- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.681
Offf kıyamam yaYa kedi nasıl bagırıyo ya offf duydum içim gitti
eHeeeee yaa akrep ooo
Ay bende bilmiyorum ya içim parçalandı oyle bagırıyo ki Allahım yaOfff kıyamam yahiç bilgim yok canım ama inşAllah geçer hemen
Ahhahahahahaha costu benm birircigimBence seninkiyke benimkini bir odaya kapatıp içeri siyanür gazı dolduralım ve keyfimize bakalım şamdanım. En doğrusu bu olacak
Oyyy kurban olam sana nasıl da merak etti
Ya büyük birşey değil ama rezilliği büyüktü
Çarşıda bir dükkanın merdivenlerine çıkarken (dükkana girmek için merdivenleri var 10 tane falan, kim koymuşsa) 5 ini falan çıktım ayağım bir kaydı o çıktığım 5 i uçarak geri indim. Eşim arabada bekliyordu araba aynasından görüp bir inişi var öldüm sandı herhalde herkes başıma toplandı. Böyle cılk rezillikti bilinçaltıma gömüp unutmak istediğim için anlatmadım sanırım
Canım benim Burdanız diye destek bu kadar oluyor zaten yakında olsak neler yapardık..
Hiç yorma kendini haketmeyenler için. Geçmiş olsun balıma
Olur mu sultanım benim, sor bak herkesin haberi var bana olan aşkından. Kim takmayacakmış seni, alnını karışlarım. Topiği kapar giderim ulan
Anlaşıldı bir gece etiketi düzenleme vakti gelmiş
ByNkoaLa roz neyi açıklayacak firdevs hanım ciciyle ne ilgisi var
Her bişi için çözüm var mı burda,?O zmn gecelik ve camasirlarla başla ise limonsuzumsenin libidoyu artırmaya yarayacak gecelikler fln al yada varsa çıkar gözünün önünde bı yerde dursun hep her malum eylem öncesi kesinlikle giy öyle git yatağa ve farklı şeyler denemesini iste eşinden, anlarsin sonra gel yeniden konusak
İşte farklı şeyler ne anlamıyorum ki
Bide bende 2 küçük afacan var ona göre yaz reçeteni
Ay bende bilmiyorum ya içim parçalandı oyle bagırıyo ki Allahım ya
Neler denesin kız meselaO zmn gecelik ve camasirlarla başla ise limonsuzumsenin libidoyu artırmaya yarayacak gecelikler fln al yada varsa çıkar gözünün önünde bı yerde dursun hep her malum eylem öncesi kesinlikle giy öyle git yatağa ve farklı şeyler denemesini iste eşinden, anlarsin sonra gel yeniden konusak
Fakülte bize cok uzak kardeşim benim evimin önündeki veterinere getirecek aradım adamı konuştum bakalım moralimiz cok bozukveteriner fakültelerinde daha uyguna bakabiliyolardi sanki zebram. inşallah iyilesir yaaa
çok üzüldüm
Ajshdjs yaa negommNeler denesin kız meselaayy 12 yıllık evliyim cahilim
Ahaha sana ne lazım tatlimHer bişi için çözüm var mı burda,?
İçim çok kötü oldu yaKayinbabam üstüne evlenmiş kayinvalidemin canim,nikahı hala kvde de ama işte o kadınla imam nikahlı yaşıyor adam, çocuklari da var o kadından, sevmeyerek büyüklerin zoruyla evlendirilmisler vakti zamaninda,e tabi kayınbaba da durmamış artık olan olmuş çoluk çocuğumuz var diyip sabretmemis gitmiş kuma getirmiş ama işte alismislar kayınvalide baba evine dönmüş bı düzen kurmuş fln böyle yaşıyor işte ne denir ki,bende çok üzülmüştüm ilk ogrenince
Tabi tabi yeter ki yazHer bişi için çözüm var mı burda,?
Yaklaşık 5 yıldır gece uykum yok diyim sen anlauyanma saatleri belli mi limonsuzum :) gece deliksiz uyuyolarsa zaten sıkıntı olmaz :)
pijama bile giysen en iyisi yeni al hepsini. biraz daha iç açıcı begendigin şeyler al :)
mesela şort ip askili pijama takımı al :)
paran varsa oysho da çok güzel şeyler var
Her bişi için çözüm var mı burda,?
Aa yok kendimi ona tam teslim etmesem daha iyi olurKız farklı şeyler dene aklına ne geliyorsa de sen eşine, o halleder sanırım limonsuzumbide işte uyku saatleri fln nasılsa miniklerin ona göre ayarlicaniz artik ama hizli olmamasina yavas yavaş sindire sindire olmasına da özen gösterin ki dadunu alasın bebisim
Valla Rossun dediği carpilacam bı gün haşimdi bebiş yokta taktiği veriyom alttan sonra ben buralara gelip siz nasıl yapiyosunuz,bizim ki uyumuyooorr diye böğürmezsem iyi
Her bişi için çözüm var mı burda,?
İçim çok kötü oldu yakıyamam ya gelip kalsın arada kız☺
Buarada sen 23 yaşında mısın
Tabi tabi yeter ki yaz
Yaklaşık 5 yıldır gece uykum yok diyim sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?