Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa sen telaş etme diyemi sölemedi dicem de söylenmicek şey mi bu ☹☹ Nasıl olmuş. Bide raporda almış mı
Telaş etmeyeyim kalkıp gelmeyeyim diye söylememiş saçmalığa bakar mısın.
Alt devrelere eğitim verirken ayağı kaymış kalkanla birlikte yere düşmüş. Kolu sakatlanmış. Kırık yokmuş Allahtan. Ama kırık şüphesi ile gitmiş.
Ve haber vermemesine gerçekten inanamıyorum.
Benden habersiz adım atmayan adam nasıl böyle bişey yapabildi.

Çok panik yapcağınındüşündüğü için olabilir canım kırık olabilir dese senin gönlünde yangınlar başlical ve telaş yapcaktın ciddi bi teşhis. Ama allah korumuş canım şükür

Çok geçmiş olsun cnm

Sen üzülürsün diye dememiştir cnm bazen benim ki de yapıyor kendini perişan ediceksin diye aslında çok önemli bişey değil der ama insan esi için endişelenmez mi hiç çok geçmiş olsun kuzum

kocana alerjin yoktur beybi olsa iligine kemigine nasil banacan
doğal lateks alerji yapmaz diye biliyodum ben de yaa. hatta oğlana gittim 100×200 yatak aldim 4 bin tl

yemeklik kabaga alerjim var benim de mesela. aslında en nötr sebzelerden biri
senin de böyle hiç aklına gelmeyecek biseydir belki.

kediler can ama yaaaa onlar için katlanılır cicim. bence de alerji zamanla bağışıklık gelistirilebilen bisey :)

çok geçmiş olsun canım ya. ama telaşlanip üzülme diye dememistir. zaten yalnız da gitmemistir. sen çok kızma ona. önemli biseyi yoktur inşallah

Çok panik yapcağınındüşündüğü için olabilir canım kırık olabilir dese senin gönlünde yangınlar başlical ve telaş yapcaktın ciddi bi teşhis. Ama allah korumuş canım şükür
Sen üzülürsün diye dememiştir cnm bazen benim ki de yapıyor kendini perişan ediceksin diye aslında çok önemli bişey değil der ama insan esi için endişelenmez mi hiç çok geçmiş olsun kuzum
Çok kırıldım kızlar bildiğiniz gibi değil.
Ben olsam habersiz böyle yapmazdım.
Düşünsenize 2 kere aradı işim vardı red ettim. Geri arıcaktım. 3.ye aradı açtım ne işin var benden daha önemli dedi. 2 dakika bekleyemiyor musun arayacaktım dedim. Ben hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Vuruldu sandım.
Eğer giderken arayıp düştüm kolumu kontrole gidiyorum deseydi bu kadar endişe ettiremezdi bana..
Tansiyonum fırladı resmen. Hiç iyi hissetmiyorum. Çok sinirlerim bozuk.
kk birinci noteri

Ay canımmm kıyamammmm tabi işinin gereğide biraz içine korkudan öküz oturmuş ama oda seni üzmek için dememiştir yaa

Canım benim bir de enişte sinirleniyor demekki o da yanlız kaldım diyemi yaptı ki sen telefonu acmayinca ayyy ayy bir de böyle ani çıkışlar yapıp sinirlenmeleri yok mu sıkma canını kuzum şimdi enişte sinirlendi sende üzüldüm hem kırıldın hem sinirlisin sakin ol canım

Geçmiş olsun zümrem...makus talihimizden kurullarda nasibimizi alıyoruz maalesef. Yazı inceleme komisyonlugu yok en azından...bizim kurul yarın olacak arkalarda yer bulmam lazım.
Simsiyah giy öyle git. Eser inceleme komisyonu var Ona başka arkadaşlari aldılar. Tek edebiyatçı değilim ya ben okul heyecanıyla çiçekli böcekli giyindim olan bana oldu

Ay canımmm kıyamammmm tabi işinin gereğide biraz içine korkudan öküz oturmuş ama oda seni üzmek için dememiştir yaa ☹☹
Mesai saatleri içinde arayıp hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki diye söylenir mi böyle birşey.
Zaten geçen gün alt devreler geldi silahla oynuyorlar uyardım falan demişti.
Dedim birinin silahı ateş aldı buna geldi kesin.
Direkt o sahne 1 saniye içinde gözümün önünde canlandı.

