne olur yüzüme vurmaktan vazgeç artık diyorum.. anne yüzüne vurmuyorum ki diyotokat anlaminda
Vallahi o kadar sıcak ki o dediklerini kışa hatırlat yaparım..Oy ne kadar masumlar :))) öp ye ısırr sıkıştır her yerinii pişman et onuuu
Sevmeye üşenmeeekVallahi o kadar sıcak ki o dediklerini kışa hatırlat yaparım..
Usenmek değil de, sıcak ya şimdi sevdim mi haşin severim , sıcaktan yapamamSevmeye üşenmeeekahahah
Anladim o zaman kışın randumanlı seversın napalımUsenmek değil de, sıcak ya şimdi sevdim mi haşin severim , sıcaktan yapamam
Vallahi öyle burada da yağmur yağıyor o da bunaltiyorHep sıcaktan bunlar
Allahimmmm yerim yaaaaaKızım ben iş yaparken bana yardım ediyor hep.. ve her seferinde anne ben sana yardım ettim diyo, Tamam kızım Allah razı olsun ne olur yüzüme vurmaktan vazgeç artık diyorum.. anne yüzüne vurmuyorum ki diyotokat anlaminda
Ahahahhahahaja çok mantıklıBende ağda olup hacca gideyim o zaman hepimiz kurtulalımeveeet hep sicak hep koltuga bile oturulmuyorrr yakiyor insani ya yiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?