- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.761
Benim filozof kv denin bir lafını paylaşıyorum
"MEme veren öte gitsin,*m veren beri gelsin "
Aaa bende 93 lüyüm.ay ben 93 doğumluyum, kayıt yaparken 90 yazmışım. düzeltmek istiyorum. yönetime msj atın diyo. Nasıl yapılıyo ki?
Sağol canım hepimiz gülelimSenin o kırık kalbini sarıp sarmalayalım tatlım. Sen hep gül❤❤
Çok güzel noktalara değinmişsin. Çok kırdık döktük kuzum, karşılıklı çok yaktık canımızı bile bile. Çok adım attım, şans verdim, her seferinde pişman etti. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak yordu.ama işte bazen insan karisisindakinin sertliğinden yanlısı yapsa da gardini birakmaz negom.
ben küs kalamam, sürekli somurtamam mesela. tartissak ne dedik hatirlamam. o benim avantajim sanırım. ama sen biraz yumuşayıp farkli davranmazsan adam da gurur yapar, diretir. bu onun yaptığının doğru olduğu anlamına gelmez asla.
ama herşeyi bi kenara birakip affetmek önemli :) bi firsat vermek önemli. mesela sarilmak iyi gelecekse önce hatasını anlasin sonra sarılırım diyemiyorum ben. diyorum da uygulayamiyorum daha doğrusu
mesela bak herkesle iyi kötü bagimiz var degil mi. anne babamiz evlatlarimiz en yakinlarimiz. ama hepsiyle ayni zamanda mesafemiz var. bi tek esimizle yok o kadar mesafe. yatagimizi ömrümüzü esimizle paylaşıyoruz. ben evimi hayatimi yatağımı paylaştığım biriyle bu kadar uzak duramam mantiken sacma zaten
mesela akşamları yatarken sarılıp iyi geceler demekle baslarsin :) ya da iyi geceler öpücüğü vermekle. iyi geceler bile demiyo olabilirsin senin tercihin ama iyi geceler demekle de başlayabilirsin :)
mesela ona gülümse ama gülümserken kırgınlıkları değil güzel anilari gözünün önüne getir :)
sen mutluluğu çok çok çok hak eden bir kadınsın :) ben seni çok seviyorumkendin için çabala lütfen :)
bide deli Dumrul hikayesini oku
Yaş kaç kedicikEn küçüğünüz benim sanırım burdayani çıtırınız
Aslında çoktan vazgeçtim ben doğru zamanı bekliyorum sadece..Aşkta sevgide gurur yapılmamalı ben de böyle düşünüyorum ama. Affedemiyorsan vazgeçersin, vazgeçmiyorsan affedersin. Bu işler böyle. Bazı gönül kalp kırgınlıkları geçmiyor. Yıllar boyu yiyip bitiriyor insanı. Hayatta görebileceğin en gamsız insanım ben ama bazı sözler davranışlar silinmiyor.
Çocuk olunca görücez biz onu, beş dakika da tak fişi bitir işiBide bana girişi ağırdan al diye taktik veriyordu. Kendisi hızlıca üstünden geçiyormuş@Kendinisevenbiriii
Negom problem sadece karakterler meselesi mi yoksa sana karşı hatası oldu mu eşimin?Sağol canım hepimiz gülelim ❤
Çok güzel noktalara değinmişsin. Çok kırdık döktük kuzum, karşılıklı çok yaktık canımızı bile bile. Çok adım attım, şans verdim, her seferinde pişman etti. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak yordu.
Sabit fikirli bir insan, kendinde asla hata görmeyen çok zor bir insan. Bu beni delirtiyor. Hiç bir insan hatasız olmaz
Ben sorunlarımızı söylerken benim hatam şu şu derim, o asla demez asla kabul etmez. Bir hata yapıyorsa da sorumlusu başkasıdır, biri azmettirmiştir onu mutlaka.
Duygular konusunda çok zor bir insan, mantık evliliği yapmış olmayı çok isterdim.
Ne bileyim öyle işte...
Karakter kuzum, saygı da kalmadı ki en önemlisi bu zaten.Negom problem sadece karakterler meselesi mi yoksa sana karşı hatası oldu mu eşimin?
Sağol canım hepimiz gülelim ❤
Çok güzel noktalara değinmişsin. Çok kırdık döktük kuzum, karşılıklı çok yaktık canımızı bile bile. Çok adım attım, şans verdim, her seferinde pişman etti. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak yordu.
Sabit fikirli bir insan, kendinde asla hata görmeyen çok zor bir insan. Bu beni delirtiyor. Hiç bir insan hatasız olmaz
Ben sorunlarımızı söylerken benim hatam şu şu derim, o asla demez asla kabul etmez. Bir hata yapıyorsa da sorumlusu başkasıdır, biri azmettirmiştir onu mutlaka.
Duygular konusunda çok zor bir insan, mantık evliliği yapmış olmayı çok isterdim.
Ne bileyim öyle işte...
Daha derine inmek lazım anlamak için negom..Karakter kuzum, saygı da kalmadı ki en önemlisi bu zaten.
