- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.961
Aaaa sen telaş etme diyemi sölemedi dicem de söylenmicek şey mi buEşim. Sağol kuzum
Telaş etmeyeyim kalkıp gelmeyeyim diye söylememiş saçmalığa bakar mısın.Aaaa sen telaş etme diyemi sölemedi dicem de söylenmicek şey mi bu ☹☹ Nasıl olmuş. Bide raporda almış mı
Çok panik yapcağınındüşündüğü için olabilir canım kırık olabilir dese senin gönlünde yangınlar başlical ve telaş yapcaktın ciddi bi teşhis. Ama allah korumuş canım şükürTelaş etmeyeyim kalkıp gelmeyeyim diye söylememiş saçmalığa bakar mısın.
Alt devrelere eğitim verirken ayağı kaymış kalkanla birlikte yere düşmüş. Kolu sakatlanmış. Kırık yokmuş Allahtan. Ama kırık şüphesi ile gitmiş.
Ve haber vermemesine gerçekten inanamıyorum.
Benden habersiz adım atmayan adam nasıl böyle bişey yapabildi.
Çok geçmiş olsun cnmKızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
Sen üzülürsün diye dememiştir cnm bazen benim ki de yapıyor kendini perişan ediceksin diye aslında çok önemli bişey değil der ama insan esi için endişelenmez mi hiç çok geçmiş olsun kuzumKızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
Allah şifa versin şamdanım ya
Anneler anlar dedikleri boş laf değil sende ispatlamışsın bunu.
Benim en ciddi sıkıntım kedi alerjisi olup kedimin olması
İronik bir durum
Ama bağışıklık geliştirdiğimi düşünüyorum.
Domates, lateks gibi alerjilerim var ve bazı bitkilere. Uzak duruyorum sıkıntı yok. Neye alerjim varsa sevmediğim şeyler zaten
Bir de tespit edemediğim 1 2 alerjim daha var. Sanırım birisi kocama
Kızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
Çok panik yapcağınındüşündüğü için olabilir canım kırık olabilir dese senin gönlünde yangınlar başlical ve telaş yapcaktın ciddi bi teşhis. Ama allah korumuş canım şükür
Çok kırıldım kızlar bildiğiniz gibi değil.Sen üzülürsün diye dememiştir cnm bazen benim ki de yapıyor kendini perişan ediceksin diye aslında çok önemli bişey değil der ama insan esi için endişelenmez mi hiç çok geçmiş olsun kuzum
Ay canımmm kıyamammmm tabi işinin gereğide biraz içine korkudan öküz oturmuş amaÇok kırıldım kızlar bildiğiniz gibi değil.
Ben olsam habersiz böyle yapmazdım.
Düşünsenize 2 kere aradı işim vardı red ettim. Geri arıcaktım. 3.ye aradı açtım ne işin var benden daha önemli dedi. 2 dakika bekleyemiyor musun arayacaktım dedim. Ben hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Vuruldu sandım.
Eğer giderken arayıp düştüm kolumu kontrole gidiyorum deseydi bu kadar endişe ettiremezdi bana..
Tansiyonum fırladı resmen. Hiç iyi hissetmiyorum. Çok sinirlerim bozuk.
kk birinci noteri
Canım benim bir de enişte sinirleniyor demekki o da yanlız kaldım diyemi yaptı ki sen telefonu acmayinca ayyy ayy bir de böyle ani çıkışlar yapıp sinirlenmeleri yok mu sıkma canını kuzum şimdi enişte sinirlendi sende üzüldüm hem kırıldın hem sinirlisin sakin ol canımÇok kırıldım kızlar bildiğiniz gibi değil.
Düşünsenize 2 kere aradı işim vardı red ettim. Geri arıcaktım. 3.ye aradım açtım ne işin var benden daha önemli dedi. 2 dakika bekleyemiyor musun arayacaktım dedim. Ben hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Vuruldu sandım.
Eğer giderken arayıp düştüm kolumu kontrole gidiyorum deseydi bu kadar endişe ettiremezdi bana..
kk birinci noteri
Simsiyah giy öyle git. Eser inceleme komisyonu var Ona başka arkadaşlari aldılar. Tek edebiyatçı değilim yaGeçmiş olsun zümrem...makus talihimizden kurullarda nasibimizi alıyoruz maalesef. Yazı inceleme komisyonlugu yok en azından...bizim kurul yarın olacak arkalarda yer bulmam lazım.
