Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçim çok kötü oldu yakıyamam ya gelip kalsın arada kız☺
Buarada sen 23 yaşında mısın
He ya 23 bitti 24un icindeyizbu libido tükenmezligi de yaşımın daha 23 olması zannimca limonsuzum kayinvalidemin köyde bağı bahçesi falan olduğundan normalde gelip kalmaz cnm doktor vs işleri yoksa,onda da gelince cilkini çıkartır ama sonra eşim benden ayrı kalmaya dayanamaz isteboyle çözdüm bu taktiği de
Aa yok kendimi ona tam teslim etmesem daha iyi olur o zaman da biz sana zamanı doğru kullanma taktikleri veririz
Ahaha kız senin esinde de libido fazlalığı var anladığım kadarıyla sizin taktiklere de çok ihtiyacım olacak o zmn gelince,sonra da sen benim idolüm olacaksın limonsuzum

anam sen minnak kertenkeleymissin ya ben şok ben iptal

ben seni benle yaşıt falan diye düşünüyodum
yaşlanıyorum beybileeerrrrrr olaamaaaaazzzzz

Youlost16 ayy dua ediyorum minik için ya bende bir kedi annesi olarak içim parçalanıyor böyle şeyler duyunca. Onların tüyüne bile zarar gelmesin ya hayvan hastahanesi iyi kuzum bizim şehrin. Veterinerlere göre daha donanımlı, maddi açıdan çok uygun diyemem kafa kafaya. Belki biraz daha uygundur. Hayvan hastahanesinde stajyerlerin değil yetkili doktorların işlem yapmasına dikkat etmek lazım. Stajyerler doktorculuk oynuyor orada 2 kere yanlış tedavi olayı yaşadım. Ama yetkili doktorları çok iyi. Hele iç hastalıklarından Ahmet bey çok iyidir. Haberdar et bizi de.

anam sen minnak kertenkeleymissin ya ben şok ben iptal

ben seni benle yaşıt falan diye düşünüyodum
yaşlanıyorum beybileeerrrrrr olaamaaaaazzzzz
Hele pek bı şok ifadesi atmışsın msjima samdanim bende dedim bu kız neye şaşırmış boylehe ya minnakim ben daha bakamayin böyle Ataşlı olduğuma

Cici benim evin önünde bi veteriner var çoğu insanlar buraya gelir adam getirin dedi bakalım kardeşim yolda geliyo fakülte bize cok uzak ondan bakalım de ne diyecek gençlik hastalığı dedi bi arkadaş ama bakalım

Kartlaştım ben iyice o zaman canım 31 olcam taktiklerim emrine amade olacak bebişim

Gençlik hastalığında kanlı kaka gözlemlenir. Öyle bir semptomu var mı ki? Kim koymuş teşhisi

sen bu halinle bide koca nazi cekip ev temizleyip kaynana mi agirlayacaksin

yooo beybi dünya adil değil asla adil değil

ben eski bi olay saniyodum geçmiş olsun canım ya
Sağol şamdanım benim
1 hafta falan oldu aslında ama morluk şişlik geçmedi.
Koca nazını da geçtim de yakuzanın gelişi cidden çok ağır oldu ya. Kaldırılcak gibi değil
Bide yeni alıntı yapmayayım seksü şempazeye şaşırmışsın ya senin yaş kaçtı yavrum unuttım ben senin yaşını

Hele pek bı şok ifadesi atmışsın msjima samdanim bende dedim bu kız neye şaşırmış boylehe ya minnakim ben daha bakamayin böyle Ataşlı olduğuma

benim minnak kertenkelem
ateşli insan her zaman ateşli oliyy yaaa :)

Kartlaştım ben iyice o zaman canım 31 olcam taktiklerim emrine amade olacak bebişim
Kız daha 30 ne ki bence en güzel yaşlar olsa gerekne kartlasmasi seksülüğün zirve yaptığı yaşlar diye duyarım hep senin taktiklere hayran kalacam ben o zmn

kimseye söyleme aramizda kalsin 28 yaşındayım ben

ulen topikte herkes olgun hoşsohbet yaşları tahmin edemiyoz ki yav

valla baya ters zamanda gelmiş hz yakuza.
kız doktora falan neden gitmedin Allah aşkına. ya bişey çıkarsa
bırak sen kocayi yakuzayi kendinle ilgilen az beybisi yaaa

Ajshdjs yaa negomm ne bilim iste ay açık yazdırmayın bana şimdi

Ulan farklı bişey mi söyledim ben biz mi çok sapik ve fesadiz,yoksa siz mi çok masumsunuz nedir
Offf bilmiyorum beybi hayatım çok monoton
Limonsuzzcay K Kendinisevenbirii
Teşekkür ederim bebelerim. Ayak bileklerim çok şiş ve bacağım mosmor ama ciddi birşey yok. En azından benim adam gibi nazlı değilim
Ay çok geçmiş olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…