Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enerji kaynağım benim koca Okullar kapanınca Alev alevi açacağım diye sözüm vardı. Sözümü tuttum. Bodrum sahillerini ayağınıza getirdim. Benden iyi dost bulamazsınız. Ne arzu edersiniz? Bir zeytinli margarettaya ne dersin bebeğim

Ben 50. Saniyede donumu topluyorum

Hahaha aferin senin kocaya o zmnsaolsun bizleri de düşünmüş enerjini iyi yüklemiş sana akşama kertenkelelere de kalsın diye tesekkur ederiz canım aynen ayağımıza gelmiş tatil keyfini çıkaralım madem zeytin iyidir zeytinli herşey olur kuşum ne ikram edersen artık farketmez ahahaha

Ahahahah enerji yüklemesi konusunda bir dünya markasıdır, gördüğünüz gibii kertenkelelerin huzuru için karı koca çalışıyoruz o zaman sana bir zeytinli margaretta bebeğim,

Kalkmak bile zor oldu onun için aynı ben
Allah canını almaya Ama benim dj kabininden yaptığım muhteşem ötesi müzikler sayesinde kalkabildin, donunu bile toparlayacak gücü bulabildin İşte Alev Alev in gücü

Allahimmmmm yarildimmmm

Ahahahah enerji yüklemesi konusunda bir dünya markasıdır, gördüğünüz gibii kertenkelelerin huzuru için karı koca çalışıyoruz o zaman sana bir zeytinli margaretta bebeğim,
Hahaha kizz çok çalışıp sapitmayin karı koca kerkenteleler icin dur şimdi yavaş yavaş yükleyin o enerjiyi birbirinize
Ahh bu margarita çok iyi geldi cancağızım teşekkür ederim yavaştan kafayı bulmazsak bu gecenin sonuna iyidir

Ahahahahahaha en güzeli erkeklerin eline sari bez
Evet kuzuum gitsinler gelsinler sagsalim

Ahahahahahaha en güzeli erkeklerin eline sari bez
Evet kuzuum gitsinler gelsinler sagsalim

Sayfa alev alev yanıyor maşallah. Mülteci gibi kenardan izlemeyim dedim. Muhabbetiniz bol olsun sağlıklı huzurlu bir gece diliyorum herkese. Şipidik terlik almadım daha demek ki tatilim baslamadi.
Niye başlamadı tatil gız?
Yavaş bizim dna da yok, bizden hızlısı mezarda be çiçeğim  Sal gitsin bu gece kopuyoruz

Margarita içmedim hiç... alkolsüz olup kafa bulduran bir içeceğim olaydı benim de....zeytini maden suyunun içine atsam margarita olur mu

Sayfa alev alev yanıyor maşallah. Mülteci gibi kenardan izlemeyim dedim. Muhabbetiniz bol olsun sağlıklı huzurlu bir gece diliyorum herkese. Şipidik terlik almadım daha demek ki tatilim baslamadi.
Biz sana alalım ayıp ediyorsun terlik köpeğin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…