- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.101
Enerji kaynağım benim kocaAhahah cicii alevli don favorimm kuşummsaçlar, terlikler daha çok yalıyor zatende zeytinli menüye de bayildim
Hemen sağdan sağdan giriş yaptım bak ben
Bide bu enerji ney kizz fındık fıstık mı yedin de geldin
Ben 50. Saniyede donumu topluyorumRESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa @hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii @Balbocuguuu @Blue_Perii @balbocegi35 @Chocolita @Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
Ajajahzhzhana koptum. Süper seçim. Ben dj kabinindeyim bu kezBen 50. Saniyede donumu topluyorum
Hahaha aferin senin kocaya o zmnEnerji kaynağım benim kocaOkullar kapanınca Alev alevi açacağım diye sözüm vardı. Sözümü tuttum. Bodrum sahillerini ayağınıza getirdim. Benden iyi dost bulamazsınız. Ne arzu edersiniz? Bir zeytinli margarettaya ne dersin bebeğim
Kalkmak bile zor oldu onun için aynı benAjajahzhzhana koptum. Süper seçim. Ben dj kabinindeyim bu kez
Ahahahah enerji yüklemesi konusunda bir dünya markasıdır, gördüğünüz gibii kertenkelelerin huzuru için karı koca çalışıyoruzHahaha aferin senin kocaya o zmnsaolsun bizleri de düşünmüş enerjini iyi yüklemiş sana akşama kertenkelelere de kalsın diye tesekkur ederiz canım aynen ayağımıza gelmiş tatil keyfini çıkaralım madem zeytin iyidir zeytinli herşey olur kuşum ne ikram edersen artık farketmez ahahaha
Allah canını almaya Kalkmak bile zor oldu onun için aynı ben
Allahimmmmm yarildimmmmRESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa @hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii @Balbocuguuu @Blue_Perii @balbocegi35 @Chocolita @Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
Hahaha kizz çok çalışıp sapitmayin karı koca kerkenteleler icin dur şimdi yavaş yavaş yükleyin o enerjiyi birbirinizeAhahahah enerji yüklemesi konusunda bir dünya markasıdır, gördüğünüz gibii kertenkelelerin huzuru için karı koca çalışıyoruzo zaman sana bir zeytinli margaretta bebeğim,
Ahahahahahaha en güzeli erkeklerin eline sari bezAy canım hep formunda ol inşallah,sizinkilere de üzülme ya ayrı kalsan da onlar için Ne güzel bı duygudur şimdiallah kavuştursun şimdiden
İyi bari canım halsizlik idare edilir hasta yatmada
Valla benim herifin evden çıkası yokmuş bugün,ille evde yanımda duracakmisiyi dedim bende,gitme başımda dur yiğidimmm dedim akşama kdr takiliverdik evde bakma sen temizlik yaptırdım sevdiceğime boş boş oturtmadim
Ahahahaha köpüklere buladım seni gülom mutlu musun seni hınzırAllahimmmmm yarildimmmm
Ahahahahahaha en güzeli erkeklerin eline sari bezAy canım hep formunda ol inşallah,sizinkilere de üzülme ya ayrı kalsan da onlar için Ne güzel bı duygudur şimdiallah kavuştursun şimdiden
İyi bari canım halsizlik idare edilir hasta yatmada
Valla benim herifin evden çıkası yokmuş bugün,ille evde yanımda duracakmisiyi dedim bende,gitme başımda dur yiğidimmm dedim akşama kdr takiliverdik evde bakma sen temizlik yaptırdım sevdiceğime boş boş oturtmadim
Sen bularsin da mutlu olmaz miyim hic canımın caaaannnniiiAhahahaha köpüklere buladım seni gülom mutlu musun seni hınzır
Niye başlamadı tatil gız?Sayfa alev alev yanıyor maşallah. Mülteci gibi kenardan izlemeyim dedim. Muhabbetiniz bol olsun sağlıklı huzurlu bir gece diliyorum herkese. Şipidik terlik almadım daha demek ki tatilim baslamadi.
Yavaş bizim dna da yok, bizden hızlısı mezarda be çiçeğim Hahaha kizz çok çalışıp sapitmayin karı koca kerkenteleler icin dur şimdi yavaş yavaş yükleyin o enerjiyi birbirinize
Ahh bu margarita çok iyi geldi cancağızım teşekkür ederimyavaştan kafayı bulmazsak bu gecenin sonuna iyidir
Margarita içmedim hiç... alkolsüz olup kafa bulduran bir içeceğim olaydı benim de....zeytini maden suyunun içine atsam margarita olur muHahaha kizz çok çalışıp sapitmayin karı koca kerkenteleler icin dur şimdi yavaş yavaş yükleyin o enerjiyi birbirinize
Ahh bu margarita çok iyi geldi cancağızım teşekkür ederimyavaştan kafayı bulmazsak bu gecenin sonuna iyidir
Biz sana alalım ayıp ediyorsun terlik köpeğin olsunSayfa alev alev yanıyor maşallah. Mülteci gibi kenardan izlemeyim dedim. Muhabbetiniz bol olsun sağlıklı huzurlu bir gece diliyorum herkese. Şipidik terlik almadım daha demek ki tatilim baslamadi.
İvetDelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?