- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.121
Sen bularsin da mutlu olmaz miyim hic canımın caaaannnniii
Fazla kopukleme Gıdıklanırım
Dansçılar var mi dansçılar
Şipidik terlik giymeden olmaz demiş kertenkelem. Gerçi alevli donum da yok ...zaten dışarda giysem kızlık soyadima geçiş yaparım sanırım...Niye başlamadı tatil gız?
Yavaş bizim dna da yok, bizden hızlısı mezarda be çiçeğim Sal gitsin bu gece kopuyoruz
Ahahah bilmem olur heralde denemek lazımMargarita içmedim hiç... alkolsüz olup kafa bulduran bir içeceğim olaydı benim de....zeytini maden suyunun içine atsam margarita olur mu
Ahahahahahah ben göbekten zeytin de istiyorum serdar ortaç misali aettiriyorm dozajıOlma mı... Gecenin ilerleyen saatlerinde bendenizden alevli şort ve şipidik terliklerimden direk dansı. Var mı arttıran, hünerlerini sergilemek isteyen
Yavrum bizde herşey var. Sen yeter ki gelmek iste. Ortam hazır. Bu ortamdan alevlisi cehennemŞipidik terlik giymeden olmaz demiş kertenkelem. Gerçi alevli donum da yok ...zaten dışarda giysem kızlık soyadima geçiş yaparım sanırım...
Çok teşekkür ederim. Giymiş gibi oldum....Biz sana alalım ayıp ediyorsun terlik köpeğin olsun
Kız hamis oBir viskiye ne dersin bebeğim?
Alkolsüz olarak su var, zemzem var. Zeytin atabilirimAhahah bilmem olur heralde denemek lazımama biz forumdaki Margaritayi alkolsüz olarak düşünüp öyle iciversek daha iyi olur sanki
Sen yeter ki gel alev alevÇok teşekkür ederim. Giymiş gibi oldum....
bende 10. saniyeden 25. saniyeye kadar kurulanıyorum.Ajajahzhzhana koptum. Süper seçim. Ben dj kabinindeyim bu kez
Pek sıcak bir ortam.Yavrum bizde herşey var. Sen yeter ki gelmek iste. Ortam hazır. Bu ortamdan alevlisi cehennem
Wouwwww kertenkelekertenkele harikası rengine bayıldım
Alev alevAlkolsüz olarak su var, zemzem var. Zeytin atabilirim
Ahahahahahah ben göbekten zeytin de istiyorum serdar ortaç misali aettiriyorm dozajı
Hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?