- 11 Nisan 2007
- 88.075
- 518.237
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.661
Buyk oğlan boğa
Ortanca terazi
Küçükte yay
Ben ise ikizler eslesmeye bak
Herkes ayrı bir millet bizim evde
Sağol balım evet hiç çekilmiyorİçinden geldiği gibi davran limonsuzum,hiç kasma kendini bide çok geçmiş olsun yaz günü nezle hiç çekilmez ya
İşte içimden gelse sorun yok zaten ama önemli olan içime gelmesi
Kırk yılda bir de çokmuş yaO libidosuzluk bende de var
Kırk yılda bir aklıma gelir sonra amannn kim ugrascak şimdi,kim bida banyo etcek boşver de getsin diym icimden olan libidoda ölüyo
Teşekkürler efenim teveccühünüz
Afiyet bal şeker olsun canım benimYavrular ben kahvaltıya gidiyorum, döneceğim ımmah
Kadına üzüldüm şimdi yaSende uygula bu taktiği balımbiri gelip kalacağı zmn eşim 2 gün önceden strese giriyor bizim evde relaks ol,cinayet işlemek gibi bı eylem gerçekleştireceğin hissini adama ayan beyan yansitiyorsan köşe Bucak kaçar oda tabi
Benim kp başka kadınla evli kuzum aynı sehirdeyiz onunla ama çocukları fln gorusmuyor hiç,ayda yılda bir görürüz anca,kv köyde baba evinde kalıyor anne babasına bakıyor hem hemde onlarla yaşıyor ,köyden geliyor cnm 45 dkkalik mesafe, ama ayda bir gelmez bile belki
Kız merdivenden yuvarlandim,bileklerim şişti diyince korktum ilk baş tabi, ben mi kaçırdım bunlar yazıştı da aceba dedim.Oyyy kurban olam sana nasıl da merak etti
Ya büyük birşey değil ama rezilliği büyüktü
Çarşıda bir dükkanın merdivenlerine çıkarken (dükkana girmek için merdivenleri var 10 tane falan, kim koymuşsa) 5 ini falan çıktım ayağım bir kaydı o çıktığım 5 i uçarak geri indim. Eşim arabada bekliyordu araba aynasından görüp bir inişi var öldüm sandı herhalde herkes başıma toplandı. Böyle cılk rezillikti bilinçaltıma gömüp unutmak istediğim için anlatmadım sanırım
Okudum ben onuCicii oluyormuş öyle balimmcinsellik bölümünde bı konu var küs ve arzulu diye, o konuyu bı okusana kadın resmen kocasına uyurken tecavüz etmiş buda öyle biseydir belki
Kayinbabam üstüne evlenmiş kayinvalidemin canim,nikahı hala kvde de ama işte o kadınla imam nikahlı yaşıyor adam, çocuklari da var o kadından, sevmeyerek büyüklerin zoruyla evlendirilmisler vakti zamaninda,e tabi kayınbaba da durmamış artık olan olmuş çoluk çocuğumuz var diyip sabretmemis gitmiş kuma getirmiş ama işte alismislar kayınvalide baba evine dönmüş bı düzen kurmuş fln böyle yaşıyor işte ne denir ki,bende çok üzülmüştüm ilk ogreninceKadına üzüldüm şimdi ya
Bence seninkiyke benimkini bir odaya kapatıp içeri siyanür gazı dolduralım ve keyfimize bakalım şamdanım. En doğrusu bu olacak
Oyyy kurban olam sana nasıl da merak etti
Çarşıda bir dükkanın merdivenlerine çıkarken (dükkana girmek için merdivenleri var 10 tane falan, kim koymuşsa) 5 ini falan çıktım ayağım bir kaydı o çıktığım 5 i uçarak geri indim. Eşim arabada bekliyordu araba aynasından görüp bir inişi var öldüm sandı herhalde herkes başıma toplandı. Böyle cılk rezillikti bilinçaltıma gömüp unutmak istediğim için anlatmadım sanırım
Canım benim Burdanız diye destek bu kadar oluyor zaten yakında olsak neler yapardık..