Değişti, değiştik
Yaa çok tatlısınyine de sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran beybi
sürekli sar başa yaşandığı için zorlanmissin yıpranmışsin epeyce. ama yani hatasini anlamasını beklemesen. yani evin içinde yabanci bi değil de kocasını takmayan kendi mutluluğu için yaşayan kadın olsan :)
mesela benim esim her sabah diyette olmasina rağmen kahvaltıya oturur baska bisey yok mu der, yumurta yaparım tiksindim olmamis der, bisey yaparim sabah sabah kim yicek bunu der.... hani dünyaya şikayet etmek için gelmiş resmenbegenmiyosan sen yap deyip gülüyorum. eskiden aglayarak sofradan kalkardim. şimdi aaa öyle mi tüh deyip geçiyorum. yoksa nasıl ömür gecicek :)
bu sadece yemek konusunda değil. benim eşim de çok zor bi insan. ama takmamayi öğrendiğin zaman çok daha güzel oluyo herşey :)
zaten bayadir evlisiniz. artık çok fazla büyük sorun yaşayacağıniz mesela yoktur. eften puften olanlara da sen yav he he de geç. yani yapmaya çalış :)
orta yolu bulmaya çalışma. birak onu haklıligiyla kalsin sen istediğin gibi takıl.
mesela ben yumurtayi oglumla yiyorum. o da peynir zeytin yiyip kalkiyo. tartismiyorum ama baska bisey de yapmiyorum
Yaa çok tatlısın ❤ zormuş eşin cidden ama sen kendi kendini mutlu etmenin yolunu bulmuşsun.yine de sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran beybi
sürekli sar başa yaşandığı için zorlanmissin yıpranmışsin epeyce. ama yani hatasini anlamasını beklemesen. yani evin içinde yabanci bi değil de kocasını takmayan kendi mutluluğu için yaşayan kadın olsan :)
mesela benim esim her sabah diyette olmasina rağmen kahvaltıya oturur baska bisey yok mu der, yumurta yaparım tiksindim olmamis der, bisey yaparim sabah sabah kim yicek bunu der.... hani dünyaya şikayet etmek için gelmiş resmenbegenmiyosan sen yap deyip gülüyorum. eskiden aglayarak sofradan kalkardim. şimdi aaa öyle mi tüh deyip geçiyorum. yoksa nasıl ömür gecicek :)
bu sadece yemek konusunda değil. benim eşim de çok zor bi insan. ama takmamayi öğrendiğin zaman çok daha güzel oluyo herşey :)
zaten bayadir evlisiniz. artık çok fazla büyük sorun yaşayacağıniz mesela yoktur. eften puften olanlara da sen yav he he de geç. yani yapmaya çalış :)
orta yolu bulmaya çalışma. birak onu haklıligiyla kalsin sen istediğin gibi takıl.
mesela ben yumurtayi oglumla yiyorum. o da peynir zeytin yiyip kalkiyo. tartismiyorum ama baska bisey de yapmiyorum
Çok derin uzun kuzum cidden, tabi anlat anlat bitmez. Flört ettik, 1 yıl da nişanlı kaldık, sonradan değişti, çocuktan sonra, memlekete yerleştik zaten peşine, iyide tepetaklak oldukDaha derine inmek lazım anlamak için negom..
Ne kadar flört ettiniz.. Evlendikten sonra mı değişti, ne oldu da değişmeye başladı. Bunlar da önemli
Kız kardeşim ve eşi gibi hikayenizYaa çok tatlısın ❤ zormuş eşin cidden ama sen kendi kendini mutlu etmenin yolunu bulmuşsun.
Sünger çekilip devam edilebilir mi diyorsun, mümkün mü bu cidden.
Ben aşırı hassas bir insanım maalesef, var psikolojik sıkıntılarım aslında ama teşhis edilmedikocam da
Çok derin uzun kuzum cidden, tabi anlat anlat bitmez. Flört ettik, 1 yıl da nişanlı kaldık, sonradan değişti, çocuktan sonra, memlekete yerleştik zaten peşine, iyide tepetaklak olduk
Bence onemli yerlern altini ciziyorBide bana girişi ağırdan al diye taktik veriyordu. Kendisi hızlıca üstünden geçiyormuş@Kendinisevenbiriii
Kabul etmiyor canım çok söyledim, o zaman ben neden uğraşayım ki. Çünkü gitsek Dr yüzüne gerçekleri çarpacak.Kız kardeşim ve eşi gibi hikayeniz
Evlilik terapistine gitmeyi düşünmediniz mi hiç negom..
Kız kardeşim ve eşi evliliklerini öyle kurtardı..
kk birinci noteri ım senin eşin de çok zor bir karaktermiş gerçekten ya. Ben o beğenmediği yemeği kafasından aşağı dökerdim Allah biliyor ya.. Asla kaldırmam sindirmem böyle hareketleri
Negom senin kocnain icine akros girmisKabul etmiyor canım çok söyledim, o zaman ben neden uğraşayım ki. Çünkü gitsek Dr yüzüne gerçekleri çarpacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?