- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.741
Olma zaten anasını satiyim hazır daha küçük gösteriyon madem yaşından, mütevazilik neymisOrası öyle şimdi bu konuda mütevazi olamayacağım
Baslangici orasiAhaha sadece dudaklar mi roosss
Limonsuzum benimki o kadar sinsi ki. Herşeyi çaktırmadan ve gizli gizli yapar. Arkadan dedikodu döndürür.
Aslında eşimden korktuğu için sinsilik peşinde, eşimin bana düşkünlüğü olmasa öttürürdü o kadın beni.
Sadece bunu yapan kv değil ki. Tüm sülalesi böyle. Hepsi benden hazzetmedikleri için açık arama peşindeler. Eşim onlara cevaplarını çok güzel verdi zamanında. Ciciyi üzerseniz ne benim ne onun yüzünü göremezsiniz dedi. Bu halleri kendilerini düzeltmiş halleri sen düşün.
kk birinci noteri bu msjımı sende oku kuzum. Seninkiler gibi benimkilerde..
haklısın negom ama nasil evliliğe dev ediyosak. bazı şeylerde de kendimiz için kırgınlıkları kenara birakip sünger cekmeliyiz. bakma sen bana ben de çok sıkıntı cektim eşimden ve ailesinden yana. ama çok şükür bı düzene soktuk artık evliliği.
bunu onun için yapmayacaksin ki zaten. kendin için yapacaksın. sen mutlu huzurlu ol diye :)
direk yapmasan da zamanla biseyler yaparak asmaya calisirsin eski kırgınlıkları. önemli olan sensin :) sen biriciksin. mutlu olmanin bi yolu varsa mutlaka degerlendirmelisin
Aslında evlilikte gurur çok saçma bir şey, bir söz var ya "çocuklar kavga ettikten sonra neden hiç bir şey olmamış gibi oyun oynamaya devam ederler, mutluluk gururdan daha önemlidir çünkü onlar için" diye. Evlilik için de böyle olmalı.haklısın negom ama nasil evliliğe dev ediyosak. bazı şeylerde de kendimiz için kırgınlıkları kenara birakip sünger cekmeliyiz. bakma sen bana ben de çok sıkıntı cektim eşimden ve ailesinden yana. ama çok şükür bı düzene soktuk artık evliliği.
bunu onun için yapmayacaksin ki zaten. kendin için yapacaksın. sen mutlu huzurlu ol diye :)
direk yapmasan da zamanla biseyler yaparak asmaya calisirsin eski kırgınlıkları. önemli olan sensin :) sen biriciksin. mutlu olmanin bi yolu varsa mutlaka degerlendirmelisin
Benim için sonuç önemli,başlangıcı hızlı geciyomBaslangici orasi
Olma zaten anasını satiyim hazır daha küçük gösteriyon madem yaşından, mütevazilik neymis
36 lık çıtırım benim, 36yken bizde senin gibi olak inşallah. Seksi, cazibeli ve yırtıcıOrası öyle şimdi bu konuda mütevazi olamayacağım
Eşinin yanında olması harika bişey. Çok şükür benimkiler de eşimden çekinir. Ayyy kanım kaynadı yine kocişimeLimonsuzum benimki o kadar sinsi ki. Herşeyi çaktırmadan ve gizli gizli yapar. Arkadan dedikodu döndürür.
Aslında eşimden korktuğu için sinsilik peşinde, eşimin bana düşkünlüğü olmasa öttürürdü o kadın beni.
Sadece bunu yapan kv değil ki. Tüm sülalesi böyle. Hepsi benden hazzetmedikleri için açık arama peşindeler. Eşim onlara cevaplarını çok güzel verdi zamanında. Ciciyi üzerseniz ne benim ne onun yüzünü göremezsiniz dedi. Bu halleri kendilerini düzeltmiş halleri sen düşün.
kk birinci noteri bu msjımı sende oku kuzum. Seninkiler gibi benimkilerde..
36 lık çıtırım benim, 36yken bizde senin gibi olak inşallah. Seksi, cazibeli ve yırtıcı
Senin o kırık kalbini sarıp sarmalayalım tatlım. Sen hep gülAhh kuzum öyle kolay olsa, bazı kırgınlıklar geçmiyor
Aslında evlilikte gurur çok saçma bir şey, bir söz var ya "çocuklar kavga ettikten sonra neden hiç bir şey olmamış gibi oyun oynamaya devam ederler, mutluluk gururdan daha önemlidir çünkü onlar için" diye. Evlilik için de böyle olmalı.
Bazı sözler unutulmuyor, belki de unutmak doğru olan. Tabi bunun için karşıda ki kişinin de pişman olduğunu görmek lazım.
Allah seni napmasnBenim için sonuç önemli,başlangıcı hızlı geciyom
Aşkta sevgide gurur yapılmamalı ben de böyle düşünüyorum ama. Affedemiyorsan vazgeçersin, vazgeçmiyorsan affedersin. Bu işler böyle. Bazı gönül kalp kırgınlıkları geçmiyor. Yıllar boyu yiyip bitiriyor insanı. Hayatta görebileceğin en gamsız insanım ben ama bazı sözler davranışlar silinmiyor.Aslında evlilikte gurur çok saçma bir şey, bir söz var ya "çocuklar kavga ettikten sonra neden hiç bir şey olmamış gibi oyun oynamaya devam ederler, mutluluk gururdan daha önemlidir çünkü onlar için" diye. Evlilik için de böyle olmalı.
Bazı sözler unutulmuyor, belki de unutmak doğru olan. Tabi bunun için karşıda ki kişinin de pişman olduğunu görmek lazım.
Bide bana girişi ağırdan al diye taktik veriyordu. Kendisi hızlıca üstünden geçiyormuşAllah seni napmasn
Libidolarn artsin daha ne kadar artacaksa
Sen giris gelisme sonuclari yaomiyir musunbunlar onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?