Ya ne sinirleniyosun Allahını seversen. Endişelenmemen için olabilir, bi panik veya ciddi bir ağrının telaşıyla olabilir, telefonu arkadan gelmiş olebilir. Sakin ol datlum.Asıl tam tersi durumlara ben sinirleniyorum. İyi haberleri teee akşama kadar saklayan eşim, ceza yese, arabası çekilse, lastiği patlasa, eli kanasa tam o an arar. Akşama kadar sinir ve stres küpü olurum. Celallenme, geçmiş olsun dilekli yüz ifadeni aksatma. Hele açıklasın bi

o an gerilmistir ondan öyle demistir ya. takma hiç. haber versen böyle olmazdi de gec.
üzme kendini cici sen nerden bileceksin ne için aradığını o an.

şimdi geliyo muymus eve sen mi yanina gitceksin.

ezilme falan mi var acaba

Allah yaşatmasın daha beterinden korusun canım.sinirinden demiştir sakinleşince oda pişman olcaktır şimdi sen mi gidiyon omu eve geliyomuş canım görünce için rahatlar. Oda korkmuş demk ki atarlı giderli konuşmuş

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu erkek milleti haldir huldur konuşur da sözün nereye gittiğini bilemez bazen sen endişelenme diye aramamistir. Telefonu açmayınca başka bir şeyi önemseyemez. Beni beni bihterini edasıyla baz yapmak istedi herhal. Eşeğe cilve yap demişler gitmiş çifte atmış hesabı saçmalamış belli.

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür başka bir şey olmamış. Erkeklerin beyni farklı işliyor. Ciddi bir şey hissetmediği için aramadı muhtemelen. Emin olup öyle arayacakti herhalde. Ağlayıp üzme kendini. Hatta bir çocuğu fakiri sevindir yakın zamanda. Belki daha ciddi bir şey olacaktı bununla çıktı Allah korusun.
Simsiyah giy öyle git. Eser inceleme komisyonu var Ona başka arkadaşlari aldılar. Tek edebiyatçı değilim ya ben okul heyecanıyla çiçekli böcekli giyindim olan bana oldu
İyi fikir dediğin gibi yapacağım canım. Yazmanimizin tayni oldu muhtemel yazman da seçilecek...şeytan diyor bileğini bandajla git...Bana da hiç yalan yaramaz ...yarın bileğimi kırarım ondan korkuyorum...

Hastahaneye git cnm istersen yanına

Ezilme varmış. Şubeye döndü. Neden rapor almadın dedim birşey dedi ama tam anlamadım. Kıpırdatamıyormuş hiç.
Panik atak oldum yemin ederim.
Mayıs ayında okuldan dönüyordum servisteyim. Yabancı bir numara aradı. Açtım bir kadın sesi. Kalabalık bir yer sesi geliyor arkadan. Eşimin ismini söyleyip eşi misiniz dedi..
Aha dedim birşey oldu. Ya vuruldu ya kaza geçirdi. Bir çığlık atmışım serviste şoför abi sağa çekti panikten.
Allahın aklı kıt kadını sigortacıymış ona ulaşamayınca beni aramış.
Kendinizi tanıtmadan böyle mi soru sorulur birşey oldu zannettim diye ağzıma geleni saydırdım kadına suratına kapattım.
Bide bugün benzer korkuyu yaşadım 2 etti.
3.ye kalbim dayanmaz.

Göstericem ben ona atarı gideri cilveyi.
O kolunun acısına şükrettiricem sana, gerçek acıyı tattırıcam eve gelme dedim yüzüne kapadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…