- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.941
Yok yav 4 yaşına girecek kızım
Karnım da ki erkek..
Ben geldim
Amin inşallahay ne güzel ne şanslısın :)
allah bağışlasın
Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin..
Olmaaz diyetteysem yemem mümkün değil1 taneden bişi olmaz göm
Olmaaz diyetteysem yemem mümkün değil
Benimki tahmin edeceğin üzere kültür ve edebiyatBende hayvanları sevme ve koruma kulübündeyim.
Taşıma denetleme.
18 mart ve
23 Nisan programı.
Beni müdür sormadan yazıyor direkt hayvanlar kulübüne.Benimki tahmin edeceğin üzere kültür ve edebiyatne olduğunu anlamadığım tuhaf tuhaf kulüpler vardı dedim en iyisi bildiğin yoldur
Senin kulüp de tam senlik ama.
Teşekkür ederiz şamdanım.beybiler ben geldim sonunda
muhabbetin içindeyken kaç sayfa gittigi önemli olmuyo da. vay arkadaş ne konusmussunuz beeeetelefonun dokunmatigi dondu
ByNkoaLa ve B Brunello Cicinelli yıl dönümünüz kutlu olsun beybiler
biz de hala ne kutlama ne atraksiyon yok
dün gece sabaha karşı geldi eşim öğlene kadar uyudu. çocuk ev vs derken giremedim bı türlü.
HayatSevinceGuzel canım alintilayamadim mesaji şimdi iyi. doktora da götürmek istemedi eşim. hemen gitmeyelim biraz biz kesip deneyelim dedi. testler tüplerce kan vs korkuyo sanırım, boşuna canı yanacak diye.
Teşekkür ederiz şamdanım. ♥
Kim hasta ya
Ayyyy kıyamam bebeme yabenim oğlanın alerjisi tekrarladi da cicim
memeden kesiyodum ya hani bahsetmistim. benim oğlan normal süt icmiyodu emiyo diye ben de üzerine düşmemiştim. kaç gündür biraz sorunluydu biz de güneş çarptı su oldu bu oldu deyip duruyoduk. en son süt geldi aklima. sonra laktozsuz süt verdim dün. ondan sonra kanli ishal oldu kac kez kaka yaptı hatırlamıyorum 12 yi falan geçti ama yani.
neyse işte kuzum. sütü az içtiği için tolere ediyomus şimdi normal bi bardak falan içince alerji yaptı. bugün kaka da normale dönmeye başlamış. o yüzden de esim hastaneye götürmek istemedi :)
oglan da yazık süt isteyip duruyo. yok deyince meme dedigini sandim saniyo. anne pipet süt diyokiyamam poncigime yaaa. dedim sen biraz hasta olmussun sonra süt vercem sana ben. olur mu dedim olur dedi :)
Ayyyy kıyamam bebeme ya
Alerjik çocuk çok zor kendimden de biliyorum.
İyi mi şimdi bari..
Geçmiş olsun zümrem...makus talihimizden kurullarda nasibimizi alıyoruz maalesef. Yazı inceleme komisyonlugu yok en azından...bizim kurul yarın olacak arkalarda yer bulmam lazım.Ya aslında çok alakası da yok. Adam tam kurt. Aklında var zaten isimler bulup şak diye yazdırdı. Edebiyatciligin da getirdiği bir makus talih var zaten. Adam ikişer görev verdi bize. Bir de zumremiz azalmış bir sürü öğretmen gitmiş
Hayırlı paraf atmalarGeçmiş olsun zümrem...makus talihimizden kurullarda nasibimizi alıyoruz maalesef. Yazı inceleme komisyonlugu yok en azından...bizim kurul yarın olacak arkalarda yer bulmam lazım.
Allah şifa versin şamdanım yavalla gayet iyi cicim ya. eskiden mahfoluyodu da şimdi ishalden pişik oldu onun dışında kendisi şikayetçi degil.
ama bizim bebenin alerjide kalın bağırsak iltihaplanmasi oluyo o kanama yapıyo icerden. ben o yüzden kestim.
alerjik bunyen varsa ona dikkat et cici. bebek dogduktan sonra gozlemle. doktoruyla kendi durumunu da paylaş. babasinda da bende de ufak tefek alerji vardi hepsi ve daha fazlası çocukta var.
ben çocukta sorun olduğunu anlamistim mesela ama doktor dahil kimse kabul etmemistibana deli hassas anne muamelesi yapmışlardı.
Kim canım geçmiş olsunKızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
Eşim. Sağol kuzumKim canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?