- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.641
Değiliz sus.Gunaydin kizlar sizlere bugun bir haber vermek uzere uyandm
Hazir misiniz
Burada sizin verdiğiniz desteğin yarısını bile veremeyen yakınlarım oldu. Ne kadar acı değil mi?Günaydın yavru kertenkelelerim
Gününüz kendiniz gibi mıkteşem olsun
Bu arada benim seksü geyşa iyileşti lakin yakuza anası yarın kalmaya gelecek sanırım. Kesin mi değil mi akşama haber veririm. Biliyorsunuz o geldiği zaman topiğe hasret kalıyorum
O kadar sayfayı okurken herkese söyleyecek ya da soracak şeyi aklımda tutuyorum sonra sayfalar bitince unutuyorum ya kime ne dicektim diye, iyice yaşlandım
@Monny hoşgeldin kuzum topiğimize.
-------------------
kk birinci noteri kuzum polis diye ev vermemek nedir ya bizde aksine polis diye ev sahipleri ev vermek istiyor ama bazı namıssız vicdansızlar polis görünce kirayı çıkardıkça çıkarıyor Sana birşey daha diyecektim ama neydi acaba aklıma gelince söylerim
Limonsuzzcay limonsuzum çok ayıp etmişler ama insan dostunu düşmanını bu tip günlerde tanıyor. Cenaze evlerinin insanlara yemek yetiştime telaşını anlayamıyorum zaten. Acını unutup pilavlara karabiber derdine düşüyorsun, saçmalık. Ki haketmeyene hiçbirşey yapma. Koy kuru çayı. Hayır gözetiyorsan da git sokakta lokma döktür aç olan doysun bari.
@Kutsal zebra kutsişim o bebek öyle ya da böyle olacak. Üzme kendini. Üzdükçe Psikolojikman olmasını engellersin. Tevekkül et. Allah zamanını yazmıştır zaten kuzum ♥
@Cay6 senin de başın sağolsun yavrum
@Bonus o görmezden geldiğim msjında neyden bahsediyordun yav anlamadım
------------
Başka kime ne dicektim hatırlamıyorum şindi, topunuza günaydın
İnsallh kuzum keyifler iyi çok şükür bu b.k başı bekliyom oladar
Lazun akilindan korkacasunnn
Ameliyat la su hodugu telinden ayirsak yiter
Benim kumam o
Vaaaay idolümsün demiştim değil miKaynana olunca ben herife değil herif bana hasret kalıyor cicimmtaktik uygulayıp,aa olmaz evde biri varken hayatim diye elini bile sürdürmüyorum eşime tabi bu süre de türlü geceliklerle giriyorum yatağa 3 günden sonra dayanamayıp annesine ne zmn gitcen?gönderiyim mi bunaldiysan? Sen evini özlemişsindir şimdi gibi sorular yöneltip gitmesine sebep oluyor
Aslinda annesi değil de evde herhangi başka bı akraba da yatılı kalıyorsa asla o iş olmaz diyip resti çektiğim için,kimsenin 3 günden fazla kalmasına müsaade etmiyor eşimşanslıyım o konuda ben
Aha bir hoduk dahakız mastit oldum oglan küçük baya. kolik, alerjisi var, ben diyetteyim falan... yani ölüyom zaten herşey iyi olsa da
ateşim 39 un altına düşmüyo, gitti sabah işe gidecem diye uyuduben bütün gece elimde leğen sirkeli suyla kompres yaptım. ayağımda çocuğu salladim, emzirdim, atesimi takip ettim ilaç fala içtim...
demedi çocukla ben ilgileniyim sen uyu dinlen diyedaha da bisey demiyom ne kadar yogun çalışıp yorulursa yorulsun. orda bana bisey de olabilirdi yani.
seninkiyle benimkinin hasta olunca ayni yere kapatıp tatile gidek biz
keşke beş altı tane yapsaydi ya. sirali gitse ne güzel sana sira gelene kadar ohoooo :)
Şuan telefonum kasıyor bana olan büyük aşkının haberini bu şekilde almak istemiyorum lütfen.Ahhaahahhaah
Tamam. Sustum
AhahahahahahahŞuan telefonum kasıyor bana olan büyük aşkının haberini bu şekilde almak istemiyorum lütfen.
