Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bularsin da mutlu olmaz miyim hic canımın caaaannnniii
Fazla kopukleme Gıdıklanırım
Dansçılar var mi dansçılar
Olma mı... Gecenin ilerleyen saatlerinde bendenizden alevli şort ve şipidik terliklerimden direk dansı. Var mı arttıran, hünerlerini sergilemek isteyen

Niye başlamadı tatil gız?

Yavaş bizim dna da yok, bizden hızlısı mezarda be çiçeğim  Sal gitsin bu gece kopuyoruz
Şipidik terlik giymeden olmaz demiş kertenkelem. Gerçi alevli donum da yok ...zaten dışarda giysem kızlık soyadima geçiş yaparım sanırım...

Margarita içmedim hiç... alkolsüz olup kafa bulduran bir içeceğim olaydı benim de....zeytini maden suyunun içine atsam margarita olur mu
Ahahah bilmem olur heralde denemek lazım ama biz forumdaki Margaritayi alkolsüz olarak düşünüp öyle iciversek daha iyi olur sanki

Olma mı... Gecenin ilerleyen saatlerinde bendenizden alevli şort ve şipidik terliklerimden direk dansı. Var mı arttıran, hünerlerini sergilemek isteyen
Ahahahahahah ben göbekten zeytin de istiyorum serdar ortaç misali aettiriyorm dozajı
Hahahahahah

Şipidik terlik giymeden olmaz demiş kertenkelem. Gerçi alevli donum da yok ...zaten dışarda giysem kızlık soyadima geçiş yaparım sanırım...
Yavrum bizde herşey var. Sen yeter ki gelmek iste. Ortam hazır. Bu ortamdan alevlisi cehennem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…