Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

biz idare ederiz rapor sıkıntı olmasin falan demislerdir belki cici. esim de geçen ilaçtan zehirlendi idare ettiler rapor vs almamıştı.

bununla geçmiş olsun canım benim. ama cidden senlik bi durum yok. o sen çok panik yapiyosun diye aramamistir. sonra da her erkek gibi nazlanamadim diye trip atmıştır.

eve gelsin sakin sakin konuşur tatlıya başlarsınız. çok geçmiş olsun tekrar. ama üzülme yani. o kadar onemsese bu hastane işini mesaj da atabilirdi.
benim eşim arar acmiyosam mesaj atar ben de ayni şekilde. öbür türlü olmuyo çünkü tartışmaya dönüyo.

sen de söyle bundan sonra ilk aramadan sonra mesajla anlatsin durumu

Geçmiş olsun size de kuzum
Konuşucam şamdanım gelince merak etme çok güzel konuşucam

sana noldu dilosum ya

ay gene kara bulutlar dolasiyo resmen topikte
Birbirimize girdik şimdi telefonda şarkı gönderdim.yanlis göndermişim sonra sildim tekrar gonderdim yanlış oldu aşkım.simdi yeniden gönderdim dedim vay efendim ne Vay efendim Ne yanlış oldu kime gönderdin geri sildin ne yanlış oldu açıklama yapıyorum hala.anlamiyor bak şöyle oldu böyle oldu diyroum zaten iğneler artık beni yordu stres sıkıntı bağırdım.cagirdim senin sarkina da sana da gönderdigime pisman ettin deidm kapattım telefonu

seninki de ani kıskançlık olmuş ama bi ayar ver iyi olur
biraz sacmalamis

Yuhhhhhhhh
Çok mu kıskanç?

Ahhh cicimm ya valla acı demicem gelince hesabını sor çünkü böyle bişeyde bende deli olurdum

Benim
Çok değişik tepki vermiş diloşum ya.
Sanki şüphelenir gibi.
Ben olsam bende çok bozulurdum.
Regl gününde gibi değiller mi bugün resmen ?
Sinirlendim çok ne saçmaliyorsun dedim kime aticam bağırdım çağırdım resmn regl döneminde yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…