- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.721
Rap şarkılar bizim kadar hızlı değil Monny'cimamaniiii topic çok hızlı ilerliyor yetisemiyorum az yavaş yahuu
Bnde 28 hadi yalnız değil misimkimseye söyleme aramizda kalsin 28 yaşındayım ben
ulen topikte herkes olgun hoşsohbet yaşları tahmin edemiyoz ki yav
valla baya ters zamanda gelmiş hz yakuza.
kız doktora falan neden gitmedin Allah aşkına. ya bişey çıkarsa
bırak sen kocayi yakuzayi kendinle ilgilen az beybisi yaaa
Tamam libido az olabilir ama zamanı kullanmak benim işimKız daha 30 ne ki bence en güzel yaşlar olsa gerekne kartlasmasi seksülüğün zirve yaptığı yaşlar diye duyarım hep senin taktiklere hayran kalacam ben o zmn
Ya meleğim asıl senin nazlı olup her istediğini yaptirman gerekiyormus aslında geyşaya su durumdaLimonsuzzcay K Kendinisevenbirii
Teşekkür ederim bebelerim.Ayak bileklerim çok şiş ve bacağım mosmor ama ciddi birşey yok. En azından benim adam gibi nazlı değilim
Yaşla alakası yok mu diyon samdanimbenim minnak kertenkelem
ateşli insan her zaman ateşli oliyy yaaa :)
Kendi işte. Mecbur ben yapçam napayımKuzum kıyamam ya çok üzüldüm Allah şifa versin
Temizlik yemek mi yaptıracak sana bu halinle hain geyşan
Offf bilmiyorum beybi hayatım çok monoton
Ay çok geçmiş olsun canım ❤
Topiğin yaş ortalamasını alacağım bir gün, herkesin yaşını öğrenip toplayıp üye sayısına bölerek aritmetik ortalama hesaplarına girişicem bakalım topiğin yaşı kaçkimseye söyleme aramizda kalsin 28 yaşındayım ben
ulen topikte herkes olgun hoşsohbet yaşları tahmin edemiyoz ki yav
valla baya ters zamanda gelmiş hz yakuza.
kız doktora falan neden gitmedin Allah aşkına. ya bişey çıkarsa
bırak sen kocayi yakuzayi kendinle ilgilen az beybisi yaaa
En sinir olduğum kaynana tipi. Bendeki de bana gelince her işi yapar sonra da dedikodusunuKendi işte. Mecbur ben yapçam napayımBende yapmazsam kim yapacak
Yakuza anası gelip dolap içlerine kadar göz süzüyor zaar. Anlamıyorum sanki amacını.
Önce bı temizlik yapmaya ara ver negocumOfff bilmiyorum beybi hayatım çok monoton
Bide el birliğiyle libido asilasak sanaaTamam libido az olabilir ama zamanı kullanmak benim işim
Bnde 28 hadi yalnız değil misim
Ya meleğim asıl senin nazlı olup her istediğini yaptirman gerekiyormus aslında geyşaya su durumdaneyse iyi olda tek nazlanma
Yaşla alakası yok mu diyon samdanimbakalim 40ima falan gelince nasıl olcam bazen böyle konuştuğumuz zaman daha fazla azmada o yaslarda der esim
Kendi işte. Mecbur ben yapçam napayımBende yapmazsam kim yapacak
Yakuza anası gelip dolap içlerine kadar göz süzüyor zaar. Anlamıyorum sanki amacını.
Ahh kuzum öyle kolay olsa, bazı kırgınlıklar geçmiyorÖnce bı temizlik yapmaya ara ver negocumsonra giy seksü gecelik yada çamaşırlarını atla kocaciginin kollarina,aklına ne geliyorsa serbest de ver odunu gerisini eşin halletsin,monotonluk fln kalmaz
Bide el birliğiyle libido asilasak sanaasabahlar olmasin
Limonsuzum benimki o kadar sinsi ki. Herşeyi çaktırmadan ve gizli gizli yapar. Arkadan dedikodu döndürür.En sinir olduğum kaynana tipi. Bendeki de bana gelince her işi yapar sonra da dedikodusunu
Peki canım kocan bişey demiyor mu bu duruma. Acuk uyarsın anasını.
Topiğin yaş ortalamasını alacağım bir gün, herkesin yaşını öğrenip toplayıp üye sayısına bölerek aritmetik ortalama hesaplarına girişicem bakalım topiğin yaşı kaç
En küçüğümüz kim acabaTopiğin en olgunu asil kadınımız Elhan bacı. Ama en küçüğü çıkaramadım şuan.
Doktorluk birşey yok ki kuzum bu arada. Hafif ağrı sadece ♥
Bence 30dan sonra Vince falan gerek kalmaz samdanim,sen kurarsin pusuyu bu sefer de,libido dediğimiz gibi artarsa30 a doğru kendini güzel bulmaya nimetten saymaya başlıyorsun zaten kuzu30 dan sonra libido tavan diyolar ama bilmiyom gorecez o zamani da
ama ben işten gelince koltukta uyuyup vinçle kaldirilmadan kafami kaldiramayan bi insanimhep doğum izninde falan olursan anca görürüm heralde libidoda o ibreyi
AhahahhahaahhaKız farklı şeyler dene aklına ne geliyorsa de sen eşine, o halleder sanırım limonsuzumbide işte uyku saatleri fln nasılsa miniklerin ona göre ayarlicaniz artik ama hizli olmamasina yavas yavaş sindire sindire olmasına da özen gösterin ki dadunu alasın bebisim
Valla Rossun dediği carpilacam bı gün haşimdi bebiş yokta taktiği veriyom alttan sonra ben buralara gelip siz nasıl yapiyosunuz,bizim ki uyumuyooorr diye böğürmezsem iyi
Ahaha sadece dudaklar mi roosssAhahahhahaahha
Seks de carpilma olmaz ates olur
Carpissa carpissa dudaklar carpisir hatun hahahahahahah
Hiç 36 göstermiyordun amaa36 yaşındayım susun
Orası öyle şimdi bu konuda mütevazi olamayacağımHiç 36 göstermiyordun amaa
Ahh kuzum öyle kolay olsa, bazı kırgınlıklar geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?