Ay canımmm kıyamammmm tabi işinin gereğide biraz içine korkudan öküz oturmuş amaoda seni üzmek için dememiştir yaa ☹☹
Mesai saatleri içinde arayıp hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki diye söylenir mi böyle birşey.Canım benim bir de enişte sinirleniyor demekki o da yanlız kaldım diyemi yaptı ki sen telefonu acmayinca ayyy ayy bir de böyle ani çıkışlar yapıp sinirlenmeleri yok mu sıkma canını kuzum şimdi enişte sinirlendi sende üzüldüm hem kırıldın hem sinirlisin sakin ol canım
Ya ne sinirleniyosun Allahını seversen. Endişelenmemen için olabilir, bi panik veya ciddi bir ağrının telaşıyla olabilir, telefonu arkadan gelmiş olebilir. Sakin ol datlum.Asıl tam tersi durumlara ben sinirleniyorum. İyi haberleri teee akşama kadar saklayan eşim, ceza yese, arabası çekilse, lastiği patlasa, eli kanasa tam o an arar. Akşama kadar sinir ve stres küpü olurum. Celallenme, geçmiş olsun dilekli yüz ifadeni aksatma. Hele açıklasın biÇok kırıldım kızlar bildiğiniz gibi değil.
Düşünsenize 2 kere aradı işim vardı red ettim. Geri arıcaktım. 3.ye aradı açtım ne işin var benden daha önemli dedi. 2 dakika bekleyemiyor musun arayacaktım dedim. Ben hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Vuruldu sandım.
kk birinci noteri
Çok kırıldım kızlar bildiğiniz gibi değil.
Vuruldu sandım.
kk birinci noteri
Allah yaşatmasın daha beterinden korusun canım.sinirinden demiştir sakinleşince oda pişman olcaktır şimdi sen mi gidiyon omu eve geliyomuş canım görünce için rahatlar. Oda korkmuş demk ki atarlı giderli konuşmuşMesai saatleri içinde arayıp hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki diye söylenir mi böyle birşey.
Zaten geçen gün alt devreler geldi silahla oynuyorlar uyardım falan demişti.
Dedim birinin silahı ateş aldı buna geldi kesin.
Direkt o sahne 1 saniye içinde gözümün önünde canlandı.
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu erkek milleti haldir huldur konuşur da sözün nereye gittiğini bilemez bazenMesai saatleri içinde arayıp hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki diye söylenir mi böyle birşey.
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür başka bir şey olmamış. Erkeklerin beyni farklı işliyor. Ciddi bir şey hissetmediği için aramadı muhtemelen. Emin olup öyle arayacakti herhalde. Ağlayıp üzme kendini. Hatta bir çocuğu fakiri sevindir yakın zamanda. Belki daha ciddi bir şey olacaktı bununla çıktı Allah korusun.Kızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
İyi fikir dediğin gibi yapacağım canım. Yazmanimizin tayni oldu muhtemel yazman da seçilecek...şeytan diyor bileğini bandajla git...Bana da hiç yalan yaramaz ...yarın bileğimi kırarım ondan korkuyorum...Simsiyah giy öyle git. Eser inceleme komisyonu var Ona başka arkadaşlari aldılar. Tek edebiyatçı değilim yaben okul heyecanıyla çiçekli böcekli giyindim olan bana oldu
Hastahaneye git cnm istersen yanınaMesai saatleri içinde arayıp hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki diye söylenir mi böyle birşey.
Ya ne sinirleniyosun Allahını seversen. Endişelenmemen için olabilir, bi panik veya ciddi bir ağrının telaşıyla olabilir, telefonu arkadan gelmiş olebilir. Sakin ol datlum.Asıl tam tersi durumlara ben sinirleniyorum. İyi haberleri teee akşama kadar saklayan eşim, ceza yese, arabası çekilse, lastiği patlasa, eli kanasa tam o an arar. Akşama kadar sinir ve stres küpü olurum. Celallenme, geçmiş olsun dilekli yüz ifadeni aksatma. Hele açıklasın bi
Ezilme varmış. Şubeye döndü. Neden rapor almadın dedim birşey dedi ama tam anlamadım. Kıpırdatamıyormuş hiç.o an gerilmistir ondan öyle demistir ya. takma hiç. haber versen böyle olmazdi de gec.
üzme kendini cici sen nerden bileceksin ne için aradığını o an.
şimdi geliyo muymus eve sen mi yanina gitceksin.
ezilme falan mi var acaba
Allah yaşatmasın daha beterinden korusun canım.sinirinden demiştir sakinleşince oda pişman olcaktır şimdi sen mi gidiyon omu eve geliyomuş canım görünce için rahatlar. Oda korkmuş demk ki atarlı giderli konuşmuş
Göstericem ben ona atarı gideri cilveyi.Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu erkek milleti haldir huldur konuşur da sözün nereye gittiğini bilemez bazensen endişelenme diye aramamistir. Telefonu açmayınca başka bir şeyi önemseyemez. Beni beni bihterini edasıyla baz yapmak istedi herhal. Eşeğe cilve yap demişler gitmiş çifte atmış hesabı saçmalamış belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?