- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 307.054
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.161
Pek heyirli şeyler anlamadım ayıp şeyler mi konuşucaksınız 18 kişi falan
Allah seni ne yapmayaPek heyirli şeyler anlamadım ayıp şeyler mi konuşucaksınız 18 kişi falan
Sen bizdeki muhabbeti duysann cay a sukredersn kuzummmBurada Alev Alev diyorum annem yan koltuktan kak kız çay koy diyor. Yemin ederim ailemle işim zor
demli demli birer duble için işteBurada Alev Alev diyorum annem yan koltuktan kak kız çay koy diyor. Yemin ederim ailemle işim zor
Ahahaa yanmış bilePek heyirli şeyler anlamadım ayıp şeyler mi konuşucaksınız 18 kişi falan
Zeytinli çayımı aldım sağdan giriş yapıyorumRESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @Balbocuguuu Blue_Peri @balbocegi35 @Chocolita Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim Elhan Bonus @minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
Hahaha canimm hayaller bodrum sahilleri,gercekler elde cay cekirdek TV karşısında kibar feyzoSen bizdeki muhabbeti duysann cay a sukredersn kuzummm
OlabilirBeni çok iyi tanıdığım için olabilir mi kopuklummmm
Ne diyor bızdıklar yandanSen bizdeki muhabbeti duysann cay a sukredersn kuzummm
Demli çaya da zeytin attıracak bana yeminledemli demli birer duble için işte
Bende kendimi çay koyarken buldum. Köpük möpük hep gitti yeminleHahaha canimm hayaller bodrum sahilleri,gercekler elde cay cekirdek TV karşısında kibar feyzo
Oooo bebeğim bu dans figürlerini nereden öğrendin bir harikasınCukka Cukka Cukka Cukka
300 500 300 50000000000000
Beni onla bi sen bulusturabilirsin hahabababahOlabilirTamam hadi benden sana bir teo. Köpeğin olsun, senden değerli mi
Ne diyor bızdıklar yandan
Demli çaya da zeytin attıracak bana yeminle
Alevi gören geliyorRESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @Balbocuguuu Blue_Peri @balbocegi35 @Chocolita Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim Elhan Bonus @minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
At at çayın içine de zeytin at götürBende kendimi çay koyarken buldum. Köpük möpük hep gitti yeminle
Hayalleerime az kaldıHahaha canimm hayaller bodrum sahilleri,gercekler elde cay cekirdek TV karşısında kibar feyzo
Ayyhhh kaçayum şuradan kokteyime ilaç filan atarOooo bebeğim bu dans figürlerini nereden öğrendin bir harikasın
Kızım napıcaksın aneyi babuşu halayı. Sana teoman getirtiriyorum ya. Köpüğe buladım kendimi direk dans gösterisi diyorum. Hayat burda bırak orayı sultanımBeni onla bi sen bulusturabilirsin hahabababah
Ne bizigi annem babannem halam muhabbet fenaaaaaa
Bi buraya guluim bi oraya
Vay vay vay kuzuu helal enişteyeHayalleerime az kaldı
Bizimkinin suprizleri varmış
Merakla bekliorm.hahahahhahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?