Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay ben 93 doğumluyum, kayıt yaparken 90 yazmışım. düzeltmek istiyorum. yönetime msj atın diyo. Nasıl yapılıyo ki?
Aaa bende 93 lüyüm.
Mune hanıma msj at kuzum. Özel msj. Durumu söyle. İlgilenir.

Senin o kırık kalbini sarıp sarmalayalım tatlım. Sen hep gül❤❤
Sağol canım hepimiz gülelim
Çok güzel noktalara değinmişsin. Çok kırdık döktük kuzum, karşılıklı çok yaktık canımızı bile bile. Çok adım attım, şans verdim, her seferinde pişman etti. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak yordu.
Sabit fikirli bir insan, kendinde asla hata görmeyen çok zor bir insan. Bu beni delirtiyor. Hiç bir insan hatasız olmaz
Ben sorunlarımızı söylerken benim hatam şu şu derim, o asla demez asla kabul etmez. Bir hata yapıyorsa da sorumlusu başkasıdır, biri azmettirmiştir onu mutlaka.
Duygular konusunda çok zor bir insan, mantık evliliği yapmış olmayı çok isterdim.
Ne bileyim öyle işte...

Aslında çoktan vazgeçtim ben doğru zamanı bekliyorum sadece..

Negom problem sadece karakterler meselesi mi yoksa sana karşı hatası oldu mu eşimin?

yine de sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran beybi
sürekli sar başa yaşandığı için zorlanmissin yıpranmışsin epeyce. ama yani hatasini anlamasını beklemesen. yani evin içinde yabanci bi değil de kocasını takmayan kendi mutluluğu için yaşayan kadın olsan :)

mesela benim esim her sabah diyette olmasina rağmen kahvaltıya oturur baska bisey yok mu der, yumurta yaparım tiksindim olmamis der, bisey yaparim sabah sabah kim yicek bunu der.... hani dünyaya şikayet etmek için gelmiş resmen begenmiyosan sen yap deyip gülüyorum. eskiden aglayarak sofradan kalkardim. şimdi aaa öyle mi tüh deyip geçiyorum. yoksa nasıl ömür gecicek :)

bu sadece yemek konusunda değil. benim eşim de çok zor bi insan. ama takmamayi öğrendiğin zaman çok daha güzel oluyo herşey :)

zaten bayadir evlisiniz. artık çok fazla büyük sorun yaşayacağıniz mesela yoktur. eften puften olanlara da sen yav he he de geç. yani yapmaya çalış :)

orta yolu bulmaya çalışma. birak onu haklıligiyla kalsin sen istediğin gibi takıl.
mesela ben yumurtayi oglumla yiyorum. o da peynir zeytin yiyip kalkiyo. tartismiyorum ama baska bisey de yapmiyorum

Karakter kuzum, saygı da kalmadı ki en önemlisi bu zaten.
Değişti, değiştik
Daha derine inmek lazım anlamak için negom..
Ne kadar flört ettiniz.. Evlendikten sonra mı değişti, ne oldu da değişmeye başladı. Bunlar da önemli

Yaa çok tatlısın zormuş eşin cidden ama sen kendi kendini mutlu etmenin yolunu bulmuşsun.
Sünger çekilip devam edilebilir mi diyorsun, mümkün mü bu cidden.
Ben aşırı hassas bir insanım maalesef, var psikolojik sıkıntılarım aslında ama teşhis edilmedi kocam da benim ruhumdan anlamadı hiç, sanki o kadın ben erkek, uyuz

Yaa çok tatlısın ❤ zormuş eşin cidden ama sen kendi kendini mutlu etmenin yolunu bulmuşsun.
Sünger çekilip devam edilebilir mi diyorsun, mümkün mü bu cidden.
Ben aşırı hassas bir insanım maalesef, var psikolojik sıkıntılarım aslında ama teşhis edilmedi kocam da
Daha derine inmek lazım anlamak için negom..
Ne kadar flört ettiniz.. Evlendikten sonra mı değişti, ne oldu da değişmeye başladı. Bunlar da önemli
Çok derin uzun kuzum cidden, tabi anlat anlat bitmez. Flört ettik, 1 yıl da nişanlı kaldık, sonradan değişti, çocuktan sonra, memlekete yerleştik zaten peşine, iyide tepetaklak olduk

Kız kardeşim ve eşi gibi hikayeniz
Evlilik terapistine gitmeyi düşünmediniz mi hiç negom..
Kız kardeşim ve eşi evliliklerini öyle kurtardı..
kk birinci noteri ım senin eşin de çok zor bir karaktermiş gerçekten ya. Ben o beğenmediği yemeği kafasından aşağı dökerdim Allah biliyor ya.. Asla kaldırmam sindirmem böyle hareketleri

Kabul etmiyor canım çok söyledim, o zaman ben neden uğraşayım ki. Çünkü gitsek Dr yüzüne gerçekleri çarpacak.

Kabul etmiyor canım çok söyledim, o zaman ben neden uğraşayım ki. Çünkü gitsek Dr yüzüne gerçekleri çarpacak.
Negom senin kocnain icine akros girmis
Kis kis akros kis kis
Yallah akros yallah de
Uc gun ust uste kocanin uzerine bunlari oku ufle soyle hemen devisecek bak gorursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…