Hiç yorma kendini haketmeyenler için. Geçmiş olsun balıma
Olur mu sultanım benim, sor bak herkesin haberi var bana olan aşkından. Kim takmayacakmış seni, alnını karışlarım. Topiği kapar giderim ulan
Anlaşıldı bir gece etiketi düzenleme vakti gelmiş
Ahaha gördüm şok ve komik ifadelerini basmissin bazı yorumlaraOkudum ben onu
Kuzum düşme olayını yeni gördüm verilmiş sadakan varmış. İyisin demi bişey in yok?Bence seninkiyke benimkini bir odaya kapatıp içeri siyanür gazı dolduralım ve keyfimize bakalım şamdanım. En doğrusu bu olacak
Oyyy kurban olam sana nasıl da merak etti
Canım benim Burdanız diye destek bu kadar oluyor zaten yakında olsak neler yapardık..
Hiç yorma kendini haketmeyenler için. Geçmiş olsun balıma
Olur mu sultanım benim, sor bak herkesin haberi var bana olan aşkından. Kim takmayacakmış seni, alnını karışlarım. Topiği kapar giderim ulan
Anlaşıldı bir gece etiketi düzenleme vakti gelmiş
Onun ki her daim tavan zaten canım. Bi yan bakmam bile yetiyorHele senin adamın libidosundan bahset bakım,onda ışık görürsek sana libido yüklemesini az biraz yapar salariz adamın üstüne limonsuzumkk birinci noteri inki gibi oda seni avlar tuzak kurup belkim
Kuzum kahvaltıdayım msjın görünce acil olduğu için hemen yazayım dedim. Gelen sıvı ne renk? Kusması da hayra alamet değil. Götürsünler veterinere. Bir can kurtarmak için 300 tl ye kıyılır yapacak birşey yok o da bir can sonuçta... Hayırlı birşey olmadığı çok belli. Zehirlenme mi acaba. Popodan sıvı iç parazite bağlı da gelebilir ama kusma var diyorsun. Acil götürsünler.Canlar size bişey sormak istiyorum bizim bi kedimiz var daha doğrusu kardeşimin sabahtan beri kusuyomus ve poposundan sıvı geliyormuş veterineri aradık 300 tl dedi napsak bilemedik dr ciddi bişeye benziyo getirin dedi
O zmn gecelik ve camasirlarla başla ise limonsuzumOnun ki her daim tavan zaten canım. Bi yan bakmam bile yetiyor. Sorun bende
Şeffafmış canım götürecek ama bakalımKuzum kahvaltıdayım msjın görünce acil olduğu için hemen yazayım dedim. Gelen sıvı ne renk? Kusması da hayra alamet değil. Götürsünler veterinere. Bir can kurtarmak için 300 tl ye kıyılır yapacak birşey yok o da bir can sonuçta... Hayırlı birşey olmadığı çok belli. Zehirlenme mi acaba. Popodan sıvı iç parazite bağlı da gelebilir ama kusma var diyorsun. Acil götürsünler.
Evet evet gelcez. Çok eğleneceğuuuukkesinlikle katılıyorum cici
baktık düzelme yok napcaz temiz temiz kurtulmak lazim
ben sana bahamalardan malikane alırım. ross da gelecek zaten diğer süper kertenkeleler de gelicek :) limonsuz nego hizuran gibi :)
ooooo ne egleniriz bana 101 ogretceklersaçları renkli boyatcaz. isildakli baston alcaz
birak o yavru aslanibize katıl beybi
İşte farklı şeyler ne anlamıyorum kiO zmn gecelik ve camasirlarla başla ise limonsuzumsenin libidoyu artırmaya yarayacak gecelikler fln al yada varsa çıkar gözünün önünde bı yerde dursun hep her malum eylem öncesi kesinlikle giy öyle git yatağa ve farklı şeyler denemesini iste eşinden, anlarsin sonra gel yeniden konusak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?