- 30 Ocak 2017
- 14.984
- 200.694
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.081
Ahahah evet o kadar ki önemli ağdaAhahahhahahaja çok mantıklı
Agdaya gidene hacılık hediyeeee
100 lira mi ohaaa soygunAhahah evet o kadar ki önemli ağda100 lira veriiiin ağdanızı yapınn milyon dolarlık hac hediye ossuuun
Ben yeni bir yere başladım şimdi bende 50 verdim bundan önce 90 veriyordum100 lira mi ohaaa soygun
Ben 50/TL ye yaptiriyorm kol dahil
Ohaa yaaa valla soygun yapıyorlarBen yeni bir yere başladım şimdi bende 50 verdim bundan önce 90 veriyordumbu ne fark boyle yaa ama tuycuklerim azaliyoor :)))
Evet salak salak saga sola yatiyolar yönleri de şaştıOhaa yaaa valla soygun yapıyorlar
En güzeli lazer aslında param olsun lazer e gidicem hahahahah
Kız bnmkiler de öyle bir buçuk iki ay da annca kendine geliyirlar sersemliyorlar bnce
HahahabahahahahEvet salak salak saga sola yatiyolar yönleri de şaştıahahahha evet para olsa.. Ben şimdi 2 ay da bir gidiyorum
AhahhahaHahahabahahahah
Çok guldurdun beni yaaaa
Bnmde öyle valla
Eeee bizi de bi yapistirip cekseler biz de sersem oluruz hakkılar yaniii
O ağda buraya gelecek de diyebilirler yakindaaaaAhahhahayanii düşünsene şap şap şap yazık yaa çıkıyolarsa bi sebebi var almasamıydık acaba
Ahahahah agda kriziiO ağda buraya gelecek de diyebilirler yakindaaaa
Bak elim Ayağım titriyoooo verin agdayi verin diyecekler hahahahhahahaah
HahahahahahahahAhahahah agda kriziiyapistirinca da ooooh cek cek ver aciyiiii ver coskuyu roooos
Sesuum benim pembe pudrali agdam ben cikiyorum benim mincirigi disari cikaricam az sıkıldıı :))Hahahahahahahahçek baba ceeeeek
Ayyy koptm ben hahahahahha
Tamam canmmmm hadi gezin gelinnnSesuum benim pembe pudrali agdam ben cikiyorum benim mincirigi disari cikaricam az sıkıldıı :))
Opmeye yer ariyorm zaten senin icinde opeyim hemenTamam canmmmm hadi gezin gelinnn
Hahahahahahhaop bnm için biricigi
Ben daha yeni geldim bebişimPembeemzik @kovahatunu Psikolojik Deliii Minik Duduklu Tencere Chocolita Diktorya Secret K Kendinisevenbirii
Koşun kertenkeleler kosinın
Bazen çok forumumda oluyormBen daha yeni geldim bebişimeşim evdeydi bugün benimde B Brunello Cicinelli gibi,gönderemedim disari,onunla ilgilendim anca girdim foruma sayfa baya ilerlemiş,ben gerilerde kalmışım yahuu ama sayfaları okuyum derken de az gülmedim,arada bı haciyla,ağda gırgırı vardı ona iyi koptum yavruu bugün günündesin maşallah ama annenlere sevindim canım maşallah güle güle gidip gelsinler darısı bizlere olsun inşallah nasip etsin rabbim hacı olmayı tüm isteyen herkese ne güzel bide sende mi hastalandın oğlanı gönderdim doktora diyodun çok geçmiş olsun kuzu şimdi iyi misin?
Ben doğuma yakin yaptırmıştımcanm ama hic tehlikeli diye bisey duymadım açıkçası :)Bende yapicam ağda da genital bölge için ama hamilelikte sakıncalı diyolar . Öyle mi gerçekten
Ay canım hep formunda ol inşallah,sizinkilere de üzülme ya ayrı kalsan da onlar için Ne güzel bı duygudur şimdiBazen çok forumumda oluyormhacılar agdalar birbirine girdi gerçekten hahahahahah
Amin kuzum da hic sevinemiyorm yaaa uzuluyirm ayrı kalcam diye
Oğlan sabah hastalandı dun bende gece saol kuzummm daha iyiyim halsizligm var sadece
Bu eşlerden evden çıkmıyor nedense
Ahahah cicii alevli don favorimm kuşummKuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii B Balbocuguuu Blue_Peri balbocegi35 Chocolita Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Marskedisi C Chivas Regal Sadecebirisiyim Elhan Bonus minik kalp0753 Pembeemzik SUHAN F flower world PrensesAnnesi_ ve tüm kertenkelelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?