Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhahahahahaha costu benm birircigim
Tamam sakin hayatimn coskusu

Her bişi için çözüm var mı burda,?

İşte farklı şeyler ne anlamıyorum ki
Bide bende 2 küçük afacan var ona göre yaz reçeteni

uyanma saatleri belli mi limonsuzum :) gece deliksiz uyuyolarsa zaten sıkıntı olmaz :)

pijama bile giysen en iyisi yeni al hepsini. biraz daha iç açıcı begendigin şeyler al :)

mesela şort ip askili pijama takımı al :)
paran varsa oysho da çok güzel şeyler var

Neler denesin kız mesela ayy 12 yıllık evliyim cahilim

veteriner fakültelerinde daha uyguna bakabiliyolardi sanki zebram. inşallah iyilesir yaaa
çok üzüldüm
Fakülte bize cok uzak kardeşim benim evimin önündeki veterinere getirecek aradım adamı konuştum bakalım moralimiz cok bozuk

Kız farklı şeyler dene aklına ne geliyorsa de sen eşine, o halleder sanırım limonsuzum bide işte uyku saatleri fln nasılsa miniklerin ona göre ayarlicaniz artikama hizli olmamasina yavas yavaş sindire sindire olmasına da özen gösterin ki dadunu alasın bebisim

Valla Rossun dediği carpilacam bı gün haşimdi bebiş yokta taktiği veriyom alttansonra ben buralara gelip siz nasıl yapiyosunuz,bizim ki uyumuyooorr diye böğürmezsem iyi

Neler denesin kız mesela ayy 12 yıllık evliyim cahilim
Ajshdjs yaa negomm ne bilim iste ay açık yazdırmayın bana şimdi

Ulan farklı bişey mi söyledim ben biz mi çok sapik ve fesadiz,yoksa siz mi çok masumsunuz nedir

İçim çok kötü oldu yakıyamam ya gelip kalsın arada kız
Buarada sen 23 yaşında mısın
Her bişi için çözüm var mı burda,?
Tabi tabi yeter ki yaz Yaklaşık 5 yıldır gece uykum yok diyim sen anla

Aa yok kendimi ona tam teslim etmesem daha iyi olur o zaman da biz sana zamanı doğru kullanma taktikleri veririz

kk birinci noteri tatlım geçmiş olsun hastaymışsın

yok bebişim hasta değilim ben.teee kac ay önceki hikaye o :) adamlar ayni demek için anlattım :)

İçim çok kötü oldu yakıyamam ya gelip kalsın arada kız☺
Buarada sen 23 yaşında mısın
Tabi tabi yeter ki yaz
Yaklaşık 5 yıldır gece uykum yok diyim sen anla

uykusuzluk çok zor iki senedir yaşayan biri olarak seni anlıyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum üstat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…