Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol balım evet hiç çekilmiyor

Kadına üzüldüm şimdi ya

Kız merdivenden yuvarlandim,bileklerim şişti diyince korktum ilk baş tabi, ben mi kaçırdım bunlar yazıştı da aceba dedim.
Ama şu anlatışın bitirdi beni eşine yazık ona da acıdım arabadan inişini anlatınca bı an gözümde canlandı öyle bişi onla geçmiş olsun canımın içi iyi ki kirmamişsin ayagini,dikkat et

Kadına üzüldüm şimdi ya
Kayinbabam üstüne evlenmiş kayinvalidemin canim,nikahı hala kvde de ama işte o kadınla imam nikahlı yaşıyor adam, çocuklari da var o kadından, sevmeyerek büyüklerin zoruyla evlendirilmisler vakti zamaninda,e tabi kayınbaba da durmamış artık olan olmuş çoluk çocuğumuz var diyip sabretmemis gitmiş kuma getirmiş ama işte alismislar kayınvalide baba evine dönmüş bı düzen kurmuş fln böyle yaşıyor işte ne denir ki,bende çok üzülmüştüm ilk ogrenince

kesinlikle katılıyorum cici

baktık düzelme yok napcaz temiz temiz kurtulmak lazim
ben sana bahamalardan malikane alırım. ross da gelecek zaten diğer süper kertenkeleler de gelicek :) limonsuz nego hizuran gibi :)

ooooo ne egleniriz bana 101 ogretcekler saçları renkli boyatcaz. isildakli baston alcaz
birak o yavru aslani bize katıl beybi

Kuzum düşme olayını yeni gördüm verilmiş sadakan varmış. İyisin demi bişey in yok?
@RosSsS aşkolsun tatlım bu topikteki seni takmayacak kimse yok
Madonnam iyi ki varsınız. Tüm içtenliğimle söylüyorum sizin sayenizde (ve tani çocuklarımın da) daha iyiyim. Allah razı olsun hepinizden ne diyim

Hele senin adamın libidosundan bahset bakım,onda ışık görürsek sana libido yüklemesini az biraz yapar salariz adamın üstüne limonsuzum kk birinci noteri inki gibi oda seni avlar tuzak kurup belkim
Onun ki her daim tavan zaten canım. Bi yan bakmam bile yetiyor. Sorun bende

Canlar size bişey sormak istiyorum bizim bi kedimiz var daha doğrusu kardeşimin sabahtan beri kusuyomus ve poposundan sıvı geliyormuş veterineri aradık 300 tl dedi napsak bilemedik dr ciddi bişeye benziyo getirin dedi
Kuzum kahvaltıdayım msjın görünce acil olduğu için hemen yazayım dedim. Gelen sıvı ne renk? Kusması da hayra alamet değil. Götürsünler veterinere. Bir can kurtarmak için 300 tl ye kıyılır yapacak birşey yok o da bir can sonuçta... Hayırlı birşey olmadığı çok belli. Zehirlenme mi acaba. Popodan sıvı iç parazite bağlı da gelebilir ama kusma var diyorsun. Acil götürsünler.

Onun ki her daim tavan zaten canım. Bi yan bakmam bile yetiyor. Sorun bende
O zmn gecelik ve camasirlarla başla ise limonsuzum senin libidoyu artırmaya yarayacak gecelikler fln al yada varsa çıkar gözünün önünde bı yerde dursun hep her malum eylem öncesi kesinlikle giy öyle git yatağa ve farklı şeyler denemesini iste eşinden, anlarsinsonra gel yeniden konusak

Şeffafmış canım götürecek ama bakalım

Evet evet gelcez. Çok eğleneceğuuuuk

İşte farklı şeyler ne anlamıyorum ki
Bide bende 2 küçük afacan var ona göre yaz reçeteni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…