Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada sizin verdiğiniz desteğin yarısını bile veremeyen yakınlarım oldu. Ne kadar acı değil mi?
Bi tatlı bi çay yaparım yeter kuzum zaten hastayım bu sıcakta nezle oldum

İnsallh kuzum keyifler iyi çok şükür bu b.k başı bekliyom oladar

Lazun akilindan korkacasunnn

korkarım bacim eyvallah

kefir içir istersen yapmaları da kolaylaşır. bide iyilesme surecindeyse yapmazlar uzun süre canım ya :)

Ameliyat la su hodugu telinden ayirsak yiter
Benim kumam o

ben gidip omzunun üstüne çıkıp oturuyom elinden birakana kadar
kizarsa ben daha çok trip atiyom
dene dicem de o da sen gibi lazsa bilemedim sonunda neler olur karşılıklı

Vaaaay idolümsün demiştim değil mi

Aha bir hoduk daha

Sende uygula bu taktiği balımbiri gelip kalacağı zmn eşim 2 gün önceden strese giriyor bizim evde relaks ol,cinayet işlemek gibi bı eylem gerçekleştireceğin hissini adama ayan beyan yansitiyorsan köşe Bucak kaçar oda tabi
Benim kp başka kadınla evli kuzum aynı sehirdeyiz onunla ama çocukları fln gorusmuyor hiç,ayda yılda bir görürüz anca,kv köyde baba evinde kalıyor anne babasına bakıyor hem hemde onlarla yaşıyor ,köyden geliyor cnm 45 dkkalik mesafe, ama ayda bir gelmez bile belki

O zaman @Kendinisevenbiriii yle birlikte benim libido sorunum da bir el atsanız

ben gidip omzunun üstüne çıkıp oturuyom elinden birakana kadar
kizarsa ben daha çok trip atiyom
dene dicem de o da sen gibi lazsa bilemedim sonunda neler olur karşılıklı
Laz değil ama yörük bunlarda ayrı bı inat birfe akrep burcu,

Laz değil ama yörük bunlarda ayrı bı inat birfe akrep burcu,

bir akrep burcusu magduru daha bulduk merkez tamam

benim oğlan da akrep o kadar inat ki o kadar yani bisey diyemiyorum o yüzden

sen de oğlanları sal üstüne

O libidosuzluk bende de var
Kırk yılda bir aklıma gelir sonra amannn kim ugrascak şimdi,kim bida banyo etcek boşver de getsin diym icimden olan libidoda ölüyo

Burada sizin verdiğiniz desteğin yarısını bile veremeyen yakınlarım oldu. Ne kadar acı değil mi?
İçinden geldiği gibi davran limonsuzum,hiç kasma kendini bide çok geçmiş olsun yaz günü nezle hiç çekilmez ya
Vaaaay idolümsün demiştim değil mi
Teşekkürler efenim teveccühünüz

bir akrep burcusu magduru daha bulduk merkez tamam

benim oğlan da akrep o kadar inat ki o kadar yani bisey diyemiyorum o yüzden

sen de oğlanları sal üstüne
Buyk oğlan boğa
Ortanca terazi
Küçükte yay
Ben ise ikizler eslesmeye bak
Herkes ayrı bir millet bizim evde

Hele senin adamın libidosundan bahset bakım,onda ışık görürsek sana libido yüklemesini az biraz yapar salariz adamın üstüne limonsuzum kk birinci noteri inki gibi oda seni avlar tuzak kurup belkim

Bence seninkiyke benimkini bir odaya kapatıp içeri siyanür gazı dolduralım ve keyfimize bakalım şamdanım. En doğrusu bu olacak
Cicii bundan neden bizim haberimiz yok ne zmn düştün? Çok mu şişti ayağın ya? Gittin mi doktora? cookk geçmişler olsun melegimm dikkat et is fln yapma bide kaynana geliyor diye yaa
Oyyy kurban olam sana nasıl da merak etti
Ya büyük birşey değil ama rezilliği büyüktü
Çarşıda bir dükkanın merdivenlerine çıkarken (dükkana girmek için merdivenleri var 10 tane falan, kim koymuşsa) 5 ini falan çıktım ayağım bir kaydı o çıktığım 5 i uçarak geri indim. Eşim arabada bekliyordu araba aynasından görüp bir inişi var öldüm sandı herhalde herkes başıma toplandı. Böyle cılk rezillikti bilinçaltıma gömüp unutmak istediğim için anlatmadım sanırım
Canım benim Burdanız diye destek bu kadar oluyor zaten yakında olsak neler yapardık..
Hiç yorma kendini haketmeyenler için. Geçmiş olsun balıma
Ahahahahahahah
Demekki kimse beni takmamis hahahahah
Olur mu sultanım benim, sor bak herkesin haberi var bana olan aşkından. Kim takmayacakmış seni, alnını karışlarım. Topiği kapar giderim ulan
Anlaşıldı bir gece etiketi düzenleme vakti gelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…