- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.981
Çıkmış ki çoktan.. Şubeye dönerken aradı. Sıkıntı orada zaten.Hastahaneye git cnm istersen yanına
Hmm eve gelince artık hesaplasirsiniz bende benim okuzle hesaplasicam eve gelain bı atari gideri ben ona göstericemmÇıkmış ki çoktan.. Şubeye dönerken aradı. Sıkıntı orada zaten.
Ezilme varmış. Şubeye döndü. Neden rapor almadın dedim birşey dedi ama tam anlamadım. Kıpırdatamıyormuş hiç.
Panik atak oldum yemin ederim.
Mayıs ayında okuldan dönüyordum servisteyim. Yabancı bir numara aradı. Açtım bir kadın sesi. Kalabalık bir yer sesi geliyor arkadan. Eşimin ismini söyleyip eşi misiniz dedi..
Aha dedim birşey oldu. Ya vuruldu ya kaza geçirdi. Bir çığlık atmışım serviste şoför abi sağa çekti panikten.
Allahın aklı kıt kadını sigortacıymış ona ulaşamayınca beni aramış.
Kendinizi tanıtmadan böyle mi soru sorulur birşey oldu zannettim diye ağzıma geleni saydırdım kadına suratına kapattım.
Bide bugün benzer korkuyu yaşadım 2 etti.
3.ye kalbim dayanmaz.
Hmm eve gelince artık hesaplasirsiniz bende benim okuzle hesaplasicam eve gelain bı atari gideri ben ona göstericemm
Noldu kuzum?Hmm eve gelince artık hesaplasirsiniz bende benim okuzle hesaplasicam eve gelain bı atari gideri ben ona göstericemm
Geçmiş olsun size de kuzumbiz idare ederiz rapor sıkıntı olmasin falan demislerdir belki cici. esim de geçen ilaçtan zehirlendi idare ettiler rapor vs almamıştı.
bununla geçmiş olsun canım benim. ama cidden senlik bi durum yok. o sen çok panik yapiyosun diye aramamistir. sonra da her erkek gibi nazlanamadim diye trip atmıştır.
eve gelsin sakin sakin konuşur tatlıya başlarsınız. çok geçmiş olsun tekrar. ama üzülme yani. o kadar onemsese bu hastane işini mesaj da atabilirdi.
benim eşim arar acmiyosam mesaj atar ben de ayni şekilde. öbür türlü olmuyo çünkü tartışmaya dönüyo.
sen de söyle bundan sonra ilk aramadan sonra mesajla anlatsin durumu
Birbirimize girdik şimdi telefonda şarkı gönderdim.yanlis göndermişim sonra sildim tekrar gonderdim yanlış oldu aşkım.simdi yeniden gönderdim dedim vay efendim ne Vay efendim Ne yanlış oldu kime gönderdin geri sildin ne yanlış oldu açıklama yapıyorum hala.anlamiyor bak şöyle oldu böyle oldu diyroum zaten iğneler artık beni yordu stres sıkıntı bağırdım.cagirdim senin sarkina da sana da gönderdigime pisman ettin deidm kapattım telefonusana noldu dilosum ya
ay gene kara bulutlar dolasiyo resmen topikte
Geçmiş olsun size de kuzum
Konuşucam şamdanım gelince merak etme çok güzel konuşucam
Birbirimize girdik şimdi telefonda şarkı gönderdim.yanlis göndermişim sonra sildim tekrar gonderdim yanlış oldu aşkım.simdi yeniden gönderdim dedim vay efendim ne Vay efendim Ne yanlış oldu kime gönderdin geri sildin ne yanlış oldu açıklama yapıyorum hala.anlamiyor bak şöyle oldu böyle oldu diyroum zaten iğneler artık beni yordu stres sıkıntı bağırdım.cagirdim senin sarkina da sana da gönderdigime pisman ettin deidm kapattım telefonu
Saçmaladi resmn yaaaseninki de ani kıskançlık olmuş ama bi ayar ver iyi olur
biraz sacmalamis
YuhhhhhhhhBirbirimize girdik şimdi telefonda şarkı gönderdim.yanlis göndermişim sonra sildim tekrar gonderdim yanlış oldu aşkım.simdi yeniden gönderdim dedim vay efendim ne Vay efendim Ne yanlış oldu kime gönderdin geri sildin ne yanlış oldu açıklama yapıyorum hala.anlamiyor bak şöyle oldu böyle oldu diyroum zaten iğneler artık beni yordu stres sıkıntı bağırdım.cagirdim senin sarkina da sana da gönderdigime pisman ettin deidm kapattım telefonu
Yok degil aslında ama bugün ne olduysaYuhhhhhhhh
Çok mu kıskanç?
Çok değişik tepki vermiş diloşum ya.Yok degil aslında ama bugün ne olduysa
Ahhh cicimm ya valla acı demicem gelince hesabını sor çünkü böyle bişeyde bende deli olurdumKızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
Sinirlendim çok ne saçmaliyorsun dedim kime aticam bağırdım çağırdım resmn regl döneminde yaaÇok değişik tepki vermiş diloşum ya.
Sanki şüphelenir gibi.
Ben olsam bende çok bozulurdum.
Regl gününde gibi değiller mi bugün resmen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?