Zaten bu haberi daha önce de vermiştin herkesin haberi var
Sende uygula bu taktiği balımUlan
Ben yakuzayı görünce libidom magmaya kadar düşüyor. İçimde sadece his olarak cinayet işlemek üzere olan bir canavar hissediyorum. Etrafa negatiflik, öfke ve kaos yayıyorum. Adam da evde benden korkarak mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışarak geçiriyor günlerini
Uzaktan mı geliyor seninkiler seksü şempazem. İl dışı mı
O zaman @Kendinisevenbiriii yle birlikte benim libido sorunum da bir el atsanızYavrum sen adamın ilgisini çekince adam zaten telefondan otomatik olarak soğuyacak. Du bakalım bir gece etiketine alayım ben seni uzman seksülük ve fantazi doktoru K Kendinisevenbirii ve bizler senin için elimizden geleni yapacağız ama senin işin uzun, uzun bir tedavi süreci gerekecek
Laz değil ama yörük bunlarda ayrı bı inat birfe akrep burcu,ben gidip omzunun üstüne çıkıp oturuyom elinden birakana kadar
kizarsa ben daha çok trip atiyom
dene dicem de o da sen gibi lazsa bilemedim sonunda neler olur karşılıklı
Laz değil ama yörük bunlarda ayrı bı inat birfe akrep burcu,
O libidosuzluk bende de varO zaman @Kendinisevenbiriii yle birlikte benim libido sorunum da bir el atsanız
İçinden geldiği gibi davran limonsuzum,hiç kasma kendini bide çok geçmiş olsun yaz günü nezle hiç çekilmez yaBurada sizin verdiğiniz desteğin yarısını bile veremeyen yakınlarım oldu. Ne kadar acı değil mi?
Bi tatlı bi çay yaparım yeter kuzum zaten hastayım bu sıcakta nezle oldum
Teşekkürler efenim teveccühünüzVaaaay idolümsün demiştim değil mi
Buyk oğlan boğabir akrep burcusu magduru daha bulduk merkez tamam
benim oğlan da akrep o kadar inat ki o kadar yani bisey diyemiyorum o yüzden
sen de oğlanları sal üstüne
Esin mi akrepLaz değil ama yörük bunlarda ayrı bı inat birfe akrep burcu,
Heeeee yaa akrep oooEsin mi akrep
Hele senin adamın libidosundan bahset bakım,onda ışık görürsek sana libido yüklemesini az biraz yapar salariz adamın üstüne limonsuzumO zaman @Kendinisevenbiriii yle birlikte benim libido sorunum da bir el atsanız
Bence seninkiyke benimkini bir odaya kapatıp içeri siyanür gazı dolduralım ve keyfimize bakalım şamdanım. En doğrusu bu olacakkız mastit oldum oglan küçük baya. kolik, alerjisi var, ben diyetteyim falan... yani ölüyom zaten herşey iyi olsa da
ateşim 39 un altına düşmüyo, gitti sabah işe gidecem diye uyuduben bütün gece elimde leğen sirkeli suyla kompres yaptım. ayağımda çocuğu salladim, emzirdim, atesimi takip ettim ilaç fala içtim...
demedi çocukla ben ilgileniyim sen uyu dinlen diyedaha da bisey demiyom ne kadar yogun çalışıp yorulursa yorulsun. orda bana bisey de olabilirdi yani.
seninkiyle benimkinin hasta olunca ayni yere kapatıp tatile gidek biz
keşke beş altı tane yapsaydi ya. sirali gitse ne güzel sana sira gelene kadar ohoooo :)
Oyyy kurban olam sana nasıl da merak ettiCicii bundan neden bizim haberimiz yokne zmn düştün? Çok mu şişti ayağın ya? Gittin mi doktora? cookk geçmişler olsun melegimm dikkat et is fln yapma bide kaynana geliyor diye yaa
Canım benim Burdanız diye destek bu kadar oluyor zaten yakında olsak neler yapardık..Burada sizin verdiğiniz desteğin yarısını bile veremeyen yakınlarım oldu. Ne kadar acı değil mi?
Bi tatlı bi çay yaparım yeter kuzum zaten hastayım bu sıcakta nezle oldum
Olur mu sultanım benim, sor bak herkesin haberi var bana olan aşkından. Kim takmayacakmış seni, alnını karışlarım. Topiği kapar giderim ulanAhahahahahahah
Demekki kimse beni takmamis hahahahah
Anlaşıldı bir gece etiketi düzenleme vakti gelmişO zaman @Kendinisevenbiriii yle birlikte benim libido sorunum da bir el atsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?