- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.141
Ahahahahahaha o zaman teomaaaaannnnnnnnnniiiiiiiiiii istiyor mm mm mm mm lutfeeeennnnnnnTabi ki gülom hizmette sınır yok ahaha Sen iste serdar ortaçı getirtem
Kız hamis o
Yavrummmm sen hamiş misinnnn. O zaman sana zeytinli fişne suyu. Kan yapsınSu alırım..
Herks yanmaya hazır18 kişi var konuda Alevi gören geldi
bende 10. saniyeden 25. saniyeye kadar kurulanıyorum.
Neden öyle diyeceğini tahmin etmiştim acabaAhahahahahaha o zaman teomaaaaannnnnnnnnniiiiiiiiiii istiyor mm mm mm mm lutfeeeennnnnnn
Beni çok iyi tanıdığım için olabilir mi kopuklummmmHoşgeldin valagım.. Bu köpüklere kurulanmak biraz zor tabi. Kıydım paraya köpük gibi köpük getirdim
Neden öyle diyeceğini tahmin etmiştim acaba
Her zamanki halimyaaa okadar şeyedilcek bişi yokWouwwww kertenkelekertenkele harikası rengine bayıldım
h.b. yok ben denize düstumde azcik ordan cikartiydilarHoşgeldin valagım.. Bu köpüklere kurulanmak biraz zor tabi. Kıydım paraya köpük gibi köpük getirdim
18 kişi var konuda Alevi gören geldi
Yanasımız var napacaksın 18 imiz de Alev AlevHerks yanmaya hazır
Hahahahahahaha
Her haline kurban olsunlar pericikHer zamanki halimyaaa okadar şeyedilcek bişi yok
Kpss sınavındaki matematik bölümünü çözmek buranın anlam birliğini çözmekten daha kolay. O yüzden önermem Bonus um beynin yanar demedi demeUla az yavaş yazın ya mesajların anlam birliğini kurmaya çalışıyorum.
Anahtar kelimeler
Alev
Zeytin
Fiski
Zemzem
Serdar
terlik
direk
tatil
Yangın
Yaniyoruuuuuzzzzz kopuk getirinYanasımız var napacaksın 18 imiz de Alev Alev
Akisina bırak ablacmUla az yavaş yazın ya mesajların anlam birliğini kurmaya çalışıyorum.
Anahtar kelimeler
Alev
Zeytin
Fiski
Zemzem
Serdar
terlik
direk
tatil
Yangın
Haha az daha kurcalarsan beynin yanabilirUla az yavaş yazın ya mesajların anlam birliğini kurmaya çalışıyorum.
Anahtar kelimeler
Alev
Zeytin
Fiski
Zemzem
Serdar
terlik
direk
tatil
Yangın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?