Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen kuzum zaten sen benim kader ortagim gibisin cici bu kadar mı benzerlik olur yani

ama sen hala hassas davraniyosun. ben de basta senin gibiydim. ama ben bu hali çabuk attim uzerimden. bu evde ben yalnız yaşamıyorum. pisse oğluna diyecek. begenmiyosa oğluna diyecek. ben sorumlu değilim bi başıma bu evden.

arkamdan konuşan da konussun amaaaannnnn. ben de simdi burda onun arkasından konusuyom iste

Nego kesinlikle dibine kadar katiliyorumnickimden de anlaşılacağı gibi önce kendini sevmek önemli kizlarr

Aslında evlilikte gurur çok saçma bir şey, bir söz var ya "çocuklar kavga ettikten sonra neden hiç bir şey olmamış gibi oyun oynamaya devam ederler, mutluluk gururdan daha önemlidir çünkü onlar için" diye. Evlilik için de böyle olmalı.
Bazı sözler unutulmuyor, belki de unutmak doğru olan. Tabi bunun için karşıda ki kişinin de pişman olduğunu görmek lazım.

Eşinin yanında olması harika bişey. Çok şükür benimkiler de eşimden çekinir. Ayyy kanım kaynadı yine kocişime

ama işte bazen insan karisisindakinin sertliğinden yanlısı yapsa da gardini birakmaz negom.
ben küs kalamam, sürekli somurtamam mesela. tartissak ne dedik hatirlamam. o benim avantajim sanırım. ama sen biraz yumuşayıp farkli davranmazsan adam da gurur yapar, diretir. bu onun yaptığının doğru olduğu anlamına gelmez asla.

ama herşeyi bi kenara birakip affetmek önemli :) bi firsat vermek önemli. mesela sarilmak iyi gelecekse önce hatasını anlasin sonra sarılırım diyemiyorum ben. diyorum da uygulayamiyorum daha doğrusu

mesela bak herkesle iyi kötü bagimiz var degil mi. anne babamiz evlatlarimiz en yakinlarimiz. ama hepsiyle ayni zamanda mesafemiz var. bi tek esimizle yok o kadar mesafe. yatagimizi ömrümüzü esimizle paylaşıyoruz. ben evimi hayatimi yatağımı paylaştığım biriyle bu kadar uzak duramam mantiken sacma zaten

mesela akşamları yatarken sarılıp iyi geceler demekle baslarsin :) ya da iyi geceler öpücüğü vermekle. iyi geceler bile demiyo olabilirsin senin tercihin ama iyi geceler demekle de başlayabilirsin :)

mesela ona gülümse ama gülümserken kırgınlıkları değil güzel anilari gözünün önüne getir :)

sen mutluluğu çok çok çok hak eden bir kadınsın :) ben seni çok seviyorum kendin için çabala lütfen :)
bide deli Dumrul hikayesini oku

Aşkta sevgide gurur yapılmamalı ben de böyle düşünüyorum ama. Affedemiyorsan vazgeçersin, vazgeçmiyorsan affedersin. Bu işler böyle. Bazı gönül kalp kırgınlıkları geçmiyor. Yıllar boyu yiyip bitiriyor insanı. Hayatta görebileceğin en gamsız insanım ben ama bazı sözler davranışlar silinmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…