Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amaniiii topic çok hızlı ilerliyor yetisemiyorum az yavaş yahuu
Rap şarkılar bizim kadar hızlı değil Monny'cim
Zamanla alışıyorsun ya hayatı X2 hızla yaşıyoruz topikte ondan hızlı hep

Bnde 28 hadi yalnız değil misim

Kız daha 30 ne ki bence en güzel yaşlar olsa gerekne kartlasmasi seksülüğün zirve yaptığı yaşlar diye duyarım hep senin taktiklere hayran kalacam ben o zmn
Tamam libido az olabilir ama zamanı kullanmak benim işim

Limonsuzzcay K Kendinisevenbirii
Teşekkür ederim bebelerim. Ayak bileklerim çok şiş ve bacağım mosmor ama ciddi birşey yok. En azından benim adam gibi nazlı değilim
Ya meleğim asıl senin nazlı olup her istediğini yaptirman gerekiyormus aslında geyşaya su durumda neyse iyi olda tek nazlanma
benim minnak kertenkelem
ateşli insan her zaman ateşli oliyy yaaa :)
Yaşla alakası yok mu diyon samdanimbakalim 40ima falan gelince nasıl olcambazen böyle konuştuğumuz zaman daha fazla azmada o yaslarda der esim

Kuzum kıyamam ya çok üzüldüm Allah şifa versin
Temizlik yemek mi yaptıracak sana bu halinle hain geyşan
Kendi işte. Mecbur ben yapçam napayım Bende yapmazsam kim yapacak
Yakuza anası gelip dolap içlerine kadar göz süzüyor zaar. Anlamıyorum sanki amacını.

Offf bilmiyorum beybi hayatım çok monoton

Ay çok geçmiş olsun canım ❤

bundan sonra bu topikte de K Kendinisevenbirii önderliğinde sana ödev verilir nego

herşeyin çaresi var balım

monotonluktan kurtulmak da emek istiyo yalnız bırakmak çok zor şikayet etsek de

Topiğin yaş ortalamasını alacağım bir gün, herkesin yaşını öğrenip toplayıp üye sayısına bölerek aritmetik ortalama hesaplarına girişicem bakalım topiğin yaşı kaç
En küçüğümüz kim acaba Topiğin en olgunu asil kadınımız Elhan bacı. Ama en küçüğü çıkaramadım şuan.
Doktorluk birşey yok ki kuzum bu arada. Hafif ağrı sadece

Yakuza anası gelip dolap içlerine kadar göz süzüyor zaar. Anlamıyorum sanki amacını.
En sinir olduğum kaynana tipi. Bendeki de bana gelince her işi yapar sonra da dedikodusunu
Peki canım kocan bişey demiyor mu bu duruma. Acuk uyarsın anasını.

Offf bilmiyorum beybi hayatım çok monoton
Önce bı temizlik yapmaya ara ver negocumsonra giy seksü gecelik yada çamaşırlarınıatla kocaciginin kollarina,aklına ne geliyorsa serbest de ver odunu gerisini eşin halletsin,monotonluk fln kalmaz
Tamam libido az olabilir ama zamanı kullanmak benim işim
Bide el birliğiyle libido asilasak sanaasabahlar olmasin

Bnde 28 hadi yalnız değil misim

ahaahaha ben de
yalnız sen benden öndesin üç cicuk yapıp pacayi doğurmakta kurtardin sanirim

30 a doğru kendini güzel bulmaya nimetten saymaya başlıyorsun zaten kuzu 30 dan sonra libido tavan diyolar ama bilmiyom gorecez o zamani da
ama ben işten gelince koltukta uyuyup vinçle kaldirilmadan kafami kaldiramayan bi insanim hep doğum izninde falan olursan anca görürüm heralde libidoda o ibreyi

benim esimin ailesi de öyle. ama ben sallamiyorum açıkçası. en azından ben onlar arkamdan konuşurken çalışıp atandim cici. ikimizin de meslegi var. çok şükür durumlari duzeltince yardımcı tutacak imkanimiz olacak. o bakanlarin hepsi kendi yapmak zorunda

bı gün kaynanamlar bize geldi. ben de tesadüfen gördüm beni farketmedi kaynanam. kp e sesleniyo. x geld bak gel gel diye. adam kalkti gitti. buzdolabını açti kaynanam. içinde beklemis bisey bulmus yemek miydi sebze mi hatırlamıyorum. onu gösteriyo. görüyon mu bak iigghh nasil pis diye
firatla dicle kurur bunlarin fesatligi kurumaz.
birinden laf duyarsan yapıştır cevabini geç. hiç takma. mükemmel olsan da konuscaklar arkandan beybi

Ahh kuzum öyle kolay olsa, bazı kırgınlıklar geçmiyor

En sinir olduğum kaynana tipi. Bendeki de bana gelince her işi yapar sonra da dedikodusunu
Peki canım kocan bişey demiyor mu bu duruma. Acuk uyarsın anasını.
Limonsuzum benimki o kadar sinsi ki. Herşeyi çaktırmadan ve gizli gizli yapar. Arkadan dedikodu döndürür.
Aslında eşimden korktuğu için sinsilik peşinde, eşimin bana düşkünlüğü olmasa öttürürdü o kadın beni.
Sadece bunu yapan kv değil ki. Tüm sülalesi böyle. Hepsi benden hazzetmedikleri için açık arama peşindeler. Eşim onlara cevaplarını çok güzel verdi zamanında. Ciciyi üzerseniz ne benim ne onun yüzünü göremezsiniz dedi. Bu halleri kendilerini düzeltmiş halleri sen düşün.
kk birinci noteri bu msjımı sende oku kuzum. Seninkiler gibi benimkilerde..

bi gökyüzü vardi 21 bi hayat sevince güzel vardi sanirim o da ufaktı bide minikkalp mi vardi en kucuklerimiz onlar diye kalmis aklimda :) :)
edilmiştir o zaman ama yine de temkinli ol sen cici. dikkat et kendine.

Bence 30dan sonra Vince falan gerek kalmaz samdanim,sen kurarsin pusuyu bu sefer de,libido dediğimiz gibi artarsa bu seferde adamların libido dusmese de

Ahahahhahaahha
Seks de carpilma olmaz ates olur
Carpissa carpissa dudaklar carpisir hatun hahahahahahah

Ahh kuzum öyle kolay olsa, bazı kırgınlıklar geçmiyor

haklısın negom ama nasil evliliğe dev ediyosak. bazı şeylerde de kendimiz için kırgınlıkları kenara birakip sünger cekmeliyiz. bakma sen bana ben de çok sıkıntı cektim eşimden ve ailesinden yana. ama çok şükür bı düzene soktuk artık evliliği.

bunu onun için yapmayacaksin ki zaten. kendin için yapacaksın. sen mutlu huzurlu ol diye :)
direk yapmasan da zamanla biseyler yaparak asmaya calisirsin eski kırgınlıkları. önemli olan sensin :) sen biriciksin. mutlu olmanin bi yolu varsa mutlaka degerlendirmelisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…